MarijanaMartin super da je malena bolje, i muž naravno, ali ajde oni svi pregrme već, barem si mi odrasli nekako možemo pomoći, a kad su djeca bolesna imam osjećaj da je njima najteže kad su tako mali i bespomoćni 🥺❤️ držim fige da tebe zaobiđe skroz, činjenica je da ima puno pozitivnih ali evo i oko mene koji su pozitivni kažu isti scenarij kao i kod vas, par dana loše i doslovno sve ok iza toga, kažu u izolaciji jer eto red je takav, ali sve ok. Ma bit će tako i kod vas. Kad ćeš na pregled?
Magy107 nadam se da će tebe isto zaobići, krkaj se svim živim pa ako i bude nešto, barem da si malo pomogneš 🥰
Srcek - ja sam bas njegova pacijentica jos od prve trudnoce. Meni je on ok, bas je nekako opusten, mozes s njim razgovarati o svemu i trudi se da ti ne bude neugodno. Plus kaj nije grub, kad se sjetim kak mi je bilo kod prijasnje doktorice. Jedino kaj za sve sto nije bas skroz savrseno odmah salje u bolnicu, pa te malo uplasi. Ali da, ima problema sa sestrama. Iako ja bih rekla da je njegova stalna sestra problematicna, ta se nikad ne javlja na telefon i nije nikako simpaticna. Meni su sve ove zamjenske bile bolje.
Jedna od vas je spomenula njegov mail, pls ako mozes i meni dati, nikako da ga se dokopam.
MarijanaMartin, odlicne vijesti! Mom sinu i muzu je isto trajalo par dana, jedino je mene dulje drzalo. Tako da ako ste svi ok, vjerojatno je to to!a
Kad ćeš na pregled?
Čim sam saznala da je muž pozitivan odmah sam zvala Vinogradsku da ih obavjestim. Meni je idući pregled u utorak. Ja teoretski nisam u izolaciji jer sam boosterirana i npr morala bih ići raditi (užas) ali sam ja zvala da mi ako hoće daju drugi termin, jer nedaj bože zarazi tamo nekoga u čekaonici ili doktora. Bili su jako ljubazni, više su se brinuli za mene nego zbog doktora,haha Uglavnom dogovor je da se u pon sama testiram i onda nazovem da se dogovorimo. Ja sam mislila će odmah moj termin dati nekome ali nisu htjeli niti čuti!!! Svaka čast, pošteni ljudi. I moram reći gdje sam nazvala i rekla za koronu i trebala informaciji svi su mi apsolutno izlazili u susret i pomagali. Svaka čast na našem društvu. Jako pozitivno iskustvo!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure, meni se trbuh svako malo stvrdne, to je ok? Nemam osjecaj da imam neke grceve, ali trbuh bude tvrd i okrugao ko lopta.
Hej zenske, zelim lijep vikend😀
Bebo bh kontrakcije, popij magnezij, unosi dosta tekucine i malo uspori ako su ti bas ceste😀
Cure, meni se trbuh svako malo stvrdne, to je ok? Nemam osjecaj da imam neke grceve, ali trbuh bude tvrd i okrugao ko lopta.
Normalno.. Bh kontrakcije. Meni se to događa već tjednima. Malo pojačaj magnezij, promijeni položaj tijela kad se to dogodi ili ako baš ne prestane nakon kratkog vremena, onda pomaže topli tuš. Ali meni uglavnom prođe samo od sebe nakon minutu, dvije.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Book curke 🌸
Nooah drago mi je da si ok i bebac isto . 😊
----
Sto se imena tice oko mene sva ta ajmo reci obicna. I volim ta imena kao Ana Marija Ivana Marina Mateja Maja....ali ipak smo izabrali Rita koje je sada ajmo reci medu popularnijima. Jos u prvoj T sam htjela da se tako zove. Lijepo mi je i pase uz prezime. Tj super zvuci kao neka mala glumica. 😊 A termin mi je sredina 4 mj a sredinom 5mj je imendan tak da idealno 😊
Nismo nikome rekli ime jer isto ne zelim nikakve komentare slusati. Bitno da se nama svida i nama pase.
---
Uzivajte curke u vikendu ja mozda uspijem nagovoriti muza da ofarba zid u sobi haha 😊😉
Nebo to ti je normalno, kao što su cure rekle uzmi magnezij, mene je spasio. Sad su mi Bh kontrakcije puno rijeđe odkad uzimam magnezij.
Ima li koja cura iz splita možda?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Bebo to ti je normalno, kao što su cure rekle uzmi magnezij, mene je spasio. Sad su mi Bh kontrakcije puno rijeđe odkad uzimam magnezij.
Ima li koja cura iz splita možda?
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji