Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    11. Veljača 2022. 19:12

Nooha ❤

Tejuska♡
    11. Veljača 2022. 19:18

Arsancres Gita i Vita su mi preslatka 🥰🤭
    Nooha drago mi je da sve ide ka boljem ♡ zelim vam da sto prije sve prode i da se pomazite i izljubite ♥️💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    11. Veljača 2022. 19:21

Nooha

Hej!
    Ja sam danas bila malo slabije…oprala me i dehidracija i anestezija i dosta krvarenja jucer.. U konacnici nisam jucer od 12 nista jela pa sve ima svoje…
    No doktori su stvarno lijepo pristupili… Dobila 2 infuzije i jos nesto…popila vjerojatno tri litre vode i samo mi još fali…fino se najela, naspavala pa sam i lijepo dosla k sebi.
    Jona je još u inkubatoru - sad je i žutica krenula, no veli doktor sve očekivano, generalno je stabilno.
    Vidjela sam ga danas samo na kratko…
    Sutra me sele na odjel gdje je on, biti cu sama u sobi da imam mira…krenula sam danas sa izdajanjem i stvarno super prošao prvi kolostrum…tako da sto vise svojega izdojim to ce ga on više dobivati.
    Kaže doktor kad srede disanje, onda ćemo se još više pozabaviti hranom i ako nece biti nekih komplikacija, ocekivani ostanak u bolnici cca 2 tjedna!

Drago mi je da si se javila i da ste dobro 🥰 još malo pa ste skupa i mazite se ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

mrzlopoljka
    11. Veljača 2022. 19:21

Nooha, drzite se. Drago mi je da si sada bolje. I da je malisan dobro. Ja sam nakon prvog poroda dobila 2 vrecice krvi, i to tek 3.dan kad su mi napokon izvadili krv da vide zasto se ne osjecam dobro. Ovi tvoji doktori su brzo reagirali.
    EvaKB, jel to pises za dr Srceka sa Srednjaka?  I ja sam kod njega. 
    Sto se tice imena, nasa curka ce biti Lucija. A prvi sin nam je Matej. Da je kojim slucajem opet bio sin, vjerojatno bi bio Luka.

Arsancres
    11. Veljača 2022. 20:00

Bebo i Demi30 baš tako 🙉🙉 ma ovo za Ivanu i Mariju sam navela kao primjer, ali je što ti Demi kažeš, sad su sve nove bebe neke moderne 😅😅ali da ja želim neko takvo "obično" ime, pa moja stvar u konačnici 🙄
    Meni je još najjače kad netko npr. nazove dijete bubam Nella s 2 l pa ne daj Bože da ja krivo napišem, onda me isto ispravljaju 🤪🤪 otkud da ja znam jbt, pa baš to, živimo u hrvatskoj, valjda bi trebala pitat jel s 2 l ili jel C umjesto K itd haha aj u klinac
    Ja isto jednom čestitala rođendan jednoj maloj Viktoriji, a mama mi odg da se Victoria, a ne Viktoria zahvaljuje 🤭🤭🤭🤭 druge godine nije ni dobila čestitku hahaha

elle 🙋‍♀️
    11. Veljača 2022. 20:10

Lu čestitam na dobrom pregledu i svakako fržim fige za dobre briseve 🤞
    Demi baš mi je drago čuti da ti pomaže odlazak kod fizioterepaueta i da to ide na bolje💕 i odličan ogtt, pa mlatnula bi puding svaki dan na tvom mjestu 🤣
    Omerta čestitke na odličnom pregledu, baš mi je drago što sad ideš zadovoljna s pregleda nakon promjene ginekologa.
    Mariina možeš se prijaviti bilo gdje, tečaj ti je online i ne pale se kamere tako da oni ne znaju da li ti sjediš tamo sama ili da mužem. Samo prijaviš da je tamo kako bi mogao dobiti potvrdu i sama mu objasniš poslije ako misliš da nešto treba znati. 🤣
    Maya34 uvijek me nasmiješ do suza 🤣🤣🤣 da lako moguće da ćemo i poslije poroda pipati trbuh 🤣
    Bambolina i Kriss čestitam i vama na dobrim pregledima🥳
    Posvudusa ja ću pripremiti robu za izlazak za obje da nam muž ponese. Mislim da mi ne bi ni stalo u kofer.😐
    Sunašce drago mi je da su se bolovi smirili. 💕
    EvaKb muž te taktički navukao na ime 🤣🤣🤣 meni osobno se sviđa 💙
    Coksa ajd nek si ti bila spremna, nadam se da je to bila generalna proba 🤞
    Mrzlopoljka wohooo za zadnji radni dan, nadam se da si lijrpo proslavila 🥳
    Nooha hvala što si se javila 💞 mislimo na vas i super je čuti da ste uskoro skupa 🤗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    11. Veljača 2022. 21:38

Magy drzi se ❤

mrzlopoljka
    11. Veljača 2022. 22:04

Magy, sretno.. Nadam se da ces ostati negativna, i da ce muz brzo preboljeti eventualne simptome. A vjerujem da ce razdvojenost brzo proci, bitno da svi budete dobro.

elle 🙋‍♀️
    11. Veljača 2022. 23:23

Magy107

Hvala cure. Zasad se drzim. On ima već gadne simptome. Ja ništa. Ali cu piti puno čaja i jesti voća i juhe da preveniram koliko mogu. Ali se stvarno pitam dokle vise ta korona može biti medju nama. Nema više ni pravila, kada, koga, koji simptomi, koliko dugo. Uzas…

Žao mi je draga, nadam se da se nisi zarazila i da budeš mogla obaviti sve pretrage koje imaš. 🤞Nažalost nema nikakvih pravila ali vjerujem da će muž biti dobro. I mom je bilo grozno prva dva dana ali poslije je brzo išlo na bolje. 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

CoKSa
    12. Veljača 2022. 00:11

Magy107

Elle, i ja se nadam da nisam. Jer ja sam ju i imala prije nekih 3 mjeseca. Valjda ne bi moglo tako lagano opet. A on je prije godinu dana imao. Vjerujem da će mu brzo biti bolje. Optimistična sam. A vazi li ono da ako ima 5 dana zaradom bez simptoma i napravi test i bude negativan može van iz izolacije? Zna li tko?

Moj ti je imao od petka neke simptome, dr.zvao u ponedjeljak, narucen na pcr u srijedu, pcr negativan, i izolacija prekinuta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.