Nooha sretno sutra na pregledu 🤗
Slažem se s ovim sto si napisala za Meri97, morate pronaći neko rješenje uskoro, tebi će biti sve teze brinuti se za mamu kako se budeš približavala terminu, a onda i nakon poroda, teško da bi se mogla brinuti i za nju i za bebu. Briga te tko sta kaže, probajte nešto srediti. I sretno ❤️ Ne smiješ se živcirati zbog bebe 🥰
Laku noć svima
Jutro,sretno na pregledima ♥️
Magy🤞 za nalaze
Dubrovcanka bas citam 🥲 drago mi je da je sada bolje ♥️🙏

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro🌸
U 10h smo na pregledu pa vam javim kako je proslo! Jedva cekam 🥰
Dubrovcanka drago mi je da se smirilo i da se vraca na staro sve 😉
Jutro 💞
Nooha i Anchy sretno na pregledima 🍀
Megy sretno s nalazima 🍀
Dubrovčanka super da ti je bolje😍, a muž nek brzo ozdravi 🤞

31👩❤️💋👨38
Jutro cure :)
Megy sretno sa nalazima 😊
Nooha i Anchy sretno na pregledima 💗
Dubrovcanka drago mi je da si bolje i da se sve smirilo,nadam se da ce i muza popustiti leda, to s ledima zna bas biti gadno :/.
Ja sam jucer izvadila iz kutije od prvog malca ovu najmanju robicu i danas cu skupa sa novom robicom sve oprati pa polako i ja krecem sa pranjem, peglanjem i pripremama 😊. Bome ima toga od tetrica, robe, dekica, rucnika,gnjezdo,torba za rodiliste itd...Neka ja to sve na vrijeme pripremim da dok udem u termin da sam mirna s time,bas me veseli to 😍.

Ante 💙 Maro 💙
Jutro curke nisam za vikend nista stigla.
Na brzinu sam procitala sta se dogadja..
Dubrovcanka pametno da si se cula sa gin. 👍 I nadam se da je danas to smedjarenje prestalo...
Jos malo pa si i to u terminu, ajme sta vrijeme leti 😱
Porodiljni hvala cure na popisu dokumenata koje treba skupiti, ja bas pocela istrazivati..
Meri, mislim da ces morati naci majci skrb, bilo u domu ili privatno. Svakako istrazi sve opcije jer uz malo dijete ja ne znam kako ces joj moci biti na raspolaganju 0-24 😞 Mislim, tri dana ces biti u bolnici... Tko ce se tada brinuti o njoj?

Hej cure, evo da se javim. Simptomi se smanjuju, prvi dan je bio najgori morala sam put lupocet zbog temperature i zbog boli u zubima. Drugi dan isto lagana temp ali sada je već bolje. Malo me brine sto sam se jutros vagala i sto vidim da sam izgubila vise od pola kg tj 0,7. Trebam li se brinut za bebu? Pijem puno tekućine i gledam da jedem dovoljno i iznenadila sam se kada sam vidjela da sam izgubila na kilaži.
Dobro jutro cure 🌞
Sretno danas na pregledima 🤞💕
Magy107 nadam se da će sve biti dobro 🤞❤
Meri97 Savjet nažalost nemam jer je stvarno komplicirana situacija i mislim da samo ti znaš detalje i što sve možeš ili ne možeš napraviti u ovom trenutku. Nadam se da češ uspjeti naći najbolje rješenje za sve vas.💞
Dubrovčanka drago mi je pročitati da je sve dobro, idemo hrabro do 37tt 🥰
Žao mi je radi muža, baš vas je svašta snašlo u tako kratkom periodu. Nadam se da će se brzo oporaviti 🤞
Tonka341 sretno s pripremama.🙂 Ja sam za vikend oprala 3 mašine i imam za danas još manju hrpicu za opeglati. 🤗

💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Nooha i Anchy sretno na pregledu ❤️
Magy 🤞 za dobre nalaze 😊
Dubrovcanka super da se napokon smirilo, 14. reci gin. da bude pažljiv jer imaš osjetljivu pipicu 😁😂
Sjećam se da si već pisala da je muža uhvatilo u leđima, vjerujem da će brzo proći uz sve te tablete 🤞
Tani dobili pcr nalaz ? Nadam se da nije korona 🤞 Također i ostale koje su spominjale da su bile u kontaktu sa zaraženima, nadam se da ste dobro ❤️
Mene je noćas glavobolja ubijala, ali sam samo stavila hladan oblog i nekako zaspala.. I sada ujutro opet lagano osjetim bol, fuj 🙄

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji