Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    31. Siječanj 2022. 08:31

Jutro,sretno na pregledima ♥️

Magy🤞 za nalaze

Dubrovcanka bas citam 🥲 drago mi je da je sada bolje ♥️🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2022. 08:34

Jutro🌸
    U 10h smo na pregledu pa vam javim kako je proslo! Jedva cekam 🥰
    Dubrovcanka drago mi je da se smirilo i da se vraca na staro sve 😉

LucK
    31. Siječanj 2022. 08:44

Jutro 💞
    Nooha i Anchy sretno na pregledima 🍀
    Megy sretno s nalazima 🍀
    Dubrovčanka super da ti je bolje😍, a muž nek brzo ozdravi 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tonka341
    31. Siječanj 2022. 08:55

Jutro cure :)
    Megy sretno sa nalazima 😊
    Nooha i Anchy sretno na pregledima 💗
    Dubrovcanka drago mi je da si bolje i da se sve smirilo,nadam se da ce i muza popustiti leda, to s ledima zna bas biti gadno :/.
    Ja sam jucer izvadila iz kutije od prvog malca ovu najmanju robicu i danas cu skupa sa novom robicom sve oprati pa polako i ja krecem sa pranjem, peglanjem i pripremama 😊. Bome ima toga od tetrica, robe, dekica, rucnika,gnjezdo,torba za rodiliste itd...Neka ja to sve na vrijeme pripremim da dok udem u termin da sam mirna s time,bas me veseli to 😍.

Ante 💙 Maro 💙

bebo
    31. Siječanj 2022. 08:59

Jutro curke nisam za vikend nista stigla. 
    Na brzinu sam procitala sta se dogadja.. 
    Dubrovcanka pametno da si se cula sa gin. 👍 I nadam se da je danas to smedjarenje prestalo...
    Jos malo pa si i to u terminu, ajme sta vrijeme leti 😱
    Porodiljni hvala cure na popisu dokumenata koje treba skupiti, ja bas pocela istrazivati..
    Meri, mislim da ces morati naci majci skrb, bilo u domu ili privatno. Svakako istrazi sve opcije jer uz malo dijete ja ne znam kako ces joj moci biti na raspolaganju 0-24 😞 Mislim, tri dana ces biti u bolnici... Tko ce se tada brinuti o njoj? 

• Mariina1106
    31. Siječanj 2022. 09:06

Hej cure, evo da se javim. Simptomi se smanjuju, prvi dan je bio najgori morala sam put lupocet zbog temperature i zbog boli u zubima. Drugi dan isto lagana temp ali sada je već bolje. Malo me brine sto sam se jutros vagala i sto vidim da sam izgubila vise od pola kg tj 0,7. Trebam li se brinut za bebu? Pijem puno tekućine i gledam da jedem dovoljno i iznenadila sam se kada sam vidjela da sam izgubila na kilaži.

elle 🙋‍♀️
    31. Siječanj 2022. 09:09

Dobro jutro cure 🌞
    Sretno danas na pregledima 🤞💕
    Magy107 nadam se da će sve biti dobro 🤞❤
    Meri97 Savjet nažalost nemam jer je stvarno komplicirana situacija i mislim da samo ti znaš detalje i što sve možeš ili ne možeš napraviti u ovom trenutku. Nadam se da češ uspjeti naći najbolje rješenje za sve vas.💞
    Dubrovčanka drago mi je pročitati da je sve dobro, idemo hrabro do 37tt 🥰
    Žao mi je radi muža, baš vas je svašta snašlo u tako kratkom periodu. Nadam se da će se brzo oporaviti 🤞
    Tonka341 sretno s pripremama.🙂 Ja sam za vikend oprala 3 mašine i imam za danas još manju hrpicu za opeglati. 🤗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    31. Siječanj 2022. 09:10

Nooha i Anchy sretno na pregledu ❤️
    Magy 🤞 za dobre nalaze 😊
    Dubrovcanka super da se napokon smirilo, 14. reci gin. da bude pažljiv jer imaš osjetljivu pipicu 😁😂
    Sjećam se da si već pisala da je muža uhvatilo u leđima, vjerujem da će brzo proći uz sve te tablete 🤞
    Tani dobili pcr nalaz ? Nadam se da nije korona 🤞 Također i ostale koje su spominjale da su bile u kontaktu sa zaraženima, nadam se da ste dobro ❤️
    Mene je noćas glavobolja ubijala, ali sam samo stavila hladan oblog i nekako zaspala.. I sada ujutro opet lagano osjetim bol, fuj 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Omerta
    31. Siječanj 2022. 10:06

Jutro!
    Sretno danas na pregledima.. Također i curama koje čekaju nalaze, da bude sve uredno. 🤞
    Dubrovčanka, super da ide na bolje.. Još da muža nije zadesilo to sa leđima. Nadam se da će brzo proći. 🤞
    Marina, mislim da nemaš razloga za brigu što se tiće kilaže. To što ti je vaga pokazala manje može biti potpuna slučajnost, inaće to sa težinom varira oko kile gore dole čak i u istom danu, a kako neće dok si bolesna.. Ovo tvoje je stvarno malo. Ne fali bebi ništa. I ja sam pod koronom stagnirala sa težinom (možda i izgubila malo), ali sam zato poslje nadoknadila.
    A kad smo kod težine, jutro sam stala na vagu.. Ženske moje.. 58 kila!!! Otkud, kako?? Nekako mi to prebrzo skočilo. Na pregledu 14.01. vaga pokazala 54kile. Nadam se da je neka greška.. Jer još imam 2 i pol mjeseca do termina.. U prošle 2 trudnoće sam dogurala do nekih 59, 60.
    E da.. Neke od vas se muče sa probavom i zatvorom.. Kod mene jutros bit ću malo odvratna, skoro pa proljev iliti dost mekano i baš onako šerafilo u crijevima tj. dole nisko na izlazu..  Ne znam jel se koja i sa time susrela? Stvarno ne znam koji bi bio razlog. Nadam se da nije uvod u neku crijevnu virozu.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2022. 11:58

Hej evo i nas s pregleda! Sve je super Rita ima 1120g 
    Ja zatvorena cervik 40 mm. Za 3 tj novi pregled 
    Tako da tejuska pisi me za 21.02 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.