Mariina odlično, sada se možeš počastiti krofnom npr. 🙈😁
Tanja sretno i tebi danas 😊🤞
Coksa čestitam 🥳🥳 to ćemo joj pjevati 2.2. 😂
Dubrovcanka ma nadam se da je to "samo" od pregleda, to sam čitala da tako zna biti ako je gin bio maaalo više grub i sl. Beba je velika, ali neka nje još malo u tebi 🤞❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Dobro jutro cure 🌞
Sretno na pregledima danas 💕
Posvudusa žao mi je radi žgaravice, držim fige da promjena prehrane pomogne. 🤞🥰
Arsancres i ja isto glumim budalu i ne spavam po danu kad mi se spava ali mislim da ću početi, baš budem umorna 😔
Mariinaa čestitam za ogtt 🥳🥳🥳
Coksa wohooo stigao termin 🤗
Dubrovčanka bude to sve dobro, čuvaj se 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Žene moje. Beba 2540. Omekšan cerviks Al zatvoren. Mirovanje je rekao doktor. Jako je nasađena glavom. Al nakon pregleda show. Osjetila sam da je pljusnulo nešto. Skinem se tamo da vidim kad ono krv. Baš svježa i ne malo. Čekam doktora. Rekao je da je to često Al 36,37 tjedana. Da popratim za uru jel se smiriva ako ne da zovem. Uglavnom trčim spremat stvari za bolnicu za nedaj Bože🥱
Ajme majko mila.. Šok!!! Držim fige da je false alarm!!! Ali neka si ti spremna, ako slučajno preduhitriš Čoksu! Jaoooo...
Ženice, ja još uvijek čekam na uzv.. Došla nadobudno pola sata ranije, kao možda dođem i na red prije.. Evo već sat i pol skoro.. Zaboli me guzica. Ništ, to su pripreme kad budem pohodila TA. Bit će i tad vjerojatno načekavanja.
I da, ne stignem ni po stariju u školu.. Završava sad u 11:05. Tako da sam obavijestila učiteljicu i zamolila ako može ostati sa boravkašima dok ja ne dođem.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovčanka moze biti i od pregleda, ako je samo krv vjerojatno je zilica pukla pri pregledu, jer je dolje sa dodatni sve jace prokrvljeno.
Ako osjetis bas mokro, moguce da je vodenjak puknuo pa je to skuzni cep sa plodnom.
Super kilaza, super tjedni, i da krene, no sikiriki.
Bebuski je sve razvijeno, sad samo skuplja tezinu.
Žene moje. Beba 2540. Omekšan cerviks Al zatvoren. Mirovanje je rekao doktor. Jako je nasađena glavom. Al nakon pregleda show. Osjetila sam da je pljusnulo nešto. Skinem se tamo da vidim kad ono krv. Baš svježa i ne malo. Čekam doktora. Rekao je da je to često Al 36,37 tjedana. Da popratim za uru jel se smiriva ako ne da zovem. Uglavnom trčim spremat stvari za bolnicu za nedaj Bože🥱
Ajmeee 🙏 koje uzbudenje,mozda na kraju jos i rodissss 🤩🥰
Nadam se da ti se bude smirilo svakako
Barem jos 2tt a ako ne,vec je ona prava curica 😍
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ajme majko mila.. Šok!!!Držim fige da je false alarm!!! Ali neka si ti spremna, ako slučajno preduhitriš Čoksu! Jaoooo…
Ženice, ja još uvijek čekam na uzv.. Došla nadobudno pola sata ranije, kao možda dođem i na red prije.. Evo već sat i pol skoro.. Zaboli me guzica. Ništ, to su pripreme kad budem pohodila TA. Bit će i tad vjerojatno načekavanja.
I da, ne stignem ni po stariju u školu.. Završava sad u 11:05. Tako da sam obavijestila učiteljicu i zamolila ako može ostati sa boravkašima dok ja ne dođem.
Jooj Omerta 🥲 nadam se da ces brzo biti na redu,bas dugo cekas 💔
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Posvudusa drži se 😊 nadam se da si bolje 🤞
Marina super za ogtt 💪 držim fige i za ostala vađenja 🍀
Bebo dopunsko imam 🙂
Omerta baš si se načekala 😬 Nadam se da si brzo gotova😋
31👩❤️💋👨38
Evo i mene s pregleda, bio dr na zamjeni. Cerviks mi nije mjerio nego samo palpatorno pa je rekao da je ok, na nalazu napisao 1 clanak uloziv. Nije mi bas jasno, on nije nikakve vaznosti tome pridavao. Je li imala koja takav nalaz? Inace bebu je pregledao ali nije mjerio tezinu i to, ne znam ni je li to ok jer vidim da vi sve cujete kolko je teska beba.
Dubrovcanka drzim fige da je sve ok! Javii.
Sortiraj odgovore
Najstariji