Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    28. Siječanj 2022. 09:37

Evo rasporeda za Sv. Duh, ako sam dobro slikala..
    https://ibb.co/yBgCrbR

Be the change you wish to see in the world.. 💚

seka_Frida
    28. Siječanj 2022. 09:42

Jutro curke, sretno na pregledima.

Pomoc, kakvo ulje, kakve masaze? 🙉 molim vas da me educirate.. kad se pocinje masirat, di da to naucim, cemu to sluzi? 
    Ne spavam ni ja po noci, kontrakcije su drugacije nego po danu ili od pospanosti i polozaja tijela drugacije osijetim, ove nocne bole. 
    Iscrpljena sam i mislim da mi to na psihu djeluje jer sam sve razdrazljivija i cmoljava 🙄

bebo
    28. Siječanj 2022. 10:14

Hvala, Omerta
    ZA-KON SI! 
    Kako je prošao UZV? 
    Naručena si, došla si na svoje termin. Ne brigaj. 

bebo
    28. Siječanj 2022. 10:16

Imate li vi dopunsko zdravstveno osiguranje u trudnoci/ porodiljnom?
    Išla sam gledati kako stojimo po tom pitanju, ovo sam našla... 

[ul]
    [li][left]Da li je trudnicama potrebno dopunsko zdravstveno osiguranje?
    Trudnicama HZZO u cijelosti osigurava plaćanje zdravstvenih usluga, ali samo za stanja i poremećaje vezane na trudnoću. To znači da za sve druge bolesti, stanja ili povrede plaćaju sudjelovanje u troškovima tijekom korištenja zdravstvene zaštite, tako da preporučamo da se dopunski zdravstveno osiguraju.[/left]
    [/li]
    [/ul]

CoKSa
    28. Siječanj 2022. 10:16

https://ibb.co/B4WxTTj
    37🥳🥳  izadi mala, izadi mala🤣
    Jos je rano za nazdravit🙈

Omerta
    28. Siječanj 2022. 10:18

Čekam još.. Naručena u 10h.
    Dala mi sestra neke dve interne D1 uputnice za buduće preglede, jedna za uzv, druga pregled i piše dole desno dr. Vladimir Blagajić.. To je za TA pretpostavljam? On će me pratiti? 

Omerta
    28. Siječanj 2022. 10:21

bebo

Imate li vi dopunsko zdravstveno osiguranje u trudnoci/ porodiljnom?
    Išla sam gledati kako stojimo po tom pitanju, ovo sam našla…

[ul]
    [li][left]Da li je trudnicama potrebno dopunsko zdravstveno osiguranje?
    Trudnicama HZZO u cijelosti osigurava plaćanje zdravstvenih usluga, ali samo za stanja i poremećaje vezane natrudnoću. To znači da za sve druge bolesti, stanja ili povrede plaćaju sudjelovanje u troškovima tijekom korištenjazdravstvene zaštite, tako da preporučamo da se dopunski zdravstveno osiguraju.[/left]
    [/li]
    [/ul]

Točno tako.. 
    Dobro je imati za situacije nevezane za trudnoću.. 
    Ja imam Wiener dopunsko.. 45kn/mj, odnosno 513kn godišnje, tako ispadne i manje. 

CoKSa

https://ibb.co/B4WxTTj
    37🥳🥳 izadi mala, izadi mala🤣
    Jos je rano za nazdravit🙈

Tejuska♡
    28. Siječanj 2022. 10:22

Dubrovčanka

Tejuska uzela sam od Welede na notinu. Netko je ovdje to preporučio. Moram ti reći da imam osjetljivu pipi i nije reagirala 🤣🤞🏻.
    Coksa juhuuuuuuuuu 37,go GIRL. 🥰

Eee mrak!! Budem probala ovaj puta 😎 mozda me ne cvaknu 🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Siječanj 2022. 10:24

seka_Frida

Jutro curke, sretno na pregledima.

Pomoc, kakvo ulje, kakve masaze? 🙉 molim vas da me educirate.. kad se pocinje masirat, di da to naucim, cemu to sluzi?
    Ne spavam ni ja po noci, kontrakcije su drugacije nego po danu ili od pospanosti i polozaja tijela drugacije osijetim, ove nocne bole.
    Iscrpljena sam i mislim da mi to na psihu djeluje jer sam sve razdrazljivija i cmoljava 🙄

Za masiranje međice,dosta cura je pomoglo da ne budu rezane ili popucane tokom poroda.
    Proguglas si malo ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    28. Siječanj 2022. 10:24

Coksic super izgledas !!! 🤩🤩🤩

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.