Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka341
    05. Veljača 2022. 14:03

_Katja_

Dubrovcanka 😍😍😍Tejuska drago mi je da je šećer odličan 👌🏻😊
    Nooha bravo za 33 tjedna, držim fige da izdržiš još koji ❤️
    Želim svima ugodan vikend 🤗
    Kod nas je bas lijepo vrijeme, al ne možemo nikuda, maloj rastu očnjaci, mučimo se s temperaturom, budi se po noći, plaće, bas koma. Samo me veseli da ćemo se toga riješiti prije nego beba dodje, da ne placu u duetu😅

Ajme suosjecam za ocnjake 😥,i mom izbijaju donje trojke i evo ne sjecam se da su i drugi zubi bili ovako gadni :/. Znaci place po noci, stalno se budi, nacicava, bas sam slomljena i slabo sam aktivna ovdje jer budem premorena. Evo bas mu je nocas jedan napoko probio. Jos druga strana mora 😅. Ali ajde barem cemo se toga rjesit prije poroda.
    Dubrovcanka preslatke ste 🤗🎀.
    Mirovanje- curke koje morate mirovati izdrzite jos to malo koliko je preostalo i bit ce sve ok 🤗.
    Ugodan vikend svima 😊.

Ante 💙 Maro 💙

CoKSa
    05. Veljača 2022. 14:32

Demi30

Cure neke od vas su se opasno približile terminu. Vidim da neke miruju, otvaraju se.. Sreća pa ste sve više manje u nekim visokim tjednima i što god bude, sigurna sam da će biti u redu ❤️ Čuvajte se i mirujte ako morate. Kad ste već dogurale do tu, što je onda malo mirovanja :)
    Ja se moram požaliti da me išijas opasno ubija. Sinoć sam proplakala od bolova. Desna strana guze mi je baš uklještena. Nisam ni znala koliko je guza bitna za svaki pokret dok me nije ovako zabolilo. Bol se lagano širi i u bedru. Jučer sam popila normabel od 5mg i kao da nisam popila ništa. Apsolutno mi ništa nije učinio. U ponedjeljak idem u fizioterapeuta, nadam se da će bit bar nekog pomaka. Ako netko ima nekog iskustva, ili ako znate smijem li se namazat nekom kremom za bolove, dobro bi mi dosla svaka informacija 🤗

Ja ti znam cure koje su isle na trudnicke masaze i osteopatu, koji navodno nesto to u kuku pomakne i bol prode. Neke su isle neurokirurgu, i uglavnom su se isijasa morale rijesiti do poroda, kolegica je isla na carski zbog toga, pokusala je prirodno, no toliko ju je boljelo da joj ni epi nisu mogli dat, i zavrsila na carskom. 
    Lagane masaze, mirovanje, i trazenje poze bez bolova, nije opasno za bebicu, ali tebe moze prikovat za krevet.
    Na hitnoj trudnicama daju spasmex i ketonal intravenozno. 
    To ti ie sve sto ja znam tako od frendica. Nisam se sa tim susrela.
    Drzim fige da ti cim prije prode🙏❤

CoKSa
    05. Veljača 2022. 14:37

Mene moja djevojcica bas zeza. 
    Spavala jutros do 10, dorucak, malo po vani, donijela si par drvca za lozit. Rucak slozila. Ma ni b od bolova. 
    Mozda zatisje pred buru🤣🙈 
    Idem sad opet spavat, i klinci pozaspali🙈 

Demi30
    05. Veljača 2022. 17:10

Amelie, Lovely i Čoksa hvala za savjete oko išijasa. Vidit ćemo što fizioterapeut kaže, ali stvarno se nadam da je ovo nešto privremeno jer ako potraje bit će živa muka 😔

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• _Katja_
    05. Veljača 2022. 18:56

Demi drži se, nadam se da će proći sto prije ❤️
    Boobamara to s psima bas lijepo zvuci 🥰 I moja mala odrasta uz psa od prijatelja, često smo skupa, najbolje su prijateljice. Dobro im je to i za imunitet.
    Ja ti koristim Frosch od početka, nije imala nikakvu reakciju. Sad nekad stavim i Ecover omekšivač, on je isto dobrog sastava. 
    Tonka ja sam sinoc stavila maloj jedan cepic pa smo imali mirnu noć. Temp joj se vrti oko 38. Držim fige da zubić izadje i da se naspavate svi ❤️
    Coksa još malo pa gotova i tvoja izolacija, super je to prošlo, ne da se beba 🤗

Arsancres
    05. Veljača 2022. 19:43

Joj ovo za pse je baš tako, barem iz mog iskustva. Mi imamo jazavčarku i 2 mace, jaza je imala godinu i pol kad sam rodila, inače je baš najmazniji pas na svijetu i predosadna u svojim izljevima ljubavi🙉 ona sve voli, stalno licka i doslovno žvaljeka, jauče, to je stvarno najpitomiji pas ikad 😅kad smo došli doma iz bolnice, spustili smo odmah jaje na pod da ju ponjuškaju svi, mace su bile oprezne, klasika, a ona je baš poludila od sreće. Cvilila je doslovno danima, nismo tih prvih tjedana dali da se povlači po spavaćoj nitko, u dnevnoj bi svi bili skupa, ali nismo im dali u krevet taj prvi period, znali su sjediti pred vratima satima 🙈
    Jednu macu smo pustili relativno brzo, ali ona je baš plaha i dobra, tipa spava pod nogama, sva je mirna i mazna, a ovaj drugi debeli je baš prasac i njega sam se zapravo bojala pustiti kad je tak malena jer uopće nisam znala jel bi bio u stanju leći preko nje ili bilo šta, bilo me strah, a tak sa mjesec dana se ne može ni okrenuti ni maknuti od njega pa je on bio malo ma holdu 😂
    Jaza je doslovno bila van sebe, danas je tako, baš se vole. Ona bi doslovno hodala za tom osobom koja nosi malu, ako bi ona zaplakala, ona bi isto cvilila, meni je to baš predivno i tak su mi te životinje fascinantne ❤️ i ja baš vidim po svojoj maloj kako taj suživot sa životinjama pozitivno utječe na nju, u emocionalnom razvoju, a i sigurna sam da ima utjecaj na imunitet

Omerta
    05. Veljača 2022. 20:36

_Katja_

Evo i mene na 30 tjedana 🥳 Još sedam računam 😅
    Sinoc sam sanjala kako sam rodila 1.3. i kao idem vama na forum javiti da je beba požurila 🙈🙈

I ja sanjala da je mala uranila.. Al onak podosta. Stala mi u dlan. Sad je već dosta veća od tog, pa da i krene nešto ranije nebi trebao biti problem, iako čisto sumnjam. Ako mi kao sa prvom ne počne ranije curkat plodna voda onda ću moguće opet  dogurat do termina. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• XOXO
    05. Veljača 2022. 20:54

Drage cure, malo sam se makla sa foruma jer jednostavno ne stizem sve. Nadam se da ste sve dobro i da nema nema nekih vecih poteskoca. Ja evo odbrojavam dane u zavrsnici. ❤️ Svima. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• _Katja_
    05. Veljača 2022. 21:09

Boobamara ja sam do kraja išla kod svog doktora, imala sam termin bas i taj dan kad sam rodila. Nisu me slali na taj dogovor u bolnicu, iako sam čula sa se to inače radi. Mislim da je to zbog korone tako bilo jer je tad bas ludnica bila.
    U sobi u kojoj sam radjala je bila kada, tus, pilates lopta. Zao mi je sto nisam tražila da idem u kadu, nekako sam to skroz smetnula s uma u tom cijelom kaosu. Prijateljica mi je tako rodila i kaže da bi opet. Ovaj put ću izmišljati ako budem mogla 😅
    Za epiduralnu sam pitala pa su mi rekli da im je to zadnja opcija, dali su mi da udišem neki plin, mislim sa je to ono sto kod nas zovu rajski plin. Vjerojatno ima tih razlika od bolnice do bolnice. Probat ću i ovaj put bez epiduralne. Uglavnom lijepo mi je bilo roditi, svi ljubazni i trude se pomoći 😊

bebo
    05. Veljača 2022. 21:10

Koji je to sokic koji pijete da lijepo kakate? Promaklo mi.
    Ja sam povracala na porudu, iako sam bas radi toga pojela sam 2 griza kruha toliko da ne umrem od gladi obzirom da sam ujutro oko 6-7 isla u bolnicu... Ali od naprezanja to je jednostavno izletilo, full sam se iznenadila.. 😞🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.