Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LucK
    09. Veljača 2022. 19:14

Arsancres

Ja nastavljam niz dobrih pregleda 😁 kod mene isto sve super, mala ima cca 3300g, i dslje glavom dolje 🤭🤭idući tjedan idem na SD na kontrolu i to je to 😇
    Baš mi sve nestvarno 😳
    Danija mislim isto ko i cure, pa nije toliki kraj svijeta za situaciju, uostalom i da je toliko loše sve ne kužim jel ne postoji neki normalniji način da se to objasni pacijentu. Neki ko da su operirani od socijalne inteligencije, stvarno 😶 a bitno da su dr. mr 🙈🙈
    Magy držim fige da tvoja situacija prođe dobro ❤️

Super za pregled 😍

31👩‍❤️‍💋‍👨38

CoKSa
    09. Veljača 2022. 19:21

mrzlopoljka

CoKSa

katsy

CoKSa

mrzlopoljka

Coksa, u koju bolnicu ideš u TA?

Petrovu.

Coksa, i ja cu u Petrovu..prvi termin u TA mi je 28.02. Da li Petrova ima svoj parking?
    Uputnica ti je centralizirano spustena od strane soc.ginekologa (D1) i to vrijedi za sve preglede u TA + porod? Tnx 😇

D1 je za TA i preko nje te salju i na uzv iz trudnicke. Za porod moras imat posebnu uputnicu. Mislim da je b2, mora bi vidjet na egradani.
    Ako si srece da nades parking. Ima okolo, samo je guzva za popizdit.
    Coksa, zar za porod treba uputnica? Ne sjećam se da sam imala prvi puta, a i malo mi je čudno da bude uputnica, kad uhvati, nije da te netko pita za uputnicu. :) Možda mi je promaklo prošli puta.

Dada, evo pogledala na egradani. B1 je uputnica za radaonu. Meni je poslana sad zadnji put kad sam bila kod svog soc.na kontroli. U 34 tjednu. 
    Tako mi je i zadnji put poslao posebno za TA d1, i posebno za radaonu.

mrzlopoljka
    09. Veljača 2022. 19:26

MarijanaMartin

Meni nije strašno ako je curica u plavom, ali dečko u roza mi je katastrofa! Baš sam primitivna!!

Nisi, ja isto tako razmisljam. 

mrzlopoljka
    09. Veljača 2022. 19:28

Coksa, hvala ti! Bas cu pitati svog ginekologa, nije mi dao B1, samo D1. Ne bih imala pojma da nisi spomenula.
    .

bebo
    09. Veljača 2022. 19:45

Cijeli dan sam u guzvi i onda kada sletim tu bude toooooliko novosti!
    Baš puno lijepih pregleda!  Predivna vijesti!!
    Dubrovcanka, ahahaha dubit na glavi! Mozda cu ti se morati pridružiti pa javi kako ide.. 😜
    Demi pa ti si stala na loptu i pazis, a sta sada ako kg ide vise tebi nego nekome drugome? Sta mozes tu? Evo, meni u drugoj trudnoci idu puno vise nego u prvoj, a jedem duplo manje 😳 Pa sad ti reci... 
    Ne znam nikoga tko je dobio bas 50kg, ali moja rodica je dobila 30kg, a mala je kao i ja. Nama je 50kg normalna kilaza.. Drzi se! Pazi da si zdrava i to je najbitnije za vas dvoje!
    Tejuska kompletic ❤
    Magy ❤ Jako mi je drago da je sve ok. Ne treba ti dodatnih stresiranja, sada trebas samo relax okolinu...
    Pa eto.. Krenulo je.. Coksa brijem da dijete ceka neki lijepi datum! 14.2.? 
    Arsancres nu i tebeeeee ❤🍭
    Cestitam svim mamicama na lijepim pregledima i sto su dogurale sve do ove faze ❤🍭🍭
    Tejuska ja idem u socijalca ne pregled 15.2., mozes zapisati, ostala sam duzna termin novog pregleda... Mislim da mi je to predzadnji ili cak zadnji, vidit cemo...

bebo

Dubrovcankaaaaaaa sta pijes za kakalicuuuuuuu
    Ja bi da izadjeeeeeeeee 😩😖🙊🙈

Maya34

Tejuska čestitam na super pregledu, a kompletić je vrh! 😊🥰
    Eva, Posvudasa i Arsancres
    čestitam i vama na super pregledima 😊❤️ 
    Baš je lijepo čitati da je sve u redu s bebicama i trudnicama 😊

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• MarijanaMartin
    09. Veljača 2022. 19:46

Arsancres

… mala ima cca 3300g, i dslje glavom dolje 🤭🤭idući tjedan idem na SD na kontrolu…

Ljubomorna sam. Blago tebi!!!! 🍀🍀🎉🎉🎉🎉💕💕

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    09. Veljača 2022. 19:58

MarijanaMartin

Arsancres

… mala ima cca 3300g, i dslje glavom dolje 🤭🤭idući tjedan idem na SD na kontrolu…

Ljubomorna sam. Blago tebi!!!! 🍀🍀🎉🎉🎉🎉💕💕

Izdajice🤪🤪🤪 trebala si na SD samnom, tamo bi hopsale zajedno, okrenuo bi se buco!! Al ja sam sigurna da će se svejedno 😇😇 meni je gin rekao da je on imao slučajeve i na porodu da se doslovno beba okreme za vrijeme poroda 🤭 možda buco šokira!!
    Sad me evo zvao doktor, da mi je za srijedu dogovorio pregled, tak da Tejuška piši 16.2. :D

bebo
    09. Veljača 2022. 20:09

Dubrovcanka hvala ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.