Tweety meni su tetre bile zakon, za sve. Imam ih 50ak, prvo su mi svi rekli 20-30 je skroz dovoljno, aj ja kupila 40 negdje, nek se nađe, nisam imala sušilicu još, zimska beba i kao neću si stvarat problem.. Bome kad sam rodila muž išao po još 😂
Ja sam imala jako jak let down i onda mi je stvarno bilo super stavit tetru u grudnjak, al bi se i ona natopila brzo kak je to sve tak mekano i lagano.. Ali npr. za bljuckanje isto dušu dalo, samo ono bilo je dana kad bi 10 tetri uprljala, a nekad 2 cijeli dan imam.
Kasnije isto možeš ih upotrijebiti za sve živo tak da, meni su one baš super. Podbradnici mi nisu bili ni kasnije nešto jako praktički jer su mali i brzo bi se uprljali, ali znam da ih jako puno mojih ftendica koristi čije bebe imaju dudu, valjda kao sline više pa kažu da su im jako zgodni da djetetu majica ne bude mokra. Uzmi par komada pa lako dokupiš 😁
Ja opet nisam otišla u Petrovu na IAT, ležim ko bova 🙈
Došla sam na red nakon 2h čekanja..
Uglavnom, sve ok, uredno, iako su mi mjere malo čudne.. Nekak mi ne ide u glavu da bi bebica u ova 2 tjedna dobila samo 50ak grama.. Al to su te neke njihove računice koji nisu baš uvijek najpouzdanije. Par puta je mjerila kao da nije mogla točno uhvatiti ili je mislila da možda nije dobro izmjerila.
...
Znači 14.01. (27+2) kod mog gin mjere su bile redom:
BPD 68,54 AC 239,86 FL 52,28 i po tome za 27+5, tt procjenjena na 1174g +-171g
...
Danas 28.01. (29+2) na uzv u bolnici mjere su: BPD 7.41cm (29+5), AC 24.16 (28+3), FL 5.21cm (27+5) i na temelju toga procjena težine 1233g +-180g kao za 28+1.
...
Znači očito netko nešto nije dobro izmjerio.. Nemoguće da je ovaj FL danas manji ili isti kao prije 2 tjedna. Dok je recimo BPD čak i za 3 dana veći odnosno ispadne kao za 29+5, ko što je i prošli put bilo 27+5.
...
Uglavnom pitali su me kakve su bile druge curke, pa kao ok, valjda rađam sitnu djecu.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Čestitke na pregledima ❤️
Dubrovčanka samo odmaraj malo više i sve će biti dobro. Beba je već velika, dobri su to tjedni i mislim da nema nikakve panike. Naravno, rastrese te punoooo to i zabrineš se❤️ Ali ja se nadam da ćemo barem lakše roditi kad dođe vrijeme
Cure, zbilja savjet da si pripremite i kupite sve prije, bolje da stoji. Ja si cijelo vrijeme razmišljam da se može nešto dogoditi bilo kad, uostalom ne treba na loše niti misliti, samo pozitivne misli i energija. 😘
Curke u koroni brzi oporavak i držite se, netko je bio isto s GUK profilima i njoj držim fige da bude sve dobro. ❤️
Mi isto moramo mirovati, meni je to isto dosta teško palo. Pripremamo još neke stvarčice za mene i to je to, moram to popakirati jer isto nikad neznaš.
Opet mi je od pregleda onako bila sukrvica i smeđi iscjedak, baš sam se dosta prepala ali smirila sam se sad. Plakala sam ko kišna godina dok se nije javila beba ali kad se javi znam da je dobro ❤️
Isprike, malo sam vam se ispucala i svima držim fige da budete sve dobro kao i vaše bebice❤️
Marina bravo za ogtt.
Omerta, mislik da moraju nekoga staviti, a on je danas dezuran koliko vidim po rasporedu 😜
Valjda ce te voditi ako te naruci svaki put u petak. Jedino kada ces morato dolaziti svaka 2 dana, onda ce i drugii uskociti... Weiner je fkt jeftin! Mislim da cu se prebaciti iduce godine! 😜
Uh, ta cekanja u TA su koma...
Dubrovcanka wow kakav show danas! Super da se okrenula! Ne ne ide ona nigdje jos, niti je 2.2., a niti 22.2. 😉
Anichka super za pregled. Meni su oko tog clanka ulozivosti digli paniku,n a jucer je dr.odmahnuo rukom i rekao bitno da si zatvorena!
Lu supeeeer, jos malooo
Nooha ❤
Tetra pelene ja kad vas čitam koliko tetri planirate (cesto pisete 30) mene sve sram koliko ih mi imamo a nosimo platnene pelene 😂🙈
Anchika super za pregled 😍a za cerviks bi ti rekao da nije nešto u redu, mislim da to nije isto kao otvorenost😊
Lu bravo za dobar pregled 😍
Dubrovčanka drago mi je da ste dobro. Nek se malecka još malo strpi unutra 😍
Posvudusa super za nabavku. Tako neću ni ja čekati zadnji čas pa se ne čudim 😀
Nooha super za šećer i pregled 😍
Arsancres ti si stvarno naša enciklopedija ❤️
Tweety ja ću uzet spavaćice s fejs stranice svijet trudnica pa možeš tamo viditi😀
Omerta super za dobar pregled 😍 s tim mjerama se ja ne bi zamarala, daj samo pogledaj te vrijednosti plus minus 😉
Kriss za to smo i tu 😍 samo polako i sve će biti ok ❤️
31👩❤️💋👨38
Nooha drago mi je da je šećer bolje i da se bebica lijepo razvija😊 i moja je u tim tjednima bila na 1900g 🥰
Tweety i ja imam par podbrataka i 20tak tetri a spavaćice sam isto naručila iz c&a spavačice, nisam usojrla nać kod njih u dućanu pa se nadam da će biti dobre 🤞
Arsancres bovo samo uživaj, buš otišla drugi dan 😂 A iz tvog iskustva s tetrama, misliš da i treba još iako imam sušilicu?
Omerta bome si se načekala, drago mi je da je sve dobro a ovo za mjere je vjerovatno sve ok, nešto je netko krivo izmjerio kak ti kažeš 😊
Kriss žao mi je što imaš težak dan, neka si se isplakala, dobro dođe nekad. Uvijek smo tu da te poslušamo što god te muči 🥰 Šaljem virtualni zagrljaj 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ako mome treba info za rodiljni nakon komplikacija....
Slala sam danas mail za komplikacije u hzzo i usput pitala za rodiljni dopust i proceduru pa me zvala neka ljubazna gispođa.
S obzirom na to da meni rodiljni počinje 1.2. doznaku za rodiljni mogu poslati bilo kad do kraja veljače te nikakva dodatna dokumentacija nije potrebna. Obrasce za roditeljski dupust treba dostaviti kad beba bude imala 5 mjeseci.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Bok svima, ajme sta se sve izdogađalo, jedva sam stigla pročitati 😮
Čestitam na dobrim pregledima 🤗
Dubrovcanka koja drama!! S nestrpljenjem sam čitala jesi li se kasnije javila. Evo nisam od uzbudjenja danas zaspala s malom kao inače 😂🙈 Čuvaj se i uspori ritam, bit će to sve super ❤️
Kriss drzi se, već si u 34. tjednu, još malo ❤️🤗
Omerta tvoja guza jucer light motiv foruma 👌🏻🔥😍 Držim fige da ostane 😆
Cezar tako mi je drago da si u trećem tromjesečju ❤️🤗
Tanja dobro došla, i wow za petu bebu 🥰 Ja sam uvijek maštala o troje djece, ali mislim da ćemo stati na dvoje, nekako mi se sad čini da je to za nas skroz dosta 😊
Coksa i izadji mala, legendo! Neka je bar do srijede 😂😂😂
Tetra pelene imam iz Nexta i one obične bijele. Prva tri mjeseca sam ih masu koristila, nije mi beba uopće bljuckala, nego isto kao i Arsancres zbog mlijeka. I spavala sam na onim nepropusnim podlogama iz dm-a jer bi se to prepunilo i curilo 😬
Podbradnike nismo nikad koristili, nije joj curilo iz usta čak ni kad su zubići rasli.
Ja imam 10 tetra pelena i 5 tetra krpica🙈
Ah sirotinje🤣 zezam se, ali meni je bilo 10 dosta u obe trudnoce. Cak se nismo ni dodatno kroz dan presvlacili. Rijetko kad. Neku urednu djecu radam🤣
Elle ma uzmi manje pa kasnije lako dokupiš, ja sam koristila u početku jednokratne jastučiće za dojenje, al brate meni bi to bilo puno za doslovno pola sata, odmah bi micala to mokro jer em je užas osjećaj, a i da ne dobijem gljivice kojim slučajem pa sam preferirala tetre. Onda sam kroz koji tjedan otkrila perive jastučiće za dojenje i naručila od par šivalica, preporod. U mom slučaju su bili pogodak u svakom smislu, a tek financijskom 🙉 nekad bi mi ponestalo tih jednokratnih i onda muž skokne u lokalnu ljekarnu, a oni šta ja znam, imaju neko pakiranje žnj od 20 komada za 38kn 🥴 ja to za jednu večer natopim haha
Ovako perivi su mi bili super jer doslovno to je ionako samo mlijeko skoreno, potopiš u umivaoniku ili posudici nekoj, nije da moraš ne znam šta prati, stavim na radijator i opet su u pogonu.
Sortiraj odgovore
Najstariji