Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • XOXO
    05. Veljača 2022. 21:27

Sunašce83

XOXO

Drage cure, malo sam se makla sa foruma jer jednostavno ne stizem sve. Nadam se da ste sve dobro i da nema nema nekih vecih poteskoca. Ja evo odbrojavam dane u zavrsnici. ❤️ Svima.

Stalno pitamo za tebe. Kako si? Mislim da nam je svima drago da si se javila❤. Jos se drzis 2u1💪😊.

Jooj bas sam bila u zaostatcima pa nikako pohvatat postove pa na kraju stvarno dugo nisam ni usla na forum a sad ni ne znam di sam stala zadnje. Valjda prije 1000+ stranica. Ja sam dobro jos 2u 1. Uglavnom nisam ovaj put imala nikakvih vecih problema. Sad sam si vec teska i nestrpljiva. Beba je hiperaktivna i kazu nesto veca pa dr predlaze inducirani  najkasnije u 39tt. Tako da ako ne krene ranije samo imam jos manje od dva tjedna 😱.
    Nadam se da ste tu jos sve na okupu i da je sve ok ❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

bebo
    05. Veljača 2022. 21:27

Coksa dobar ti je datum i zelje su top! Mene ubi danas zgaravica, ali ubi!! I ja volim soavat na trbuhu i jedva cekam da se mogu leci i naspavati barem 3 sata... Ovo sada je koma...

bebo
    05. Veljača 2022. 21:33

Sunasce umiiiiirem na ovu oricu o cimerici 😂😂😂😂😂
    Pa trebalo je sve to donijeti! Majkomila pa kako je donijela?.!

• XOXO
    05. Veljača 2022. 21:48

Evo ja cu sljedeci tjedan dobiti uputnicu pa cu napraviti termin za dogovor. Bas me zanima sta ce mi reci. Moram ici na dogovor jer je beba velika vec sada. Prvi porod mi je bio jako lagan i brz ali sam imala epiziotomiju i jos sam popucala na dvije strane, imala sam rupturu misica i sluznice i takvo sto ne bih nikome pozeljela, imala sam 30 savova unutarnjih i vanjskih. Beba je bila 3900g.Moj doktor mi je rekao da bi se opet moglo tako sta dogodit jer je sve vraceno u prvobitno stanje i da mi on preporuca carski rez. Mene je jako strah carskog reza, a strah me i prirodnog da ne bude isti slucaj. Oporavak mi je trajao jako dugo. Vidjet cu sta mi kazu u klinici, i pristat cu na ono sto oni smatraju najboljom opcijom.
    Ja sam si narucila caj od lista maline, ulja i gelove za masazu medice, sve sto sam cula da bi moglo pomoci. 😁😆
    Da li je netko od vas imao barem slican slucaj kao ja?

Evo kad sam danas vec tu ja sam imala slicnu situaciju. Dakle prvo sam rodila vaginalno. Ja niti 160 mali 4kg. Dosla u bolnicu sa trudovima pravilnim na minutu jaki al nedovoljno otvorena. Busili mi vodenjak, drip bez epi jer je bilo kasno. Kako se mali nije spustao u porodajni kanal isli su na opciju stiskanja. Znaci ja sam skoro 3 sata stiskala umjesto prodisala na trudovima, nalijegali na stomak, rezana, pucana, vakum i za kraj posteljica nije sama izasla pa kiretaza. Savova sam imala puno nisu mi htjeli rec koliko plus hematom ogroman. Naravno i sve cari sto idu uz takav napor poput hemeroida.... Uglavnom dobrih 2-3mj nisam sjedila bez slaufica. A dole je bilo bolno na sam dodir i dobrih 6-7mj.
    Eto sad isto ne zelim ni doc u situaciju da se ponovi isto. Tako da ako predloze carski prihvatit cu. Bitno mi je da se na pregledu sljedecem dogovorim sve sa dr i da on poslusa mene a i ja prihvacam njegovo strucno misljenje. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Omerta
    05. Veljača 2022. 21:53

CoKSa

Dobila sam termin za UZV 9.2, isti dan imam i pregled u TA.

Supeeer!! 🥳🥳🥳
    Ja sam u prvoj trudnoći sa 38+1 morala u bolnicu zbog curkanja plodne vode.. Sljedeći dan onaj grozni drip. Stvarno kad usporedim te lažne i prirodne trudove od zadnji put, nebo i zemlja.. Kako je to super, kad sve ide svojim tokom, a ne na silu. Držim fige da i tebi tako.. 🤞🤞🤞
    ... 
    E da, dajte recite gdje kupiti ovako lijepu praktičnu spavačicu, a da nije preskupa??
    https://www.astratex.hr/zenska-spavacica-ophelia/?color=mente#&size=S
    Prošla dva puta sam posudila od frendice, al sad bi si baš htjela kupiti. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    05. Veljača 2022. 22:13

XOXO mi smo te tražile i na jesenskim bebicama 😂 Drago mi da je sve dobro i sretno ❤️
    Bebo eto vidiš nitko ne priča o povraćanju, zato valjda ja to nisam čula pa sam bila u šoku otkud sad ovo. A jesam pojela dva tosta pa su mi nedugo nekako tog krenuli trudovi 😅
    Boobamara javi sta su ti rekli, bas me zanima. Iz dosadašnjeg iskustva s njima bit će samo prirodno 😊☘️ Paracetamol umjesto epiduralne 🤪 
    Mene su malo zarezali, ali sam imala par šavova, ni blizu tako strašno 😬

elle 🙋‍♀️
    05. Veljača 2022. 22:33

XOXO

Drage cure, malo sam se makla sa foruma jer jednostavno ne stizem sve. Nadam se da ste sve dobro i da nema nema nekih vecih poteskoca. Ja evo odbrojavam dane u zavrsnici. ❤️ Svima.

baš mi je drago da si se javila, malo sam se zabrinula di si nam nestala. Bitno da je sve dobro i da bebica uskoro stiže 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Arsancres
    05. Veljača 2022. 22:36

Omerta ja sam dobre spavaćice viđala u Nami, cca 100kn se vrte cijene, nisi Bog zna kak' skupe, a znam da je hrpa cura s teme kad sam bila trudna 2018 kupovala spavaćice na tu foru na tržnicama, isto za neku skroz korektnu lovu, pamuk čisti, pretpostavljam onaj mekani turski.
    Meni su na tu foru kopčanja baš puno praktičnije nego one klasične kao za dojenje, što onako koso imaju dugmiće, iz toga bi mi uvijek sise ispadale il zaboravim zakopčat jedno dugme pa sve padne ili sl, a ovako s ovim kao izrezom sam ladno znala biti stalno otkopčana pa doslovno samo izvadim šta treba, a kad nije sila, ništa se ne vidi 😅
    Vidjela sam da Sinsay ima jedan model, nije takvo kopčanje, ali je slična spavaćica, 60kn je, a oni ti još imaju popust od 10% ak se registriraš 😁 i možeš preuzeti u trgovini osobno pa ni poštarinu ne plaćaš 😇
    Dubrovčanka mora da je tvoj muž pokrenuo lavinu radova, evo i moj danas 2 zida knaufom riješio, još mu jedan ostao sutra i onda prelazi na podove 😂 uzeo je godišnji pon i uto, kao riješit će on to za ta 2 dana, šta je to 🤪🤪
    Najtužnije je što to stvarno nije nikakav posao tj. stvarno se već 5 puta moglo riješiti za jedan dan kao danas, ali valjda čovjek voli život na rubu, druge ne znam 🤭🤭

Omerta
    05. Veljača 2022. 22:42

Hvala za preporuku  baš ću škicnuti.
    XOXO, lijepo da si svratila. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Demi30
    06. Veljača 2022. 06:28

Dubrovčanka sve je prekrasno 🥰
    Omerta pogledaj Buks spavaćice. Baš su za trudnice i dojilje, fini pamuk, a jeftino.
    Tani1984 žao mi je što je i tebe to spopalo. Guglaj trudnički išijas. Izgleda da nam je to.  Ja sam popila jedan normabel, ali nije mi pomogao apsolutno ništa, tako da više neću piti.  Malo mi je olakšalo mirovanje u nekom ležećem položaju koji mi nije bio bolan i topli termofor na bolnoj strani guze. Probaj kombinirati paracetamol s toplim oblozima. Meni je počela bol od kuka i dna leđa, a sad mi se spustila u guzu i bedru. Sutra ujutro idem kod fizioterapeuta jer ne znam što drugo da radim. Javim ti što je rekao. 😬

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.