…Sad cu ovaj put odmah si spremiti i robu za izlazak i svoju i bebinu. Tako da muz samo dofura jaje. Jer po iskustvu dok one odu po robicu, pa dok obuce bebaca i sve, dugo mi je to:) tak da budemo spremni cim tata jaje dofura idemo domeka……
Ja sam tako zadnji put. Imala sam sve sa sobom, još na prijemu. Zadnji dan sam obukla malu, obukla sebe i svejedno sam morala čekati jer sam bila zadnja. Molila sam ih da me puste, muž pred vratima ja spremna i ne, morala sam čekati oblačenje bebe. Ja im pokazujem bebu, pa obučena je što čekam. To je procedura, onda su me napali da kako sam se usudila unijeti odjeću u bolnicu,haha Pitala sam u cemu je problem i tko će mi večeras kad dođem doma oblačiti bebu. Tako je to sve trajalo. Bila sam najsretnija kad sam napokon izašla van!!! To je iskustvo sa SD. Mislim da oni to odugovlače zbog pisanja otpusnog pisma, a ne oblačenja bebe.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Bokic curke! Malo ssm u zaostatku ali sam vas procitala🌸😉
Sobice su vam super! Ja takoder cekam dragog da se pokrene i pokreci zid. Za sada nisam jos nista to sklapala cekam ipak 34 35 tt pa cu onda robicu i krevetic i ostalo.
Hukica ja pak imam IAT radila to kod svoje gin u ovoj trudnoci (vodim privatno T). I sad citam za krvnu grupu sto pises. Ja sam isto prezime promijenila...al da ga jebes pa krvna grupa je ista i to je totalna debilana. Ak treba prilozim im vjencani list. Fkt mi se ne da u Petrovu ponovo za krvnu grupu.
Bokic curke! Malo ssm u zaostatku ali sam vas procitala🌸😉
Sobice su vam super! Ja takoder cekam dragog da se pokrene i pokreci zid. Za sada nisam jos nista to sklapala cekam ipak 34 35 tt pa cu onda robicu i krevetic i ostalo.
Hukica ja pak imam IAT radila to kod svoje gin u ovoj trudnoci (vodim privatno T). I sad citam za krvnu grupu sto pises. Ja sam isto prezime promijenila…al da ga jebes pa krvna grupa je ista i to je totalna debilana. Ak treba prilozim im vjencani list. Fkt mi se ne da u Petrovu ponovo za krvnu grupu.
To sam i ja rekla za krvnu grupu nije da bu se promjenila.. Mislim da se može i na Sv. Duhu.. Baš ću pitat sutra..
Zadnja menstruaciju 12.6
Termin poroda 20.3
Curica💗
Cure preslatke su sobice 😍
Bambolina ovčice su hit 🤩
Mi smo imali tako kutak za bebu, krevetić i komoda pored, bas je bilo lijepo, ali smo sad privukli krevetić uz nas krevet pa je skroz izgubila formu. Ali barem sad mala spava u krevetu ☺️ Uz taj veliki zid ostala samo komoda, sad si mislim da možda i nama trebaju naljepnice da to popunimo, idem guglat 😅
Večeras sam umjesto večere pojela hrpu slatkiša, ne znam sta mi je bilo, ali beba luduje u stomaku 😆
…Sad cu ovaj put odmah si spremiti i robu za izlazak i svoju i bebinu. Tako da muz samo dofura jaje. Jer po iskustvu dok one odu po robicu, pa dok obuce bebaca i sve, dugo mi je to:) tak da budemo spremni cim tata jaje dofura idemo domeka……
Ja sam tako zadnji put. Imala sam sve sa sobom, još na prijemu. Zadnji dan sam obukla malu, obukla sebe i svejedno sam morala čekati jer sam bila zadnja. Molila sam ih da me puste, muž pred vratima ja spremna i ne, morala sam čekati oblačenje bebe. Ja im pokazujem bebu, pa obučena je što čekam. To je procedura, onda su me napali da kako sam se usudila unijeti odjeću u bolnicu,haha Pitala sam u cemu je problem i tko će mi večeras kad dođem doma oblačiti bebu. Tako je to sve trajalo. Bila sam najsretnija kad sam napokon izašla van!!! To je iskustvo sa SD. Mislim da oni to odugovlače zbog pisanja otpusnog pisma, a ne oblačenja bebe.
Ma ja sam svoje otpusno vec oko 11 imala u ruci zadnji puta, stvarno dosta rano, ali do 13h sam cekala sestru da dođe obuči malenog🤦♀️
Coksa jesi zadovoljna s ovim krevetićem? Nama će trebati neki za putovanja pa prijedlozi su dobrodošli 😄❤️
Naljepnice ću naručiti s Alija jer me nerviraju koliko su bezobrazni s cjenama 🤣.
Ja sam narucila sa Life-Decor za dečke svoje.
Cijena im je sasvim OK bila.
Uvijek sam sve npr.sa MagisWall-a ali oni su mi bili skuplji,a N mi jos i to mozda bude odljepio😂😂😂 pa sam uzela te.
Doduse jos ih nismo stigli naljepiti,ostavili smo dok zavrsimo sve radove,slikam kad uspijemo.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sunašce je li bilo barem nesta korisno u tim torbama, neki kulen i to? 🙊
Katja, nadam se da neces povratiti, ali to nije nista strasno, zaboravis isti tren.. Jedino nisam mogla dobiti novu spavacicu pa sam bila takva u boxu.. Iskreno, nije bas bilo ni smisla usred poroda mjenjati je.. 🙈🙈 Ionako su mi dali svoju, nakon toga zaista nenznam kako su je oprali (krv i sve te izlucevinee majkomila).. Ali ocito imaju iskustva 😂😂
Arsancres zivot na rubu ahahahaa 😂 I ja sam ista. Ale, sutra sokazi majstor u izvidnicu, sretna sam ko nova godina 🍸🐣
Xoxo sretnobu finalu! Samo se ti javi, ne moras citati zaostatke 😜❤🍭
Jutro curke🌸
Kakav lijep vikend i danas ova kisa bljak 🤭
Hukica bas pitaj na sv duhu jel se to moze i kod njih vaditi. Ak bas tako inzistiraju 😅
U svakom slucaju curke novi je tjedan i blize smo upoznavanju bebica. 🥰🥰
Jutro cure 💞
Nadam se da ste dobro i ako netko danas nešto ima sretno 🤞🍀
Dubrovčanka čestitam na ulasku u zadnji mj 💪😍
31👩❤️💋👨38
Ušla sam u devetiiiii oleeee 🤣🥱
Wohooo cestitke na 36tt 🎉🎊🤗♥️
Hahaha znaci snimao te dok hrces 🤣 sad mu ne mozes nista prigovoriti 🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji