Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    09. Veljača 2022. 16:23

Hvala zenske ♥️
    Daa iz Rosee je kompletic 🤗
    Moj pregled prosao super,zatvorena sam,Lotica ima oko 1,400g...nije mogla najtocnije mjere dati jer nije htijela suradivati🤣🤣hopsala gore dole haha.
    Glavicom i dalje prema dolje 🤗
    4.3 za 3tj opet pregled ♥️ pa cu opet krvnu sliku i sta znam raditi. 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

EvaKB
    09. Veljača 2022. 17:24

Eco nas s pregleda. Super je sve, ima 1134g sto je po doktoru koji dan naprednije. Ja sam na +4kg. Izgubila sam pola kile od zadnjeg pregleda, ali imala sam ja viska u startu tako da kaze da je to sve ok.
    Tejuska molim te upisi me za iduci pregled 9.2.

👩‍🦰35
    👨‍🦱37
    Pokušavamo od 09/2019.
    06.09.2021. ➕
    Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
    Očekivani termin poroda 11.05.2022.

LucK
    09. Veljača 2022. 18:10

Magy super za odličan pregled 😍 držim fige za tlak i ostale nalaze ☺️
    Boobamara bravo za super pregled i šta možeš još jednom do hr 🤗 
    Nooha možda i ti preneseš sada bez obzira na cerviks 😋😁
    Dubrovčanka super za štitnjaču 😇 drago mi je i za te pokušaje okretanja. Zna curka 😉 ajme koliko robice 😎 
    Maya ja se naspavam dobro po noći pa me preko dana ne traži. Mislila sam da će to biti samo prvo tromjesečje, ali evo i dalje ja odrapim 11h. Neka dok mogu 😁🤣
    Dani držim fige za šećer sutra 🤞 a ova tvoja dr mi zvuči baš grozno😬.. Izdrži 🤞 njihaljka je super! Neka si se počastila 😇
    Tejuska a daaaj presladak je kompletić 🥰 super za pregledić 😍
    EvaKB bravo za super pregled 🤗
    Posvudusa drago mi je da je i vama super prošao pregled i držim fige da krene samo od sebe 😍
    Evo danas smo se baš raspisale, još 80ak str i Coksa može roditi 🤣❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    09. Veljača 2022. 18:22

Za Petrovu 3 preporuka je i ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.
    Evo ja obavila trudnički tečaj od doma zdravlja. Po meni je dosta korisno jer sam prvi put trudna, a dosta toga objasne pogotovo danas kad je bila briga o djetetu i dojenje. Još planiram odslušati rodine tečajeve i od komore primalja 🤓🧐

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Arsancres
    09. Veljača 2022. 18:26

Ja nastavljam niz dobrih pregleda 😁 kod mene isto sve super, mala ima cca 3300g, i dslje glavom dolje 🤭🤭idući tjedan idem na SD na kontrolu i to je to 😇
    Baš mi sve nestvarno 😳
    Dani ja mislim isto ko i cure, pa nije toliki kraj svijeta za situaciju, uostalom i da je toliko loše sve ne kužim jel ne postoji neki normalniji način da se to objasni pacijentu. Neki ko da su operirani od socijalne inteligencije, stvarno 😶 a bitno da su dr. mr 🙈🙈
    Magy držim fige da tvoja situacija prođe dobro ❤️

• katsy
    09. Veljača 2022. 18:28

S kojim brojevima odjece ste se opskrbile? Ja sam kupila sve 56 i 62.

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 18:44

LucK

Za Petrovu 3 preporuka jei ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.

Do kad moramo doći? Piše radno vrijeme do 19h?? 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

mrzlopoljka
    09. Veljača 2022. 19:00

katsy

S kojim brojevima odjece ste se opskrbile? Ja sam kupila sve 56 i 62.

Isto tako, s time da imam robicu od prvog djeteta, pa sam mirna i za ostalo. Jest da je prvi bio sin, sad je curka, ali neka veze. Bit ce mala u plavom (naravno, kupila sam nesto i robice za curice). 

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 19:08

MarijanaMartin

LucK

Za Petrovu 3 preporuka jei ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.

Do kad moramo doći? Piše radno vrijeme do 19h??

Uh našla sam, od 07 do 12h vade krv! 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 19:10

Meni nije strašno ako je curica u plavom, ali dečko u roza mi je katastrofa! Baš sam primitivna!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.