Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • _Katja_
    31. Siječanj 2022. 00:10

Nooha sretno sutra na pregledu 🤗
    Slažem se s ovim sto si napisala za Meri97, morate pronaći neko rješenje uskoro, tebi će biti sve teze brinuti se za mamu kako se budeš približavala terminu, a onda i nakon poroda, teško da bi se mogla brinuti i za nju i za bebu. Briga te tko sta kaže, probajte nešto srediti. I sretno ❤️ Ne smiješ se živcirati zbog bebe 🥰
    Laku noć svima 

anchika
    31. Siječanj 2022. 06:43

Jutro i sretno na pregledima danas 🥰

Tejuska♡
    31. Siječanj 2022. 08:31

Jutro,sretno na pregledima ♥️

Magy🤞 za nalaze

Dubrovcanka bas citam 🥲 drago mi je da je sada bolje ♥️🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Anchy_23 🌈 🌸
    31. Siječanj 2022. 08:34

Jutro🌸
    U 10h smo na pregledu pa vam javim kako je proslo! Jedva cekam 🥰
    Dubrovcanka drago mi je da se smirilo i da se vraca na staro sve 😉

LucK
    31. Siječanj 2022. 08:44

Jutro 💞
    Nooha i Anchy sretno na pregledima 🍀
    Megy sretno s nalazima 🍀
    Dubrovčanka super da ti je bolje😍, a muž nek brzo ozdravi 🤞

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Tonka341
    31. Siječanj 2022. 08:55

Jutro cure :)
    Megy sretno sa nalazima 😊
    Nooha i Anchy sretno na pregledima 💗
    Dubrovcanka drago mi je da si bolje i da se sve smirilo,nadam se da ce i muza popustiti leda, to s ledima zna bas biti gadno :/.
    Ja sam jucer izvadila iz kutije od prvog malca ovu najmanju robicu i danas cu skupa sa novom robicom sve oprati pa polako i ja krecem sa pranjem, peglanjem i pripremama 😊. Bome ima toga od tetrica, robe, dekica, rucnika,gnjezdo,torba za rodiliste itd...Neka ja to sve na vrijeme pripremim da dok udem u termin da sam mirna s time,bas me veseli to 😍.

Ante 💙 Maro 💙

bebo
    31. Siječanj 2022. 08:59

Jutro curke nisam za vikend nista stigla. 
    Na brzinu sam procitala sta se dogadja.. 
    Dubrovcanka pametno da si se cula sa gin. 👍 I nadam se da je danas to smedjarenje prestalo...
    Jos malo pa si i to u terminu, ajme sta vrijeme leti 😱
    Porodiljni hvala cure na popisu dokumenata koje treba skupiti, ja bas pocela istrazivati..
    Meri, mislim da ces morati naci majci skrb, bilo u domu ili privatno. Svakako istrazi sve opcije jer uz malo dijete ja ne znam kako ces joj moci biti na raspolaganju 0-24 😞 Mislim, tri dana ces biti u bolnici... Tko ce se tada brinuti o njoj? 

• Mariina1106
    31. Siječanj 2022. 09:06

Hej cure, evo da se javim. Simptomi se smanjuju, prvi dan je bio najgori morala sam put lupocet zbog temperature i zbog boli u zubima. Drugi dan isto lagana temp ali sada je već bolje. Malo me brine sto sam se jutros vagala i sto vidim da sam izgubila vise od pola kg tj 0,7. Trebam li se brinut za bebu? Pijem puno tekućine i gledam da jedem dovoljno i iznenadila sam se kada sam vidjela da sam izgubila na kilaži.

elle 🙋‍♀️
    31. Siječanj 2022. 09:09

Dobro jutro cure 🌞
    Sretno danas na pregledima 🤞💕
    Magy107 nadam se da će sve biti dobro 🤞❤
    Meri97 Savjet nažalost nemam jer je stvarno komplicirana situacija i mislim da samo ti znaš detalje i što sve možeš ili ne možeš napraviti u ovom trenutku. Nadam se da češ uspjeti naći najbolje rješenje za sve vas.💞
    Dubrovčanka drago mi je pročitati da je sve dobro, idemo hrabro do 37tt 🥰
    Žao mi je radi muža, baš vas je svašta snašlo u tako kratkom periodu. Nadam se da će se brzo oporaviti 🤞
    Tonka341 sretno s pripremama.🙂 Ja sam za vikend oprala 3 mašine i imam za danas još manju hrpicu za opeglati. 🤗

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Maya34
    31. Siječanj 2022. 09:10

Nooha i Anchy sretno na pregledu ❤️
    Magy 🤞 za dobre nalaze 😊
    Dubrovcanka super da se napokon smirilo, 14. reci gin. da bude pažljiv jer imaš osjetljivu pipicu 😁😂
    Sjećam se da si već pisala da je muža uhvatilo u leđima, vjerujem da će brzo proći uz sve te tablete 🤞
    Tani dobili pcr nalaz ? Nadam se da nije korona 🤞 Također i ostale koje su spominjale da su bile u kontaktu sa zaraženima, nadam se da ste dobro ❤️
    Mene je noćas glavobolja ubijala, ali sam samo stavila hladan oblog i nekako zaspala.. I sada ujutro opet lagano osjetim bol, fuj 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani