Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MarijanaMartin
    27. Siječanj 2022. 17:23

Arsancres

MarijanaMartin pretpostavljam da ćeš kod dr. Grgića, koliko znam on je prvi pokrenuo francuski rez u Hrv, a znam i da je fantastičan doktor, ali i na SDu ti rade francuski, barem sa sigurnošću znam da ga radi dr. Pavlović, jednoj curi koju znam je baš on radio…

Eto vidiš, a kako da ja to znam. Svagdje na netu piše da samo on to radi. Meni je to čudno bilo, jedan čovjek u Hrv i baš će mene primiti. Eto, ako i drugi rade onda je to moja greška. Jbga sad je gotovo. Najbolje će biti kad se buco okrene. Plakat ću ja još za SD-om,haha a možda je i sudbina. Eto ja ću izvještavati iz Vinogradske a ti sa SD. Barem smo blizu i cure će sve znati što ih čeka!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 17:33

antonela98

Arsancres

antonela98

Arsancres

antonela98

I ne znam gdje da radjam, na Sv.Duhu ili u Zaboku. U Zaboku je rodiliste dobro i sve super ako je sve kako treba, ali ostatak bolnice im je katastrofa.
    Bas mi je dvojba!

Hvala ti! Bas cu ga pitati 😁

A kakav ti je porod bio tamo, tj jesu li forsali drip i sl trudnicama ili puste dok ide prirodno?
    Pitat cu ga u srijedu bas da mi dogovori 🤣

Ne, ništa nisu na silu, stvarno je bilo tako kako su priče kružile 😁 Ja sam ti došla u trudovima već, bila 39+5, 5cm otvorena, odmah sam išla u boks, pitali su me za epi odmah jel želim, rekla sam da da, a prethodno me doktor u TA pitao na prvoj kontroli jel želim i dao mi odmah uputnicu za kks da to riješim da imaju svježi nalaz ako dođem na porod jer kao nema epi bez vađenja krvi, mora ti valjda željezo biti okej il već nešto, u biti ja sam to odmah riješila.
    Čim sam ja došla dali su mi onaj papir da potpišem šta i kako, ja sam rekla odmah da ne želim ni drip ni da mi buše vodenjak, rekli su sve ok i nisu ništa bez mog znanja radili, doduše pitali su me jedno 4 ili 5 puta da mi probuše vodenjak u toku poroda koji je trajao i trajao, valjda su htjeli, al nisam ja dala i nije nitko ništa komentirao, samo je bilo očito app, ali nemam stvarno loše iskustvo. Drip sam ti dobila na koncu na samom izgonu, kad je već došla druga smjena i ujedno doktor koji me porodio, rekao mi je da kažem kad ide trud i da će mi dat drip, nisam se ja više niš ni bunila, već mi bilo dosta agonije i sve bi pristala uzet jer sam već bila 10cm otvorena, užasno me tiskala, stvarno su ti to bila 2 ili 3 truda pod dripom i mala izašla.
    Nisu me rezali niti sam pukla, ništa mi stvarno nisu radili tako na svoju ruku, za sve su pitali. Ne kažem da su možda stvarno tak planirali tj. da im ne bi bilo draže da su mi spičili drip i vodenjak probili, ali sve su poštivali 😁

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 17:50

Hahaha Bambolina 😂😂 ja sam imala baš ružno iskustvo na početku prošle trudnoće i to je vrlo vjerojatno bio razlog što sam stalno nešto guglala i tražila neke informacije, bila sam ja baš jako uplašena i silno sam si htjela nekak olakšati pa sam doslovno proučavala i bolnice i doktore i sve živo, grizla sam se što nisam toj kučki od doktorice na Merkuru odmah nešto odbrusila kad sam bila na pregledu, bila sam prejadna mentalno i proplakala sam 2 dana jer mi je ženska ladno rekla kako ću prokrvarit jer je to sve neš nepravilno i krivo, nisko, ma baš je užasna bila, a sestre su bile divne, jedna me držala za ruku dok mi je ova radila uzv, meni su bile pune oči suza, ona ti mene pitala šta se ja toliko bojim, jel mi željena trudnoća, ja kažem da, jako, a ona meni kaže pa šta se onda bojite, ja sam mislila da nije pa da želite što prije napravit abortus pa da vam je bitno riješiti pregled. E i sad ne vjerujem da ju nisam u kurac sterala tad.
    Onda sam u očaju naišla na tog privatnog ginića na rodinom forumu, isto preko neke cure koja je kod njega vodila rizičnu trudnoću, ja mu se javila na privatan mail iz vedra neba, čovjek ispao legenda.
    U svakom slučaju, treba svašta istražiti jer vam nitko ništa neće reći niti na porodu niti ovako za tvoja prava, ja sam i inače tip čovjeka koji sve prouči haha, sve zakone uvijek i sva prava provjerim prije 😂

Omerta
    27. Siječanj 2022. 17:57

Demi30

Od svega što ste napisale od jutros, ja sam najviše zapamtila Omertinu fantastičnu guzu 🔥🔝 😍

Ahahaha jesi luda..  Ma daj, to ti je sve stvar poze.. Plus to što sam se sad ipak malkoc popunila. Al što kad će se to poslje sve ispuhat i objesit. Dragi će past u depru ako se to desi, hahaha.  Još kako ne vježbam, bit će ko palačinka.. Ne znam zašto nisam barem tu trudničku jogu radila, ljenčuga. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

bebo
    27. Siječanj 2022. 18:11

Hihi,i ja bih vodila Arsancres sa sobom 😎
    Koja sreca sto je imamo ovdje!

bebo
    27. Siječanj 2022. 18:12

Vidim da ste pune informacija.
    U vrijeme kada sam ja rodila svog heroja br.1, bilo je aktualna pihrana maticnih stanica iz pupkovine u A.Rukavinu. To je bilo besplatno, a imali ste pravo prvenstva.  Kakvi su sada trendovi?

bebo
    27. Siječanj 2022. 18:13

*pohrana maticnih stanica

seka_Frida
    27. Siječanj 2022. 18:31

bebo

*pohrana maticnih stanica

Ako ih poklanjas onda je besplatno, ako ih zelis zadrzati za sebe onda je 16 000kn, a cuvaju ih 18 god

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 18:31

I dalje je besplatno osim ako ne želiš privatno pohraniti za sebe, ali onda to moraš u banku na Rebro, za zakladu ne plaćaš ništa 😁
    Ja sam imala plan dati da zakladu, ali na koncu su rekli da je prekratka pupčana i da ne mogu, a jel stvarno bila ili ne, ne znam 🤭 imala sam sve one papire, to mi isto dao dr. u trudničkoj, a sestre su baš stavile koferčić s tim priborom pored mene pa valjda su stvarno imali namjeru mi uzet 😂
    Negdje sam pročitala da sada zbog korone ne uzimaju stanice, ali to treba svakako provjeriti. Ja ću pitati opet kad dođem, pa strpite se 2 tjedna 😂

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 18:32

Ja ću vam biti pratnja na porodu svima 😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.