Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nooha
    28. Siječanj 2022. 11:47

Dubrovčanka

Hvala vam curke moje. Nadam se da je samo moja osjetljiva pipi i cerviks,a eto cijelo vrijeme osjećam da će ranije Al neka dođemo do 37🙈. Hvala vam Puno❤️
    Coksa bila je onako svježa crvena krv čista. Valjda bi skužila sluzni ili mix sa plodnom 🙈. Al bilo baš odjednom izišlo onako ne malo. Sad mi djeluje da se smirilo. Uložak se ne puni. Jedino kad se brišem još malo crvenkasto.

Sad ćeš do 37 malo više mirovati i držim fige da je to sve što će biti potrebno! 🙏🌺

Tejuska♡
    28. Siječanj 2022. 11:51

Anchika, Lu bravo za preglede ♥️
    Anchika obicno nije strasno kad si uloziva. Ja kad sam bila sa tocno 25tt mi nije isto nista dolje mjerila a niti bebu,rekla je da bude dr.puta da me ne cacka puno😅 
    Dubrovcanka joj super da se smirilo 😊 jos malo zaista 🥰

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• katsy
    28. Siječanj 2022. 12:02

Dubrovčanka - drz se, ak ce ranije bebica doci, sve super! Jesi slozila krevetic i sve? 🤣
    Curke sretno na pregledima!
    Čoksa - nekako mi zračis energijom! 🥰
    Tejuška - moj pregled je 02.02., ujedno mislim da je zadnji prije TA. 
    U kojem ste tjednu krenule u TA? Ja sam sad 31tt

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Siječanj 2022. 12:15

Dubrovcanka ma bude ona jos malo ja mislim da si mozda samo malo osjetljiva. Ako kazes da se ne puni uloz mislim da ce se smiriti. Al neka si ti spremna, mala ima super kilice i u duper tjednima si ☺️
    Omerta joj ni ja se ne veselim tom cekanju u TaA na Sv Duhu 🤦🏼‍♀️🙈

• Nooha
    28. Siječanj 2022. 12:17

Ja sam danas na Guk profilu u bolnici - za sad šećer puno bolji nego prije tri tjedna...
    Jutarnji 5.2 (prije 5.7), iza prvog obroka 5.6 (7.0)...
    Sad ćemo dalje vidjeti do kraja dana ...
    No, odradili mi uzv - dečko fino okrenuti kak treba, cca 1930 grama...sve mjere štimaju! 
    Oni mi tu ne rade pregled tako da cemo to vidjeti u ponedjeljak - nadam se i dalje samo prst otvorena! 
    Veli da je inaće za drugorotku sa 32 tt ok ako je prst otvorena, no ja sam bila vec s 29 (to je ipak malo prerano)...
    I sad mi je tu doktor rekao nek 3 tjedna još izdržim u mirovanju i da će to biti taman! 

elle 🙋‍♀️
    28. Siječanj 2022. 12:20

Anchika i Lu čestitam na odličnim pregledima 🥳
    Dubrovčanka ajd super da se smirilo, samo odmarajte vas dvije i sigurna sam da budes dosla do 37tt 🤞💕
    Posvudusa nisi luda, ja jos sutra idem u baby centar i ikeu, čekam spavaćice da stignu i mislim da sam spremna 🙂 bolje da smo mi to na vrijeme pripremile,nikad ne znaš a i bome već mi je sad sve teško, tko zna da li bi kasnije i imala energije da to sve obavim.
    Danas mi je stiglo gnijezdo i dekica iz Pčelice kaj sam naručila i moram ih preporučiti. S obzirom na to da nisam bila sigurna koliko mi je gnijezdo stvarno potrebno nisam htjela dati pumo novaca pa sam se odlučila za ovo od 200kn i prezadovoljna sam. https://ibb.co/JtYpSYD

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Tejuska♡
    28. Siječanj 2022. 12:22

Katsy dodalaaa,mislim da je 36-37tt negdje ako je sve u redu i nema potrebe za bolnicom opcenito 
    Nooha ma odlican je secer za sad 🥰 nadam se da se nije nista vise otvorilo do ponedeljka 🙏

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Arsancres
    28. Siječanj 2022. 12:39

Dubrovčanka, ne brigaj, kontam da si se uplašila, ali ako te gledao vaginalno to je i za očekivati, dolje je sve jako osjetljivo i možda je pukla i neka žilica, a možda niti nije nego ono sve ti je "nabreklo", dovoljno da bilo kakav podražaj bude, beba je stvarno već u super tjednima, taman i da je kilaža fulana nešto, ona je svejedno već pravi komad bebe, neka terminska djeca se rađaju s tim mjerama i sve bude ok.
    Jedna od mojih cimerica iz sobe s prvog poroda je rodila u 35.tjednu,ali je mali bio super i bio je s njom kao da i nije prijevremeno. Čak sam prilično sigurna da to piše na nekom plakatu ili obavijesti u sobama da bebe od 35tt se tretiraju kao sve ostale ako je sve ok s njima, možda se netko isto tog sjeća sa SDa.
    Naravno da je poželjno da je što duže u stomaku, ali nije to u tim tjednima alarm. 
    Meni ti uvijek zvoni u glavi rečenica mog ginekologa da je sve preko 30tt dobro tj. da su šanse da beba bude skroz dobro kao i mama, jako velike. A on je tek lik koji sve provjerava i nije stvarno neka flegma 😁
    Meni je sluzni čep krenuo ispadati nakon cca 6 sati trudova, u biti sam obrisala onako roskastu sukrvicu nakon piškanja, isto sam se uplašila iako sam imala trudove, ali čim vidiš krv nije baš sjajno. 
    Na koncu mi je 3 sata nakon toga ispao cijeli, izgleda doslovno kao veliki balac, nije cijeli krvav nego baš komad sluzavog balca onako s nitima krvavim, ja sam guglala to 😂😂😂 svi su tu negdje haha
    Ali i ako ti krene ispadati, ne znači da je porod tu, može ispadati do 2-3 tjedna ranije ❤️
    Omerta koji očaj s čekanjem, nadam se da si izdržala.
    I curke koje ranije kupujete sve, ne slušajte te priče, bolje da sve pripremite nego da se tamo zadnjih tjedana vucarate po te sitnice, nije to ne znam koliko rano, bolje bit spreman

bebo
    28. Siječanj 2022. 13:07

CoKSa

https://ibb.co/B4WxTTj
    37🥳🥳 izadi mala, izadi mala🤣
    Jos je rano za nazdravit🙈

Ajmo malaaaaa 

Tweety88🐞
    28. Siječanj 2022. 13:10

Dubrovcanka stvarno moze biti od pregeda, drago mi je da se smiruje. Ali svakako slusaj doktora i miruj i bit ce sve ok 💪🏻💕
    Cestitam svima na super pregledima!
    Ja sam se isto bacila u nabavku malo intenzivnije pa me zanima treba li malim bebicama podbradnik ili je ok i tetra pelena? I kakve spavacice imate za porod - mozda na vezanje ili kopcanje cijelom duzinom?

💛🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.