Omerta ako te tješi, ja sam u 2 dana bila kod 2 doktora (jer sam išla dan nakon pregleda po drugo mišljenje) i mjere su bile potpuno drukčije. Zavisi od položaja i pokreta bebe, od doktora i ultrazvuka. Meni je dr. rekao da su sasvim ok odstupanja od 2 tjedna gore dole i da to nikad nije točan pokazatelj.
Dubrovčanka ❤️ sve znaš, lezi, odmaraj i jedi 😂
Čoksa slatka si 😍 još malo i slavimo 🥳
Tetrice spominjale ste odakle ste naručivale, ali naravno nisam popamtila.. Meni treba nešto peri-deri jer poznavajući sebe i kakva sam čistunka to će se prat na visokim temperaturama. Ima netko preporuku?
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Drage moje treba mi Vasa pomoc. Ja sam trenutno u 28om tjednu i trudnoca je uredna. Medjutim vec par mjeseci imam crvene fleke po nogama i to samo u području ispod koljena koje sam inace cesto depilirala prije trudnoce, cak i laser koristila. Otkako sam trudna samo sam izbrijavala po potrebi. Ginekolognja mi je rekla da nije nista strasno po njenom misljenju, nalaz krvi je uredan, noge mi ne oticu i nisu popucali kapilari. Da li se jos koja od vas susrela sa ovakvim necim? Hvala Vam unaprijed 🙂
https://ibb.co/mS50t9s
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Tetra pelene su super iz baby centra i minnigreeny.
Minnigreeny ima savrseno mekane tetre i deblje su, i pri vecim temperaturama se ne izoblice. Baby centar nesto tanje, ali isto ostaju u balansu poslje pranja.
Drage moje treba mi Vasa pomoc. Ja sam trenutno u 28om tjednu i trudnoca je uredna. Medjutim vec par mjeseci imam crvene fleke po nogama i to samo u području ispod koljena koje sam inace cesto depilirala prije trudnoce, cak i laser koristila. Otkako sam trudna samo sam izbrijavala po potrebi. Ginekolognja mi je rekla da nije nista strasno po njenom misljenju, nalaz krvi je uredan, noge mi ne oticu i nisu popucali kapilari. Da li se jos koja od vas susrela sa ovakvim necim? Hvala Vam unaprijed 🙂
Dobrodošla.
Meni to djeluje kao neka alergija ili se samo upalilo nakon brijanja.. Malo pripazi i sa čime mažeš noge.
Ja svoje već dugoj ne brijem nego samo povremeno sa epilatorom počupam.. Prorijedile se, sad da li je kombinacija trudnoće, zime (nosi se dugačko, usko..) i čupanja.. Po ljeti će vjerojatno opet buknuti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dobrodošla.
Meni to djeluje kao neka alergija ili se samo upalilo nakon brijanja.. Malo pripazi i sa čime mažeš noge.
Ja svoje već dugoj ne brijem nego samo povremeno sa epilatorom počupam.. Prorijedile se, sad da li je kombinacija trudnoće, zime (nosi se dugačko, usko..) i čupanja.. Po ljeti će vjerojatno opet buknuti.
Izgleda kao alergijske reakcija ali nema ni svrabeza ni bola, bas nista. Kupila sam neko prirodno ulje od Welede i s njim pokusavam da mazem, nadam se da ce pomoci.
Hvala na odgovoru ❤️
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Erdina meni to izgleda samo da je osjetljivo, ništa više ako ti nemaš neke tegobe, svrab ili sl.
Meni ti je u 1.trudnoći od nekog 8.tjedna koža posvuda bila toliko osjetljiva, noge bi me i peckale pri brijanju, inače sam se onim voskol toplim i aparatom doma čupala, ma nema šanse tada, britvica mi je bila horor, kao da je ne znam šta, pa evo iz mog iskustva, sve je bilo ok praktički čim sam rodila.
Cijelo vrijeme su mi i pazusi bili takvi, prepone, ma sve. Realno, koža je naš najveći organ, a u trudnoći je jako prokrvljena pa ja mislim da ti je i ginekologica dobro rekla, ako je sve ostalo u redu, nemaš se vjerojstno razloga brinuti. Probaj mazati tim uljem, ako imaš kokosovo, bademovo ili bilo šta tako nježnjikavo. Držim fige da prođe ❤️
Cure zna li koja koliko traje inkubacija korona virusa. Javio mi je frend s kojim sam se jucer vidjela da je danas na testu u firmi pozitivan. Njih svaki dan testiraju, jucer je bio negativan, danas je pozitivan. Vidjeli smo se jucer navecer, ja sam imala masku cijelo vrijeme i imam 3 doze, pa se nadam da je sansa mala do nikakva, ali me frka da nekog ne zarazim slucajno
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Cure zna li koja koliko traje inkubacija korona virusa. Javio mi je frend s kojim sam se jucer vidjela da je danas na testu u firmi pozitivan. Njih svaki dan testiraju, jucer je bio negativan, danas je pozitivan. Vidjeli smo se jucer navecer, ja sam imala masku cijelo vrijeme i imam 3 doze, pa se nadam da je sansa mala do nikakva, ali me frka da nekog ne zarazim slucajno
Evo i moj brat je danas pozitivan, jucer smo kratko bili u istom prostoru. S tim da ja nisam cijepljena... Epidemiologinja mu je rekla da je najvjerojatnije bio najzarazniji 2-3 dana prije pojave simptoma. Ja sam se danas testirala kucnim i negativna sam, ali to nista ne znaci. Vjerojatno sam se rano i testirala. Čak je i on sa simptomima bio negativan na kucnom, a pozitivan isti dan na PCR-u. Sad mi preostaje samo da čekam što će bit, da se kljukam vitaminima, čajem, medom i voćem pa što bude.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Moj suprug je bio pozitivan tek 4.dan nakon kontakta,primio je samo 2 doze. A npr.frendici koja je isto primila 2 doze je mala imala covid i cijelo vrijeme je normalno bila s njom i nije dobila od nje. Tak da ja mislim da nema pravila. Nadam se da s obzirom na 3 doze i masku nisu dobila 🤞💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji