Hvala zenske ♥️
Daa iz Rosee je kompletic 🤗
Moj pregled prosao super,zatvorena sam,Lotica ima oko 1,400g...nije mogla najtocnije mjere dati jer nije htijela suradivati🤣🤣hopsala gore dole haha.
Glavicom i dalje prema dolje 🤗
4.3 za 3tj opet pregled ♥️ pa cu opet krvnu sliku i sta znam raditi.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Eco nas s pregleda. Super je sve, ima 1134g sto je po doktoru koji dan naprednije. Ja sam na +4kg. Izgubila sam pola kile od zadnjeg pregleda, ali imala sam ja viska u startu tako da kaze da je to sve ok.
Tejuska molim te upisi me za iduci pregled 9.2.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Magy super za odličan pregled 😍 držim fige za tlak i ostale nalaze ☺️
Boobamara bravo za super pregled i šta možeš još jednom do hr 🤗
Nooha možda i ti preneseš sada bez obzira na cerviks 😋😁
Dubrovčanka super za štitnjaču 😇 drago mi je i za te pokušaje okretanja. Zna curka 😉 ajme koliko robice 😎
Maya ja se naspavam dobro po noći pa me preko dana ne traži. Mislila sam da će to biti samo prvo tromjesečje, ali evo i dalje ja odrapim 11h. Neka dok mogu 😁🤣
Dani držim fige za šećer sutra 🤞 a ova tvoja dr mi zvuči baš grozno😬.. Izdrži 🤞 njihaljka je super! Neka si se počastila 😇
Tejuska a daaaj presladak je kompletić 🥰 super za pregledić 😍
EvaKB bravo za super pregled 🤗
Posvudusa drago mi je da je i vama super prošao pregled i držim fige da krene samo od sebe 😍
Evo danas smo se baš raspisale, još 80ak str i Coksa može roditi 🤣❤️
31👩❤️💋👨38
Za Petrovu 3 preporuka je i ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.
Evo ja obavila trudnički tečaj od doma zdravlja. Po meni je dosta korisno jer sam prvi put trudna, a dosta toga objasne pogotovo danas kad je bila briga o djetetu i dojenje. Još planiram odslušati rodine tečajeve i od komore primalja 🤓🧐
31👩❤️💋👨38
Ja nastavljam niz dobrih pregleda 😁 kod mene isto sve super, mala ima cca 3300g, i dslje glavom dolje 🤭🤭idući tjedan idem na SD na kontrolu i to je to 😇
Baš mi sve nestvarno 😳
Dani ja mislim isto ko i cure, pa nije toliki kraj svijeta za situaciju, uostalom i da je toliko loše sve ne kužim jel ne postoji neki normalniji način da se to objasni pacijentu. Neki ko da su operirani od socijalne inteligencije, stvarno 😶 a bitno da su dr. mr 🙈🙈
Magy držim fige da tvoja situacija prođe dobro ❤️
Za Petrovu 3 preporuka jei ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.
Do kad moramo doći? Piše radno vrijeme do 19h??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
S kojim brojevima odjece ste se opskrbile? Ja sam kupila sve 56 i 62.
Isto tako, s time da imam robicu od prvog djeteta, pa sam mirna i za ostalo. Jest da je prvi bio sin, sad je curka, ali neka veze. Bit ce mala u plavom (naravno, kupila sam nesto i robice za curice).
Za Petrovu 3 preporuka jei ići kasnije ako se može zbog gužve i ne mora se natašte. Ja sam išla oko 11h i bilo 2 ljudi prije mene.
Do kad moramo doći? Piše radno vrijeme do 19h??
Uh našla sam, od 07 do 12h vade krv!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Meni nije strašno ako je curica u plavom, ali dečko u roza mi je katastrofa! Baš sam primitivna!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Sortiraj odgovore
Najstariji