Ovako sam nasla, potrebno je slijedece
[ul]
[li]osobna iskaznica,[/li]
[li]zdravstvena iskaznica,[/li]
[li]preslika kartice tekućeg računa na koji osigurana osoba želi isplatu naknade plaće na ime rodiljnog dopusta,[/li]
[li]„Potvrda o plaći“ koju ispunjava, ovjerava i potpisuje ovlaštena osoba poslodavca, a u kojoj je potrebno navesti iznose plaća koje su isplaćene u periodu od 6 mjeseci prije mjeseca u kojem je otvoren rodiljni dopust te[/li]
[li]„Izvješće o privremenoj nesposobnosti/spriječenosti za rad“ kojega izdaje izabrani doktor ginekolog osigurane osobe (ginekolog koji ima sklopljen ugovor s HZZO-om).[/li]
[li]Rodiljni dopust se ostvaruje temeljem izvješća o privremenoj nesposobnosti, te se o istome, u pravilu ne donosi rješenje u upravnom postupku (ako se tako suglasila osigurana osoba).[/li]
[/ul]
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Tejuska baba je još dobro prošla, mislim da bi je Arsancres počupala za kosu 🤭🤣
Omerta nadam se da je cura bolje i da si i ti uspjela odspavati 🤞
Tanja čestitam na super pregledu 😊 nemam problema sa željezom, tj. na početku trudnoće mi je bio 28, a prošli tjedan 21 🥳
Dubrovcanka stanje danas? ❤️
Demi i Eva ako se ne varam 🙈 nadam se da ćete proći bez korone 😏
I više ne znam što sam još pročitala 🙄🙄🙄
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Znam da je jedna od vas rekla kako ima PCR nakon tjedan dana tek zbog velikih guzva..tako sam i ja jucer napravila PCR koji je pozitivan (Ujedno mi jucer bio zadnji dan izolacije)
Pitanje: Kako dobiti covid potvrdu? Mailom mi je samo stiglo da sam pozitivna i da se javim epidemiologu bla bla
Znam da je jedna od vas rekla kako ima PCR nakon tjedan dana tek zbog velikih guzva..tako sam i ja jucer napravila PCR koji je pozitivan (Ujedno mi jucer bio zadnji dan izolacije)
Pitanje: Kako dobiti covid potvrdu? Mailom mi je samo stiglo da sam pozitivna i da se javim epidemiologu bla bla
Moj muž je nakon što je izašao iz izolacije tj. 11 dan otišao u ljekarnu po potvrdu, oni tamo vide u bazi podataka.
Dubrovcanka samo odmaraj i neće curka van prije reda 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Ženice držite se i čuvajte svoje beboline..
Mene od jučer neki kašalj ubio, računam malo me kišica smočila i eto imam dva testa kući i ka idem probati. Prvi odma pozitivan, drugi negativan. Dragom negativan al on otkad došao sa broda stalno kašlje i kiše…a testira se svako dva dana i stalno negativan…
Jutros smo otišli i platili pcr, jer inače na red preko uputnice za 9 dana 🤦♀️
Masku nosim i kroz hodnik,u liftu, ma svugdi osim doma..izbjegavam bilo di ići i ko za vraga…🤦♀️😷
A baš mi je žao. Tako ste se pazili i eto ne možeš pobjeći od tog zla. A možda i nije korona, mi smo bili bolesni, imali smo curenje nosa i mala imala slabu temp. Prošlo za tri dana. Meni došao nalaz brisa: piše gljivice,haha kak se neki muče sa ešerihijom, ja tako da candidom. Prestala sam piti kefir, prije jedno tri tjedna, nemogu više nakon 7 mjeseci svaki dan, prisjelo mi i eto odmah me gljive napale,haha. Ali nemam nikakve simptome, niti iscjedak, niti svrbež, crvenilo ma ništa. U prošloj sam trudnoći imala onu bakteriju i svagdje piše da ju onda više manje cijeli život imaš, eto meni otišla. Pojele ju gljive,haha Dubrovčanka polako i uspori. Samo spavaj što više, to je dobro za tebe i bebu!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Možeš i preko portala zdravlja zatražiti, dobiješ na mail odmah. Ili kako je Maya rekla tražiš u ljekarni.. Na kraju taj kod možeš i skenirati pa imaš potvrdu u onoj covid aplikaciji.
...
Hvala cure.. Malo se vrpoljila ponoći i kašljucala, al ništa strašno, ujutro zvučala promuklo.. Sad tokom dana samo curi nos i kihne koji put.. Vidjet ćemo kako će biti večeras.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Znam da je ovo pitanje već bilo postavljano vise puta ali eto molim još jednom odgovore. Cure koje su prebolile koronu - koje ste lijekove koristile? Pri kojoj temp ste skidale temperaturu? Sto ste koristile za grlo? Mene je jučer počelo boljet grlo, da se danas ne mogu ustat iz kreveta a ni nemam temp za sada tj najviša mi je 37.0 ali se jako slabo osjećam jedva se mogu ustati. Molim savjete, naručila sam se za test u srijedu.
Znam da je ovo pitanje već bilo postavljano vise puta ali eto molim još jednom odgovore. Cure koje su prebolile koronu -koje ste lijekove koristile? Pri kojoj temp ste skidale temperaturu? Sto ste koristile za grlo? Mene je jučer počelo boljet grlo, da se danas ne mogu ustat iz kreveta a ni nemam temp za sada tj najviša mi je 37.0 ali se jako slabo osjećam jedva se mogu ustati. Molim savjete, naručila sam se za test u srijedu.
Ja sam popila u koroni svega 2 lupoceta i to prva dva dana na temp 38.5 i za bolove. Sve me zivo boljelo. Nista drugo nisam koristila, osim tamo 5.dan za kasalj fluimukan 4 dana po jednu svaki dan i fakat je pomoglo. Inače, med, limun, cajevi od koprive, domaći i punooo juhe i proslo je. Sretno i brz oporavak, bit ce sve ok. Eto meni nakon korone krvni nalazi hvala Bogu uredni i granicama sve, osim malo željeza ali to bi rekla da je i korona i beba sebi uzela, ali eto radim na tome da podignem💪
Dobar dan cure 🙂
Katsy potvrdu možeš dobiti 11.dan nakon pozitivnog pcra.
Kako je Maya rekla možeš u ljekarni, a i preko e-građana kao.
Naglasak na kao jer sam ja zatražila na mail pa nisam dobila. Na kraju sam otišla u ljekarnu i dobila papir pa si skinula app covidgo i tamo skenirala barcod tako da imam i na mob.
To mi je zgodnije jer mi je uvijek pri ruci. 😊 vidim naknadno da je i Omerta to objasnila ali aj da ne brišem sad kad sam se potrudila sve objasniti 😂
Dubrovčanka drago mi je da prolazi i da odmarate 💕
Omerta nadam se da je malička bolje 🤞🥰
Mariina temp.nisam imala ali po preporuci dr. mogla sam lupocet da je trebalo. Za grlo sam koristila isla pastile i poslije za kašalj sirup od trputca. I stalno sam imala čaj u ruci.
Drž se, nadam se da budeš bolje što prije ❤
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Hvala cure na odgovorima. Ja nemam temperaturu tj kreće se oko 36,8, 37 ali me tijelo toliko boli da to nije normlano. Čak me i grlo manje boli ali me oci jako peku i glava boli.
Sortiraj odgovore
Najstariji