Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    11. Veljača 2022. 19:02

Demi istinu zboris! 
    Poplava "neuobicajemih" imena tako da su " uobicajena" postala raritet. 😂
    Ne komentiram imena. Imam misljenje, kao i svatko, ali niti moje dijete niti moja briga. Jedino ako bude nekih problema pa me roditelj dijeteta pocne maltrat da zasto krivo govorim ime.. 
    Pa jbt zivim u HR pa tak i čitam... Sori 😂😂😂😂
    Jednom smo imali neki event za djecu na poslu i tajnica meni posalje tablicu s imenima djece zaposlenika. Ja isprintam i zaljepim imena na poklone. Kad evo jedan tata dolazi uvrijedjen da njegovo dijete nije Nicol nego Nicole i pocne vikat 😳
    Ja reko, tako je stigla tablica iz ljudskih resursa... 🙈🙈  

• Nooha
    11. Veljača 2022. 19:10

Hej! 
    Ja sam danas bila malo slabije...oprala me i dehidracija i anestezija i dosta krvarenja jucer.. U konacnici nisam jucer od 12 nista jela pa sve ima svoje...
    No doktori su stvarno lijepo pristupili... Dobila 2 infuzije i jos nesto...popila vjerojatno tri litre vode i samo mi još fali...fino se najela, naspavala pa sam i lijepo dosla k sebi.
    Jona je još u inkubatoru - sad je i žutica krenula, no veli doktor sve očekivano, generalno je stabilno.
    Vidjela sam ga danas samo na kratko...
    Sutra me sele na odjel gdje je on, biti cu sama u sobi da imam mira...krenula sam danas sa izdajanjem i stvarno super prošao prvi kolostrum...tako da sto vise svojega izdojim to ce ga on više dobivati.
    Kaže doktor kad srede disanje, onda ćemo se još više pozabaviti hranom i ako nece biti nekih komplikacija, ocekivani ostanak u bolnici cca 2 tjedna!

bebo
    11. Veljača 2022. 19:12

Nooha ❤

Tejuska♡
    11. Veljača 2022. 19:18

Arsancres Gita i Vita su mi preslatka 🥰🤭
    Nooha drago mi je da sve ide ka boljem ♡ zelim vam da sto prije sve prode i da se pomazite i izljubite ♥️💙

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

LucK
    11. Veljača 2022. 19:21

Nooha

Hej!
    Ja sam danas bila malo slabije…oprala me i dehidracija i anestezija i dosta krvarenja jucer.. U konacnici nisam jucer od 12 nista jela pa sve ima svoje…
    No doktori su stvarno lijepo pristupili… Dobila 2 infuzije i jos nesto…popila vjerojatno tri litre vode i samo mi još fali…fino se najela, naspavala pa sam i lijepo dosla k sebi.
    Jona je još u inkubatoru - sad je i žutica krenula, no veli doktor sve očekivano, generalno je stabilno.
    Vidjela sam ga danas samo na kratko…
    Sutra me sele na odjel gdje je on, biti cu sama u sobi da imam mira…krenula sam danas sa izdajanjem i stvarno super prošao prvi kolostrum…tako da sto vise svojega izdojim to ce ga on više dobivati.
    Kaže doktor kad srede disanje, onda ćemo se još više pozabaviti hranom i ako nece biti nekih komplikacija, ocekivani ostanak u bolnici cca 2 tjedna!

Drago mi je da si se javila i da ste dobro 🥰 još malo pa ste skupa i mazite se ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

mrzlopoljka
    11. Veljača 2022. 19:21

Nooha, drzite se. Drago mi je da si sada bolje. I da je malisan dobro. Ja sam nakon prvog poroda dobila 2 vrecice krvi, i to tek 3.dan kad su mi napokon izvadili krv da vide zasto se ne osjecam dobro. Ovi tvoji doktori su brzo reagirali.
    EvaKB, jel to pises za dr Srceka sa Srednjaka?  I ja sam kod njega. 
    Sto se tice imena, nasa curka ce biti Lucija. A prvi sin nam je Matej. Da je kojim slucajem opet bio sin, vjerojatno bi bio Luka.

Arsancres
    11. Veljača 2022. 20:00

Bebo i Demi30 baš tako 🙉🙉 ma ovo za Ivanu i Mariju sam navela kao primjer, ali je što ti Demi kažeš, sad su sve nove bebe neke moderne 😅😅ali da ja želim neko takvo "obično" ime, pa moja stvar u konačnici 🙄
    Meni je još najjače kad netko npr. nazove dijete bubam Nella s 2 l pa ne daj Bože da ja krivo napišem, onda me isto ispravljaju 🤪🤪 otkud da ja znam jbt, pa baš to, živimo u hrvatskoj, valjda bi trebala pitat jel s 2 l ili jel C umjesto K itd haha aj u klinac
    Ja isto jednom čestitala rođendan jednoj maloj Viktoriji, a mama mi odg da se Victoria, a ne Viktoria zahvaljuje 🤭🤭🤭🤭 druge godine nije ni dobila čestitku hahaha

elle 🙋‍♀️
    11. Veljača 2022. 20:10

Lu čestitam na dobrom pregledu i svakako fržim fige za dobre briseve 🤞
    Demi baš mi je drago čuti da ti pomaže odlazak kod fizioterepaueta i da to ide na bolje💕 i odličan ogtt, pa mlatnula bi puding svaki dan na tvom mjestu 🤣
    Omerta čestitke na odličnom pregledu, baš mi je drago što sad ideš zadovoljna s pregleda nakon promjene ginekologa.
    Mariina možeš se prijaviti bilo gdje, tečaj ti je online i ne pale se kamere tako da oni ne znaju da li ti sjediš tamo sama ili da mužem. Samo prijaviš da je tamo kako bi mogao dobiti potvrdu i sama mu objasniš poslije ako misliš da nešto treba znati. 🤣
    Maya34 uvijek me nasmiješ do suza 🤣🤣🤣 da lako moguće da ćemo i poslije poroda pipati trbuh 🤣
    Bambolina i Kriss čestitam i vama na dobrim pregledima🥳
    Posvudusa ja ću pripremiti robu za izlazak za obje da nam muž ponese. Mislim da mi ne bi ni stalo u kofer.😐
    Sunašce drago mi je da su se bolovi smirili. 💕
    EvaKb muž te taktički navukao na ime 🤣🤣🤣 meni osobno se sviđa 💙
    Coksa ajd nek si ti bila spremna, nadam se da je to bila generalna proba 🤞
    Mrzlopoljka wohooo za zadnji radni dan, nadam se da si lijrpo proslavila 🥳
    Nooha hvala što si se javila 💞 mislimo na vas i super je čuti da ste uskoro skupa 🤗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

bebo
    11. Veljača 2022. 21:38

Magy drzi se ❤

mrzlopoljka
    11. Veljača 2022. 22:04

Magy, sretno.. Nadam se da ces ostati negativna, i da ce muz brzo preboljeti eventualne simptome. A vjerujem da ce razdvojenost brzo proci, bitno da svi budete dobro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani