Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    09. Veljača 2022. 15:49

CoKSa

D1 je za TA i preko nje te salju i na uzv iz trudnicke. Za porod moras imat posebnu uputnicu. Mislim da je b2, mora bi vidjet na egradani.
    Ako si srece da nades parking. Ima okolo, samo je guzva za popizdit.

Da, tako sam i mislila za parking :/
    E dobro da si rekla za uputnicu, ja mislila da sam sad s ovom D1 sve rijesila. To mi znaci soc.gin.salje u Petrovu, a kad ju salje? Jel moze odmah ili cekam neki termin?

mrzlopoljka
    09. Veljača 2022. 16:02

CoKSa

katsy

CoKSa

mrzlopoljka

Coksa, u koju bolnicu ideš u TA?

Petrovu.

Coksa, i ja cu u Petrovu..prvi termin u TA mi je 28.02. Da li Petrova ima svoj parking?
    Uputnica ti je centralizirano spustena od strane soc.ginekologa (D1) i to vrijedi za sve preglede u TA + porod? Tnx 😇

D1 je za TA i preko nje te salju i na uzv iz trudnicke. Za porod moras imat posebnu uputnicu. Mislim da je b2, mora bi vidjet na egradani.
    Ako si srece da nades parking. Ima okolo, samo je guzva za popizdit.

Coksa, zar za porod treba uputnica? Ne sjećam se da sam imala prvi puta, a i malo mi je čudno da bude uputnica, kad uhvati, nije da te netko pita za uputnicu. :) Možda mi je promaklo prošli puta.

Tejuska♡
    09. Veljača 2022. 16:23

Hvala zenske ♥️
    Daa iz Rosee je kompletic 🤗
    Moj pregled prosao super,zatvorena sam,Lotica ima oko 1,400g...nije mogla najtocnije mjere dati jer nije htijela suradivati🤣🤣hopsala gore dole haha.
    Glavicom i dalje prema dolje 🤗
    4.3 za 3tj opet pregled ♥️ pa cu opet krvnu sliku i sta znam raditi. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

EvaKB
    09. Veljača 2022. 17:24

Eco nas s pregleda. Super je sve, ima 1134g sto je po doktoru koji dan naprednije. Ja sam na +4kg. Izgubila sam pola kile od zadnjeg pregleda, ali imala sam ja viska u startu tako da kaze da je to sve ok.
    Tejuska molim te upisi me za iduci pregled 9.2.

👩‍🦰38
    👨‍🦱41
    👶3
    06.08.2025. ➕
    Očekivani termin poroda 17.04.2026.

LucK
    09. Veljača 2022. 18:10

Magy super za odličan pregled 😍 držim fige za tlak i ostale nalaze ☺️
    Boobamara bravo za super pregled i šta možeš još jednom do hr 🤗 
    Nooha možda i ti preneseš sada bez obzira na cerviks 😋😁
    Dubrovčanka super za štitnjaču 😇 drago mi je i za te pokušaje okretanja. Zna curka 😉 ajme koliko robice 😎 
    Maya ja se naspavam dobro po noći pa me preko dana ne traži. Mislila sam da će to biti samo prvo tromjesečje, ali evo i dalje ja odrapim 11h. Neka dok mogu 😁🤣
    Dani držim fige za šećer sutra 🤞 a ova tvoja dr mi zvuči baš grozno😬.. Izdrži 🤞 njihaljka je super! Neka si se počastila 😇
    Tejuska a daaaj presladak je kompletić 🥰 super za pregledić 😍
    EvaKB bravo za super pregled 🤗
    Posvudusa drago mi je da je i vama super prošao pregled i držim fige da krene samo od sebe 😍
    Evo danas smo se baš raspisale, još 80ak str i Coksa može roditi 🤣❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    09. Veljača 2022. 18:22

Za Petrovu 3 preporuka je i ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.
    Evo ja obavila trudnički tečaj od doma zdravlja. Po meni je dosta korisno jer sam prvi put trudna, a dosta toga objasne pogotovo danas kad je bila briga o djetetu i dojenje. Još planiram odslušati rodine tečajeve i od komore primalja 🤓🧐

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    09. Veljača 2022. 18:26

Ja nastavljam niz dobrih pregleda 😁 kod mene isto sve super, mala ima cca 3300g, i dslje glavom dolje 🤭🤭idući tjedan idem na SD na kontrolu i to je to 😇
    Baš mi sve nestvarno 😳
    Dani ja mislim isto ko i cure, pa nije toliki kraj svijeta za situaciju, uostalom i da je toliko loše sve ne kužim jel ne postoji neki normalniji način da se to objasni pacijentu. Neki ko da su operirani od socijalne inteligencije, stvarno 😶 a bitno da su dr. mr 🙈🙈
    Magy držim fige da tvoja situacija prođe dobro ❤️

• katsy
    09. Veljača 2022. 18:28

S kojim brojevima odjece ste se opskrbile? Ja sam kupila sve 56 i 62.

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 18:44

LucK

Za Petrovu 3 preporuka jei ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.

Do kad moramo doći? Piše radno vrijeme do 19h?? 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

mrzlopoljka
    09. Veljača 2022. 19:00

katsy

S kojim brojevima odjece ste se opskrbile? Ja sam kupila sve 56 i 62.

Isto tako, s time da imam robicu od prvog djeteta, pa sam mirna i za ostalo. Jest da je prvi bio sin, sad je curka, ali neka veze. Bit ce mala u plavom (naravno, kupila sam nesto i robice za curice). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani