Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebo
    27. Siječanj 2022. 18:48

Arsancres 🍸🍸🐣

bebo
    27. Siječanj 2022. 19:03

Ja upravo narucila ukrase za bor za iducu godinu 🙈
    A lijepeeeeeee su mi a sada su snizene 500%

tanja24
    27. Siječanj 2022. 19:20

Mene bas zanima sutrašnji pregled i krvna slika nakon ove korone lude koju sam preboljela. Ne znam zasto na zdravstvenom portalu ne vidim nalaz laboratorijski, a vidim normalno nalaz urinokulture i iz Petrove. A ovaj obican ne. Valjda je to stiglo kod ginekologice. Rekla mi je prek Telefona da slijedeci pregled vec idem u bolnicu. Bit cu cca tada 33-34tt ako ce biti pregled za 4-5tj nakon sutra. kaj nije to rano za prvi pregled u TA? Znam da sam inace isla sa 35- 36 TT. 

• MarijanaMartin
    27. Siječanj 2022. 20:13

posvudusa

Išla sam sad u ljekarnu 15min prije zatvaranja po Reflustat.
    Ova žgaravica je nemoguća danas cijeli dan.
    Probala sam i mlijeko, sodu, bademe… zadnja opcija je ovo pa ćemo vidjeti.
    A beba mi je dosta nisko pa ne znam koji vrag se tako stisnulo.

Ako si rekla da procjenjuju na 56cm, to je dijete od tri mjeseca, dobro je da si živa!!!!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Maya34
    27. Siječanj 2022. 20:23

Tanja dobro nam došla 😊
    Bambolina 🤞da se muž uhvati radova, samo nemoj da smisli ime na foru Lolek i Bolek 🤣🤣
    Bebo baš mi je drago za tako odličan pregled, sada uživaj 😊
    Cezar čestitam 🥳 nadam se da je sve loše sada iza tebe 😊 
    Posvudusa nadam se da će ti pomoći.. 🤞

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 22:24

Joj Dubrovčanka, držim fige da proše, koji je to jadan osjećaj 😶
    Mene tako reže stomak, ne znam objasnit uopće, imam osjećaj kao da stalno imam premali grudnjak koji me steže ispod sisa, ne sjećam se da mi je tako bilo u prvoj trudnoći 🥺 
    Gore nekako baš ispod cicki, mažem se inače kokosovim uljem pa ne znam ni jel ima nešto da bi olakšalo, ne svrbi me i ne peče koža nego ne znam 😐
    Valjda ću se sutra natjerat da odem i ja obavit taj IAT već jednom 💩 tako mi se spava ujutro, a mala mi srećom isto voli spavati i onda se ni ne trudim ustajat prije nego se ona probudi, osim piškanja po 10x 😅
    Ali ovak da se sad natjeram da se ustanemo ranije i da odem to riješit, ne mogu 🥴🥴 a i baš mi se spava jako stalno, neka je napisala danas da jr umorna, ne mogu se više sjetiti koja.. Tak mi je bilo i s prvom trudnoćom, radila sam do kraja i sjećam se da mi se doslovno toliko spavalo tih mjesec dana prije poroda, a sve mi kao bilo krivo prespavat, sad si mislim koja sam ja budaletina bila.. A žao mi bilo kao šta ću izgubit pola dana na spavanje, bolje da se krećem il neš radim pa bi se šetala sa psom po nasipu po par sati, Bože budale 🤦‍♀️😅
    Valjda to tijelo jednostavno daje signale, a ja sva bitna pružala otpor💩

anchika
    28. Siječanj 2022. 06:32

Jutro trudnice😀
    Cestitam na dobrim pregledima i sretno danas. Danas imam i ja, nakon vise od 5 tjedana konacno..
    Posvudusa izbjegavas li trigere za zgaravicu? Trebala bi dijetalno jest ako te to tako jako muci 🥺
    Arsancres  je fakat tata mata, puna znanja😀

bebo
    28. Siječanj 2022. 07:27

Anichka, Dubrovcanka sretno na pregledima danas!! Juhuuu, kojeg veseljaaaa 😍🍭
    Ja sam se jucer za pregled brijala dolje, napamet... I cini se da sam posjekla neku bradavicu ili nesta jos nisam prestala krvariti iz posjekotine 😱 Sad me vec strah.. I googlam kako zaustaviti krvarenje, kaze staviti crvene paprike 😂🙊

bebo
    28. Siječanj 2022. 07:28

Arsancres, vidim da cemo morati dogovoriti neku kavu s tobom da nam preneses svo svoje znanje 😜
    A ovaj good mood isto! 😍 Ti si negdje na ostocnom djelu?

bebo
    28. Siječanj 2022. 07:30

Posvudusa, meni pomogne cola. Kako ti je to oz ljekarne, je l pomoglo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.