Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    04. Veljača 2022. 11:33

Dobrooo jutrooo. Da skoro podne, a tek se izvukla iz kreveta. Sorali me nocas neki trudici do 5 i tek sam onda zaspala. 
    Sad sam vec 2 puta na wcu bila, ali nikakvih bolova nemam trenutno. 
    Sto se korone tice, prosla je. Normalno se osjecam. Nema kasalja, nema glavobolje. Jesam umrla🙈🙈🤣🤣

• Nooha
    04. Veljača 2022. 11:45

CoKSa

Dobrooo jutrooo. Da skoro podne, a tek se izvukla iz kreveta. Sorali me nocas neki trudici do 5 i tek sam onda zaspala.
    Sto se korone tice, prosla je. Normalno se osjecam. Nema kasalja, nema glavobolje. Jesam umrla🙈🙈🤣🤣

O pa ti punih 38 👏👏👏👏
    Do kad ti traje službena izolacija?? Koliko sad dana uopće traje ako je potvrđena zaraza u pitanju?? 10 ili?? 

Maya34
    04. Veljača 2022. 11:55

Hukica i Lovely 👏 za super pregled 😊
    Sretno danas Magy, Seka Frida i Tweety 🤞
    Nooha čestitam na 50 🥳😊
    Dubrovcanka jel ti muž bolje? Provjeravam s obzirom da će ti biti pratnja paaa.. 🤭🤪
    Coksa brzo si ti nju otjerala od sebe 💪😁 A kod tebe okruglih 38..13 dana 🙈

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    04. Veljača 2022. 12:17

Pitanje : jeste kupovale torbu za rodilište,ako da,koju? Može link 🤗 ili imate već domeka? Moja je otisla u kantu pa sad gledam koju bi uzela.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    04. Veljača 2022. 13:10

Demi30

Dubrovčanka

Demi još 4 dana i eto te na 99🤞🏻

A sjećam se kad sam ja ležala u bolnici i pratila neke od vas kako lijepo napredujete i padate ispod 100. Tad mi je bilo tako nevjerojatno da ću i ja to dočekat i da će se beba izvući 🥺 Nadam se da će i ostatak proletit u najboljem redu 🙏

Jesi nam ti zadnja na spisku ili ima cura koje su i manje od tebe??
    Kad dođeš ispod 100 stvarno ide brže... 

CoKSa
    04. Veljača 2022. 13:12

Nooha

CoKSa

O pa ti punih 38 👏👏👏👏
    Do kad ti traje službena izolacija?? Koliko sad dana uopće traje ako je potvrđena zaraza u pitanju?? 10 ili??

10 je za necijepljene i ne preboljenje
    A 7 za cijepljene i preboljene. 
    Ja sam imala prosle godine u 4 mjesecu koronu i sad opet, dobila sam 7 dana izolacije.
    Do ponedjeljka, od 8.2 slobodna

• Nooha
    04. Veljača 2022. 13:32

Dubrovčanka

Nooha ja sam peta na spisku tako nešto. Gužva iza Cokse tako da će bit veselo 🤣.
    Coksa onda s pon mala može van 💓 ili ćemo da čekamo 22.2? 🤣

Da, da znam da si ti pri vrhu ..mislima sam na Demi, dal je ona još jedina ostala iznad 100 ili ima još cura...
    Nekako više pratim vas koje ste ispred 🙈 to mi daje dojam da vrijeme ide... 🤭

Mak18
    04. Veljača 2022. 13:32

Curke može li mi neka opisat lažne trudove ako ih je ikad imala? Odjednom imam bolove u trbuhu kao neki slabi grčevi, osjećaj kao da ću dobit mjesečnicu. Malo me panika počela hvatat 🥴🥴

CoKSa
    04. Veljača 2022. 13:44

Pau18

Curke može li mi neka opisat lažne trudove ako ih je ikad imala? Odjednom imam bolove u trbuhu kao neki slabi grčevi, osjećaj kao da ću dobit mjesečnicu. Malo me panika počela hvatat 🥴🥴

To su ti samo bh kontrakcije, i u tim tjednima je sasvim normalno da krecu. Sve dok nejdu s leda dobro je🙂 
    Mene su sinoc i pravi i lazni prali. Ali, nedam se jos. Barem da vikend prode. Pa onda tam oko 10.2 moze van. Nije mi ni datum bitan samo zelim da spavam na trbbuhu i bez zgaravice🙈

CoKSa
    04. Veljača 2022. 13:50

Sunašce83

Hvala curke, onda put pod gume i muller😂.
    Joj gledam te vase torbe pa se pitam jesam li sto izostavila😬. Imam za radaonu obicnu malu toaletnu torbicu, za sobu obican manji ruksak i za izlazak platnena vrecica. Ali me bas isto brine radi korone da li je kao i prije da ti muz mora donjeti ili moramo sve odma uzeti sa sobom. Ah kak bude biti ce😂.
    Coksa budes ti kroz par dana sa svojom mazicom❤, a mi svi nestrpljivo cekamo otvaranje sezone poroda😂❤

Pa svugdje dozvole da se donese. Nisam cula da je netko dramio. Uglavnom se to sad predaje na porti ili se spusti sestra pa odmah pokupi i podijeli tko je sta ostaviobpo sobama. Vazno je napisati sad na vrecicu ime i prezime. 
    U petrovoj se dolje donosi na ulaz jaje, odjeca za izlazak za mamu i bebu. I sestra donese gore samo odjecu, to ostavi u sobi, uzme bebu, i kroz neko vrijeme dok se ti obuces ona dode. Pred tobom oblaci bebu za van i usput ti pokaze kako previti pupak. Zajedno tad odlazimo dolje do ulaza. Ako treba mama pomoc onda uskoci jos jedna sestra pa ponese kofere. 
    Ja sam svog vukla i sestra je nosila bebu pokraj. Nosila je ona, jer su jos uvijek odgovorne za njih, pa da se nedo bog majka popikne ili srusi a beba padne. Stavlja bebu u jaje i na ulazu predaje muzu bebu, ili tebi bebu on ponese tvoje stvari. Iii good luck. Lapapa🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI