Hahaha joj MarijanaMartin ja se nadam da će tak i kod biti, da ću još prenijet😂😂😂
A vjerujem da će proći sve okej, barem znam da ju imam pa ako ništa, bolje to nego da je ispala neka situacija na porodu 😁
Ja to u prošlom trudnoći nisam ništa proučavala jer sve mi bilo uvijek dobro, taj bris negativan i nisam imala ni volje ni želje čitati ništa, tak malo znam što sam negdje pročitala usput 😂 mislila sam da ću i sada biti negativna, baš isto tak iz tog razloga što mi sve uvijek uredno, brisevi, papa, a i sad sve uvijek ok s urinom pa ne razmišljam u tom smjeru.. Ali da, te sve beštije se znaju pojaviti baš bez ikakvog posebnog razloga, a hrpa njih je i dio flore i uopće ne bi predstavljala neki problem da nije trudnoća u pitanju.
Isprintat ću si na čelo jedan nalaz još 🙉🙉🙉
Da nekom ne promakne 😂
Omerta hvala za iskustvo, pretpostavljam da će tak biti i meni kad sam na SD-u ❤️
Sutra ću se natjerat da odem u petrovu, navila sam si sat već haha, jebem ti još mi fali samo da nakon 2 IATa ovaj zadnji neš pokaže 🤭🤭
Arsancres za iat sam sigurna da ti je ok. Vidit ćeš. Moj isto negativan😄.
MarijanaMartin hvala smirila si me i dala mi informacije. 💓
Toplo se nadam🙈🙈
Jel bio produktivan vikend kod tebe? sad sam tek pročitala zaostatke stranica iza pa vidjela za muža i kičmu 😖 valjda mu nije od obećanog krečenja 🤭🤭
Moj evo već 3 dana hodnik radi tj. jedan zid 2x2, e dođe mi da plačem. Sinoć sav ponosan stoji na vratima i kao gleda on to i krene sa svojim kak sutta kad dođe kući s posla nešto će pa kao sredi ovo i sutra je gotov, ja reko nemoj molim te pričat kak si gitov i kak ćeš zo brzo jer evo prošo vikend, ne znam šta se sredilo točno 🙄🙊
Naravno, danas nije opet dovršio sve, ko što sam i rekla 💩💩 al nek vjeruje kak će sutra ✌️
Možda za vikend i dođemo do krečenja 😂
Sunašce83 jel kod tebe maleraj gotov?
Sutra ću se natjerat da odem u petrovu, navila sam si sat već haha, jebem ti još mi fali samo da nakon 2 IATa ovaj zadnji neš pokaže 🤭🤭
Inače, IAT možeš raditi i dole u labu na Sv. Duhu ako ti je bliže.. Soba 5. Trudnice ne uzimaju listić i ne čekaju..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovčanka ja sam većinom očajno jadna zbog tog jer ne kužim kak može tako, ali obzirom da je s hrpom stvari tj. radova njegovih tak, nije da sam iznenađena 🤷♀️ sad evo išla vadit veš iz sušilice i vidim kod njegove kutije s alatom 2 likvija, inače kutija mu ta stoji na balkonu u ormaru sa još hrpom drloga kojekakvog uključujući i zalihe likvija, praška za veš i općenito takvih stvari, u petak sam to kupila i dala mu da pospremi gdje stoji, lik ladno stavio pored svojr kutije, jel, kao s alatom će kaf ga bude spremao, evo 3 dana prošlo, i alat i likviji stoje koliko vidim 😂
Mene najviše zapravo raspizdi to što kad se to uhvsti neš raditi ispadne da se stvarno brzo sredi pa mi jr nejasno čemu sve mora trajati mjesecima i mjesecima, ali uvijek tako.
Još bi shvatila da čovjek ima dvije lijeve evo stvarno, ali mene izludi to što on baš može brzo i "pametno" sredit neke stvari tak po stanu, al to traje li ga traje.
Zovem ga danas i usput pitam jel se naručio na servis auta, kaže nije još, mislio je u srijedu to obavit, kao registracija je 9.2.pa stigne.. Ja reko pa nije 4.2.je, a on uvjeren da je 9. jer gledao je on to prije 2 tjedna 😅 otvori očito prometnu i samo kaže za 3 sekunde da će me zvat kasnije, da je ipak 4.i da ide sad zvat za servis 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Taman i da je 9.2. pa ko da se mora servis obavit tak knap pred registraciju 🥴🥴🥴 mislim, vjerojatno je sve okej, kupili smo taj auto prije mjesec i nešto, pregledali ga prije kupnje u ovlaštenom pa ono ovo je samo pro forme, ali šta znaš 😐
Ja bi isto ko i ti sama hrpu toga riješila al ne mogu se uopće više tak sagnuti ili već nešto, uopće nisam mobilna na taj način i ne želim izazivat vraga još ovih par tjedana, aj neš ono bzvz, tipa da maljam u onoj razini di se ne moram sagnuti, to može 😂😂
Omerta ma nije mi bliže tj. nije mi uopće blizu 🤭 ja sam blizu autobusnog kolodvora pa mi Petrova praktički na 20 min tramvaja i hoda doslovno do onog zavoda, ali nikako da odem 🙉 sutra hoću 🙊
Jutroo cure ❤
Omerta, meni se unazak koji tjedan isto vaga samo prelomila. Ono 2kg u tjedan dana, misam mogla vjerovati 😱 Sada 2 tj skoro stagnira. Ali da, u ovoj se trudnoci lg nekako brze ljepe nego u prosloj.. Sa 67 sam isla roditi u prvoj trudnoci, a sada sam u 29tt full blizu (65-66kg). Nasla sam staru tridnicku knjizicu gdja su me redovito vagali i mjerili tlak ( kako super da je to na tom kartoncicu, sada to nemam.. ) i vidim da u toj trudnoci uadnjih mjesec dana nisam NISTA dobila. Stala na 67kg i oko te brojke plesala..
Ne mogu reci da me kile ne optereciju, obiljezile su mi cijeli život jeziga.. Jednostavno se ne osjecam dobro s viskom.. Ali od lada je dr.rekao da je sve ok, ja sam nesto aktovnija sa setnjom i osjecam se puno bolje...
Cure sa secerom..svaka cast na vodjenju brige oko prehrane i cestitke na urednoj trudnoci ❤
A kako izgledaju te dijete?
Jutro ♡
Sunasce sretnooo danas na pregledu🥰
MarijanaMartin i tebi sretno danas u bolnici 😍🤩
Dubrovcanka kako si danas? Da li je prestalo curiti?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroo 💞
Sretno danas na pregledima 🍀
Ajme ovo za muževe i odgađanja do zadnjeg časa 🤣🤣 mogu mislit kako je vama s ozbiljnijim radovima, ja evo još čekam da obisi sliku u sobu nakon vjenčanja 😬 ništa dok ja ne preuzmem ili ostavi nedovršeno 😅
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji