MarijanaMartin izdala si me, trebale smo biti cimerice na Duhu 😂😂😂
Sorry, neznam koliko se skuži iz posta što sam napisala. Ispao je kao citat, iako nisam nikog citirala. Ma ovaj forum luduje. Uglavnom da taj dr nije jedini u HRV koji radi tu vrstu carskog, nikad ne bi išla u Vinogradsku. Znaš da sam ja SD u srcu. Zavidim ti i nedostajati ćeš mi u tuđini! 😭🤗 A eto, probat ću nešto novo. Gospoda koja se javlja na telefon je stvarno bila jako ljubazna. Sad čekam odgovor! Baš me iznenadilo za tu neku privatnu polikliniku koju sam zvala da ni pod koju cijenu nema pratnje na pregledu,haha To je toliko glupo! Meni treba baš stručno savjetovanje i muž mora isto čuti što dr govori, kako bi donijeli zajedničku odluku. Kod moje gin ne treba niti maska i može doći koliko hoćeš ljudi na pregled. Haha kao dva svijeta!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Bebo čestitke na dobrom pregledu i baš lijepo da se možeš sad opustiti i uživati u ostatku trudnoće 💕
Cezar čestitke na 3.tromjesečju 🤗 🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Od svega što ste napisale od jutros, ja sam najviše zapamtila Omertinu fantastičnu guzu 🔥🔝 😍
tanja24 dobrodošla i čestitke na 5.om čudu! I moj muž navija za taj broj, ali vidit ćemo 😂
bebo bravo za odličan pregled ❤️ znam kako je kad napokon malo odahneš..sad uživaj 😍
Cezar1502 neizmjerno mi je drago zbog tebe 🙏🙏🙏 samo tako hrabro i dalje, bit će to sve u redu ❤️ sad su to već ozbiljni tjedni 🙂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Cezar tebi stvarno treba čestitati na punih 26 tt... 👏👏👌🙏
Vjerujem ja da će to i puno dalje biti...samo nastavi mirovati i isplati će se! 🌺🌺
Bebo cestitkeee na divnom pregledu🥰🥰
Cezar 🙏🙏 hvala Bogu da je sve u najboljem redu !!! Bas mi je drago ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
MarijanaMartin pretpostavljam da ćeš kod dr. Grgića, koliko znam on je prvi pokrenuo francuski rez u Hrv, a znam i da je fantastičan doktor, ali i na SDu ti rade francuski, barem sa sigurnošću znam da ga radi dr. Pavlović, jednoj curi koju znam je baš on radio, a ona je prethodno i operirala kod njega privatno nešto na jajnicima, sad bi lagala kad bi rekla šta, al nekih problema je ona imala godinama i onda je otkrila njega privatno i na kraju kad je ostala trudna je vodila kod njega trudnoću privatno i onda rodila na SDu francuskim carskim.
Rekla bih da većina privatnika koji ili rade po bolnicama ili imaju nekog svog da onda svoje trudnice tamo porode ili već nekom "predaju".
Vjerujem ja da će sve biti okej i u Vinogradskoj ❤️ možda svejedno budemo u isto vrijeme u bolnicama 🤭🤭🤭
Cezar čestitam ti na ulasku u zadnji krug, sad finale ❤️😇
Amelie oprosti
Arsancres idem kod njega još pokoju kontrolu prije TA, nije da ih je puno ostalo Naručio me za 3-5 tjedana, ovisi kakvi će biti ovi nalazi krvi i CB... Ali oko 32 tt bi opet k njemu.
Cezar uf, koja si ti hrabrica. Ostavi me bez teksta, brava
Omerta U Gineko. Tamo je sva ekipa sa SD.
MarijanaMartin drzim fige da je Vinogradska vase rjesenje. Mislim da imamo zaista dobre bolnice...
Ma Bebo vrlo lako moguće da će te on k sebi naručiti u TA, znam da je on u visokorizičnoj, ali mijenjaju se oni često. Bude to praksa često da tak ti ginići koji rade po bolnicama svoje pacijentice preuzmu, a u svakom slučaju, ako i ne bude tako, vide oni tebi na nalazima šta i kako kad rađaš, barem se sjećam da su neke sestre komentirale meni za papirologiju od kojeg je ona dr., sve oni to nekako između sebe sigurno riješe 😁 ne kažem da je to ikakva garancija za bilo šta, ali meni je okej da makar bude placebo da će biti sve dobro i nadat ću se da će mi taj dr. bit na porodu 🤭🤭🤭
Ali generalno, ima baš dobrih ginekologa kod nas u bolnicama, uvijek kažem da je sve lutrija, ali ipak je stvarno dosta imena jako stručno i ja se ne bi brinula ni bunila da zapadnem evo kod velike većine ✌️
I ne znam gdje da radjam, na Sv.Duhu ili u Zaboku. U Zaboku je rodiliste dobro i sve super ako je sve kako treba, ali ostatak bolnice im je katastrofa.
Bas mi je dvojba!
Hvala ti! Bas cu ga pitati 😁
Ma mislim da će ti on i sam reći 🤭 ja nisam bila sigurna 100% jel bi na SD pa sam eto pitala šta on misli da idem tam rodit haha, da mi se čini da su najviše naklonjeni prirodnom porodu i ovako da niš ne forsiraju, onda se on složio i rekao da bi on isto tamo preporučio, ali nije da mi je on išta nametao, znaš da on nije takav tip. Tko zna, možda i još negdje nekog pozna, ono što znam je da je on stažirao na Merkuru jer mi je sam to rekao, a Zg je realno isto selo, pa svi se oni sigurno od nekud poznaju i sl.
Ali evo jučer me pitao jel planiram opet na SD, ja rekla da da, onda mi je sam rekao da ću opet kod dr. B ići u TA. Inače smo kod njega do 38tjedna i onda tek TA, a znam da ti je on meni u prošloj trudnoći samo rekao kad da došem na SD, koji dan, jel i u koliko sati i da se prijavim sestri za tlak i piškenje i kažem da imam dogovor s dr. i da ga pozovu. Ja sam točno tak i napravila, niš nisam htjela ispitivat 😂😂 ali bilo je nas na kraju par za njega, kad je on došao sestra je samo nas prozivala da k njemu idemo. Ne znam inače kakve je procedura, ja sam samo poslušala 🙉 tako mi je i sada rekao da će mi dat upute 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji