Cure krasne su vam sobice/kutevi za bebe. ❤️
Mi smo sve prikupili, al ja samo govorim da ima još vremena za slaganje, pranje i spremanje. 
Nekako planiram to iza onog pregleda sa 35 tt..a ako bi bilo što prije suprug ce to s veseljem sve odraditi - on je baš stvoren za djecu 🥰🥰🥰
Evo ja sam se danas i službeno uvjerila da ništa drugo osim mirovanja niti ne mogu.
Cim ustanem ili sjedim duže od 5 minuta evo Bh + bolovi u stidnoj kosti...i onda nema druge nego leći...kad ležim sve mirno osim bebe 🥰🥳
Ako nista drugo barem mirujem, no evo svakim danom sve vise cekam da to sve završi i bude iza mene.
Rekla bi da želim svoje tijelo i svoj život natrag.
Sjećam se da su mi se ti isti osjećaji javili i pred kraj prošle trudnoće. 
Zaboravila sam dodati fotke sobice 🌸
https://ibb.co/zs8NFjH
https://ibb.co/c2t9ZTq
Woooow 

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Prekrasne su vam sobice! 🥰
Ove naljepnice su isto super, baš sam jučer gledala da bih ih uzela, ali muž je veliki fan bijelih zidova. Možda ga nagovorim kad vidi kako to može izgledati u prostoru! 
Što se tiče spavaćica, baš sam jučer kupila jednu na placu, meka je i ugodna, ima kopčanje sa strana, ali te s placa su sve nekako jako šarene. Nadam se da ću do svibnja naletiti na još jednu bez previše uzoraka i boja... 🤣
Inače, baš mi je super kako ste neke od vas jako blizu termina! Čini mi se da sam puno toga naučila čitajući vas... Držite se sve u bolovima i koje morate mirovati! 😊

Cure nadam se da uživate u divnom danu.
Pitanje za iskusne ili ako imate informaciju… Smije li kofer u kojemu nosimo stvari biti u bolnici negdje pored ormarića, znači npr izvadimo stvari i složimo ormarić a kofer negdje pored ili ispod kreveta? Ili moramo cijeli kofer staviti u ormarić? Ne znam kakva je praksa u bolnicama.
U petrovoj su onako uski ormarici, dolje je visoko, pa onda krecu gore police. 
Tako da sam ja neke stvari izvadila na police, a dolje stavila kofer. Ima mjesta dosta u ormaricu. I svaka je inala svoj. Za ostale bolnice ne znam.

Cure nadam se da uživate u divnom danu.
Pitanje za iskusne ili ako imate informaciju… Smije li kofer u kojemu nosimo stvari biti u bolnici negdje pored ormarića, znači npr izvadimo stvari i složimo ormarić a kofer negdje pored ili ispod kreveta? Ili moramo cijeli kofer staviti u ormarić? Ne znam kakva je praksa u bolnicama.
Pred 3g u Sv.Duhu je bio samo neki mali ormaric kraj kreveta, nema sanse da bi tu stao kofer ili torba. Ja sam torbu stavljala pod krevet i onda izvlacila po potrebi.. Imala sam srece i dobila sobu s novim krevetima, tako da su bili ugodni i podesavali su se elektronski. Ne znam sto ce me ceka u Vinogradskoj. :)

https://ibb.co/TrhKySV
https://ibb.co/MDzmpKG
Krevetic kod mojih.
Super su ti prijenosni krevetici. Nas s prvim djetetom nije nikad zazivio jer je spavao s nama, probat cemo sad s drugom bebom jer bi bila guzva na krevetu. 😊

Sobice su vam predivne! Jedva cekam da i mi sve napravimo (malo me frka jer jos nista nismo kupili za sobu) al planiramo ubrzo hahah 🤣
Curke s koronom drzte se!
Curka kojoj je 5-a bebica na putu veeeelike cestitke i kapa do poda! 🥰
Uzivajte u nedjelji, zelim da vam bude lijepa i sa sto manje bolova 😇😇
Joj imas cugu za ovo curka sa 5.bebicom na putu:))) 5 i to je to,samo mi je malo žao radi kćeri da nije bar jos jedna curica. Naravno, samo da je zivo i zdravo i meni skroz nebitno, imat cu 4 sina i jedinu princezu, ali ona si je tako priželjkivala sekicu:) 
Cure krasne su vam sobice/kutevi za bebe. ❤️
Mi smo sve prikupili, al ja samo govorim da ima još vremena za slaganje, pranje i spremanje.
Nekako planiram to iza onog pregleda sa 35 tt..a ako bi bilo što prije suprug ce to s veseljem sve odraditi - on je baš stvoren za djecu 🥰🥰🥰
Evo ja sam se danas i službeno uvjerila da ništa drugo osim mirovanja niti ne mogu.
Cim ustanem ili sjedim duže od 5 minuta evo Bh + bolovi u stidnoj kosti…i onda nema druge nego leći…kad ležim sve mirno osim bebe 🥰🥳
Ako nista drugo barem mirujem, no evo svakim danom sve vise cekam da to sve završi i bude iza mene.
Rekla bi da želim svoje tijelo i svoj život natrag.
Sjećam se da su mi se ti isti osjećaji javili i pred kraj prošle trudnoće.
Potpisujem sve kaj si napisala:). Ja isto imam sve spremno, a finale pranja robice i peglanje i finiširanje planiram iza ovog pregleda u 32tt. Tamo taman pred onaj prvi pregled u TA. 
Pozdrav cure.. Sobe i krevetići su vam super.. Baš se vidi da se sve polako bližimo terminima 🥰 
Imam pitance za cure koje idu na sv. Duh.. Trebala bi ić vadit IAT pa me zanima dali to idem normalno dole u labaratori ili? Išla bi to možda sutra odradit a i trebam ponovo krvnu grupu jer sam mjenjala prezime, a ćula sam da traže da prezime bude isto kao i na zdrastvenoj.. 😬🙈
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji