Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anova93
    06. Veljača 2022. 16:28

Prekrasne su vam sobice! 🥰
    Ove naljepnice su isto super, baš sam jučer gledala da bih ih uzela, ali muž je veliki fan bijelih zidova. Možda ga nagovorim kad vidi kako to može izgledati u prostoru! 

Što se tiče spavaćica, baš sam jučer kupila jednu na placu, meka je i ugodna, ima kopčanje sa strana, ali te s placa su sve nekako jako šarene. Nadam se da ću do svibnja naletiti na još jednu bez previše uzoraka i boja... 🤣

Inače, baš mi je super kako ste neke od vas jako blizu termina! Čini mi se da sam puno toga naučila čitajući vas... Držite se sve u bolovima i koje morate mirovati! 😊

CoKSa
    06. Veljača 2022. 17:43

Magy107

Cure nadam se da uživate u divnom danu.

Pitanje za iskusne ili ako imate informaciju… Smije li kofer u kojemu nosimo stvari biti u bolnici negdje pored ormarića, znači npr izvadimo stvari i složimo ormarić a kofer negdje pored ili ispod kreveta? Ili moramo cijeli kofer staviti u ormarić? Ne znam kakva je praksa u bolnicama.

U petrovoj su onako uski ormarici, dolje je visoko, pa onda krecu gore police. 
    Tako da sam ja neke stvari izvadila na police, a dolje stavila kofer. Ima mjesta dosta u ormaricu. I svaka je inala svoj. Za ostale bolnice ne znam.

CoKSa
    06. Veljača 2022. 17:52

https://ibb.co/TrhKySV

https://ibb.co/MDzmpKG

Krevetic kod mojih. 

mrzlopoljka
    06. Veljača 2022. 18:17

Magy107

Pitanje za iskusne ili ako imate informaciju… Smije li kofer u kojemu nosimo stvari biti u bolnici negdje pored ormarića, znači npr izvadimo stvari i složimo ormarić a kofer negdje pored ili ispod kreveta? Ili moramo cijeli kofer staviti u ormarić? Ne znam kakva je praksa u bolnicama.

Pred 3g u Sv.Duhu je bio samo neki mali ormaric kraj kreveta, nema sanse da bi tu stao kofer ili torba. Ja sam torbu stavljala pod krevet i onda izvlacila po potrebi.. Imala sam srece i dobila sobu s novim krevetima, tako da su bili ugodni i podesavali su se elektronski. Ne znam sto ce me ceka u Vinogradskoj. :)

mrzlopoljka
    06. Veljača 2022. 18:19

CoKSa

https://ibb.co/TrhKySV

https://ibb.co/MDzmpKG

Krevetic kod mojih.

Super su ti prijenosni krevetici. Nas s prvim djetetom nije nikad zazivio jer je spavao s nama, probat cemo sad s drugom bebom jer bi bila guzva na krevetu. 😊

tanja24
    06. Veljača 2022. 18:26

katsy

Sobice su vam predivne! Jedva cekam da i mi sve napravimo (malo me frka jer jos nista nismo kupili za sobu) al planiramo ubrzo hahah 🤣
    Curke s koronom drzte se!
    Curka kojoj je 5-a bebica na putu veeeelike cestitke i kapa do poda! 🥰
    Uzivajte u nedjelji, zelim da vam bude lijepa i sa sto manje bolova 😇😇

Joj imas cugu za ovo curka sa 5.bebicom na putu:))) 5 i to je to,samo mi je malo žao radi kćeri da nije bar jos jedna curica. Naravno, samo da je zivo i zdravo i meni skroz nebitno, imat cu 4 sina i jedinu princezu, ali ona si je tako priželjkivala sekicu:) 

tanja24
    06. Veljača 2022. 18:29

Nooha

Cure krasne su vam sobice/kutevi za bebe. ❤️
    Mi smo sve prikupili, al ja samo govorim da ima još vremena za slaganje, pranje i spremanje.
    Nekako planiram to iza onog pregleda sa 35 tt..a ako bi bilo što prije suprug ce to s veseljem sve odraditi - on je baš stvoren za djecu 🥰🥰🥰
    Evo ja sam se danas i službeno uvjerila da ništa drugo osim mirovanja niti ne mogu.
    Cim ustanem ili sjedim duže od 5 minuta evo Bh + bolovi u stidnoj kosti…i onda nema druge nego leći…kad ležim sve mirno osim bebe 🥰🥳
    Ako nista drugo barem mirujem, no evo svakim danom sve vise cekam da to sve završi i bude iza mene.
    Rekla bi da želim svoje tijelo i svoj život natrag.
    Sjećam se da su mi se ti isti osjećaji javili i pred kraj prošle trudnoće.

Potpisujem sve kaj si napisala:). Ja isto imam sve spremno, a finale pranja robice i peglanje i finiširanje planiram iza ovog pregleda u 32tt. Tamo taman pred onaj prvi pregled u TA. 

• Hukica
    06. Veljača 2022. 18:33

Pozdrav cure.. Sobe i krevetići su vam super.. Baš se vidi da se sve polako bližimo terminima 🥰 
    Imam pitance za cure koje idu na sv. Duh.. Trebala bi ić vadit IAT pa me zanima dali to idem normalno dole u labaratori ili? Išla bi to možda sutra odradit a i trebam ponovo krvnu grupu jer sam mjenjala prezime, a ćula sam da traže da prezime bude isto kao i na zdrastvenoj.. 😬🙈

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

tanja24
    06. Veljača 2022. 18:34

mrzlopoljka

Magy107

Pred 3g u Sv.Duhu je bio samo neki mali ormaric kraj kreveta, nema sanse da bi tu stao kofer ili torba. Ja sam torbu stavljala pod krevet i onda izvlacila po potrebi.. Imala sam srece i dobila sobu s novim krevetima, tako da su bili ugodni i podesavali su se elektronski. Ne znam sto ce me ceka u Vinogradskoj. :)

Isto tako, u Vinogradskoj imas svoj ormarić ali unutra ne stane kofer ni torba. Ja sam ga uvijek stavljala ispod kreveta, a u ormarić uloske, maramice i to kaj mi treba pri ruci biti. Sad cu ovaj put odmah si spremiti i robu za izlazak i svoju i bebinu. Tako da muz samo dofura jaje. Jer po iskustvu dok one odu po robicu, pa dok obuce bebaca i sve, dugo mi je to:) tak da budemo spremni cim tata jaje dofura idemo domeka. 

Tejuska♡
    06. Veljača 2022. 19:30

Vecer svima ♥️ nadam se da ste lijepo provele vikend🤗
    Elle bas ste lijepo ukrasili kutak za bebu👑♥️
    Coksa super izgleda ovaj krevetic prjenosni 🤩
    Sto se tice spavacica,sa J sam imala neke sarene kaj su mi sa 22g u ono doba bile slatke🤣Sa N mi se to vise nije svidalo kao ni sada,te sam i onda a i sada narucila haljine tamno plave/crne sa dubljim izrezom da lakse izvadim cicku..
    Ono sa strane ziva kafastrofa,drukeri mi pukli relativno brzo,cice postrcale na sve strane..
    Sutra nemamo pregled nijedan na popisu pa necu filat stranicu time.🤗 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.