Boobamara lijepa si kolica izabrala 😍
Demi žao mi je što nisu bolje vijesti, ali dobro da znaš u čemu je problem pa da možeš to rješiti što prije bude moguće 🤞💕
Tejuska molim te meni ubaci 17.2. pregled 🥰
Meri pa preslatko, kompletić je predivan 💕
Nooha pa nek si se naručila, ak budeš mogla odi svakako 🙂 Slušaj mene koja u 38tt imam rezerviran termin za pedikuru 🤭
Mi smo danas namontirali bazu i isprobavali kak se stavlja jaje i bome nam je trebalo pola sata dok smo mi to sve skužili i namjestili kako treba ali ajde i to smo rješili. 🥳

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Luck ako ti nije tesko napisi ovdje onda kako je bilo😀
Koliko sam vidjela u petrovoj za pratnju nije nuzna potvrda o trud. Tecaju. Coksa ti bi mozda to znala?

meri97 preslatko 🥰. Jeste uspjeli naći riješenje za ono?
anchika ja sam išla prošli mjesec. Dakle krenula u 32 tjednu. Meni je bilo super i muž je išao samnom jer je on pratnja. Dobila sam uvid u sve i imam neku percepciju sad o svemu. Drago mi je da sam pošla jer sam sad nekako više upućena u sve i to volim.
Jesmo, morala sam sjesti sa komplet familijom, rasplakat se milijun puta i svima sve objasniti. Najgore je sto ljudi misle da ti doma sjedis s invalidom i pricas mu, a nitko ne vidi da je to posao 0-24.
Preko grupe na fb smo pronasli gospodu iz mjesta do nas, dolazit ce 3-4 puta dnevno,ovisno o potrebi.
Odmah mi je tlak dosao u normalu 😅
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
https://ibb.co/ScKZhrj
Mi smo se odlucili za ovakva kolica, nadamo se da ce se gospodica htjeti vozati.
Krevetic,komoda i ormar su vec krcati robicom i pelenama. Sto je sigurno je sigurno 🤣
https://lbdf.lilypie.com/dmWEp1.png
Večer drage 😊 da vam se malo javimo
Drago mi je da ste sve dobro i još u komadu, još malo pa ćemo početi 🤭 Sve koje morate mirovati, mirujte i slušajte doktore i svoje tijelo, izdržite još malo 👶
Cure koje se borite s koronom, išijasom brz oporavak i puno pozdrava ozdravljenja vam šaljem ❤️Sobice i stvari su vam svima divneeeeee😍😍 evo ja baš slažem stvari u komodu, jučer smo još nešto kupili i tako ☺️ kofer je spakiran od prošlog tjedna i čeka 😂
Ja danas samo sjedim na wcu, nadam se da nije ono čišćenje pred porod, htjela bi da izdržimo bar još tjedan i pol. Satiru me i neki menstrualni zadnjih dana, ona se okreće nenormalno, baš baš je aktivna, držite fige za još malo 🤞 naravno, odmaramo čim više, tako nakon ručka nešto sitno napravim tipa veš u mašinu, suđe operem ili popeglam robu pa u ormar, sat/dva efektivnog rada i to je to.
Neznam jesam što zaboravila ali jedva čekam pregled u srijedu da vidim našu mišicu ❤️
Sretno svima na pregledima sutraa❤️

Luckako ti nije tesko napisi ovdje onda kako je bilo😀
Koliko sam vidjela u petrovoj za pratnjunije nuzna potvrda o trud. Tecaju. Coksati bi mozda to znala?
Ne treba potvrda o tecaju, samo potvrda o preboljenju, cjepljenju, BAT ili PCR neg

meri97 preslatko 🥰. Jeste uspjeli naći riješenje za ono?
anchika ja sam išla prošli mjesec. Dakle krenula u 32 tjednu. Meni je bilo super i muž je išao samnom jer je on pratnja. Dobila sam uvid u sve i imam neku percepciju sad o svemu. Drago mi je da sam pošla jer sam sad nekako više upućena u sve i to volim.
Jesmo, morala sam sjesti sa komplet familijom, rasplakat se milijun puta i svima sve objasniti. Najgore je sto ljudi misle da ti doma sjedis s invalidom i pricas mu, a nitko ne vidi da je to posao 0-24.
Preko grupe na fb smo pronasli gospodu iz mjesta do nas, dolazit ce 3-4 puta dnevno,ovisno o potrebi.
Odmah mi je tlak dosao u normalu 😅
Drago mi je da ste našli rješenje i vjerujem da će ti sada biti lakše i fizički i psihički. 💕

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja sam se prijavila sebe i muza iduci tjedan na tecaj koji vodi doula. Kao sto te ocekuje o trecam tromjesecju, kako izgleda porod, sto ti mozes ocekivati, sto muz moze moze ocekivati i napraviti, disanje, od svega ponesto. Traje 2 sata. Bas me zanima kako ce biti. To je tu u ovom centru di vjezbam, ne moram se micati iz kvarta.

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
A bas mi je iskocilo na faceu, pa za cire iz Zg popis tecajeva po domovima zdravlja sa terminima
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453?pregled=1

👩🦰38
👨🦱41
👶3
06.08.2025. ➕
Očekivani termin poroda 17.04.2026.
Pozdrav svima!
Ja sam vas pratila, čitala, gledala slikice...i pošto je netko napisao da sve više proljetnih bebica stiže i da je sve manje ostalo, odlučila sam se javiti, tako reći na samom kraju. Ja sam 33+3, na zadnjem ultrazvuku prošli tjedan u bolnici su mi rekli da bebica po svim mjerama odgovara 36tj. Ili ćemo se upoznati ranije ili ćemo biti sumo borac. S tim da sam se ja do sad udebljala 7kg. Cijelu trudnoću osjećam se odlično. Prvih 3 mj nisam ni znala da sam trudna. Nisam imala mučnine, niti jednom povraćala, nikakvih posebnih želja za hranom,... točno da mi nije stomaka ne bih rekla da sam trudna. 🙃
Svim curama koje se bore sa covidom, išijasom, prehladom i sl želim što brži oporavak i da svi zajedno uživamo u ovim zadnjim tjednima.
Ja sam malo odgađala sve... kupljeno je sve za bebača ali nije sastavljen krevetić, robicu lagano peglam i spremam u komodu, torba za rodilište će biti spremna sutra ( sve imam samo trebam posložiti u kofer).
Moram primijetiti da su vaše komade fantastično organizirane, sobice spremne, kolica atomska. 😍
Tečaj za porod sam odradila prije 2 tjedna, onaj s rodine stranice, online.
Radionicu dojenja i njege dijeteta kod patronažnih sestara u Osijeku i mogu reći da su pun pogodak! Sve pohvale sekama koje su držale jer su dale jako puno korisnih savjete i vremenski produžile radionice duže od predviđenog jer su se potrudili dati sve od sebe, odgovarati na sva naša pitanja...
Baš sam odužila 🤪 nemojte zamjeriti!
36👫36
Termin 26.03.2022 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji