Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    27. Siječanj 2022. 00:14

Curke nisam bila neko vrijeme a vi se raspisale.. čestitam na dobrim pregledima i neka se tako nastavi i dalje!!
    Demi super super i kako smo sve znale da je curka!:))🥰🥰

Ja sam svašta nešto čitala ovih dana.. gledala videe i stvarno je nevjerojatno koliko toga možeš saznati o toj trudnoći i porodu.. svaki dan nešto novo upiknem🙈😄. Zadnje sam upikirala akupunkturu kao pomoć u zadnjim tjednima za brže otvaranje i lakši porod. Ima koja isksutva? Preporuke kod koga ići? 
    Btw skužila sam da sam takoo blizu ovih 100 dana...🤯🤯 Sad mi se čini da će to stvarno proletjeti... A onih prvih tri mjeseca se vuklo ko gladna godina.. nevjerojatno 🙈🙈

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

bebo
    27. Siječanj 2022. 03:53

Bebolina kako su slaaaaaatkeeeeee 😍😍😍😍
    Tejuska ja bi vocnu slasticu 😍
    Lovely kako se lijepo vidi!!
    Seka Frida Jos uvijek smo na Beba 🙈
    Tejuska i ja sam popodne koma, jedva cekam da legnem. 🙈 Iako, cini mi se koda se zgaravca u zadnje vrijeme smanjila/ promjenila. Cini mi se i da se trbuh spustio, je l to normalno u 28tt? Odn, sad smo usli u 29-ti tt.. I beba kao da je mirnija.. Odn.pokreti koda ih slabije osjetim.. Neko vrijeme je vec na glavicu okrenuta, mozda zato? A ako je trbuh nize onda valjda i zgaravica manje pece jer zeludac bude manje pod pritiskom? Luda sam.. 🙈🙈

bebo
    27. Siječanj 2022. 04:02

Arsancres kako lijepi pregled, ona je spremna već, komad!!

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 05:53

bebo

Arsancres kako lijepi pregled, ona je spremna već, komad!!

Nemoj još bar 4 tjedna 😂😂 da mi se dovrše radovi u stanu 😂
    Jučer pričam nešto vezano za to s ginekologom, kažem ono valjda se neću porodit sa dignutim podovima i on mi kaže kako mu od 9.mj prošle godine lik prebacuje vodu s jednog kraja zida na drugi u kući, još mu je to kaže neki frend (još gore ako mene pitaš), kaže da ne može vjerovati da je netko u stanju tak prolongirat stvari tj. poslove/radove.. A kome god nešto spomeneš isto kaže svi mu kažu ah, s majstorima je tak.
    Meni to nije normalno i nikad mi neće biti... Pa jbt ako ti je nešto posao onda ti je posao.
    Meni je samo žao što sam zapravo po ne znam koji put ispala glupa i stvarno se ponadala da ćemo evo za te neke sitnice ipak naći nekog da se poštedimo obzirom na trudnoću, a život me opet demantirao da je samo dobra ona "uzdaj se u se i u svoje kljuse" 🙈 žao mi je što smo uopće pristali čekati obećane majstore, ali eto kao mislili smo da niš puno ne gubimo jer su provjereni i već su nam radili neš po stanu.
    Da.. Baš 😅
    Kunem se da nakon ovih podova niš al niš više neću raditi po stanu osim krečit zidove i to u bijelo 😂. Prije ću stan prodat u k više i radovi 

anchika
    27. Siječanj 2022. 06:41

Jutro i sretno na pregledima😊
    Vidim da pricate za taj iat, ja nisam ni jednom to radila. Je li to nuzno i kod rh pozitivne grupe?

bebo
    27. Siječanj 2022. 07:26

Posvudusa gdje si uzi.ala na snizenju? Na Evitas? Bas sam gledala nemi dan, ali bilo je samo 20%..
    Arsancres ja sam usla u 29tt, a svoje majstore jos nisam docekala.. I pomirila sam se da ce rondat kada stignem iz bolnice, ma 😱. Da barem pokreče, a onda stolariju naprave u dj.sobi i kasnije, nije vazno. Ali kada oni bi radije krecili kada stolarija bude gotova (cupam dio ormara vanka da mogu staviti krevete na kat)...
    Ja nocas bas nisam spavala... I zaspim sat vremena pred jutro, bokje da nisam... Sanjala da sam kihnula i izletio mi sluzavi cep. Bio je sluzav na pocetku a onda tvrd i dugacak kao korijen mrkve 😱😱
    Pocela sam plakati i rekla svojima da idem u bolnicu i da nista od bebe.. 🙈🙈🙈🙈 
    Strava 😞

• Mariina1106
    27. Siječanj 2022. 07:47

Bebo zašto misliš da ti majstori neće stic? Mislim da imaš još dovoljno vremena dok se bebica ne rodi. Evo i planiramo u drugom mjesecu sobu za bebu preuredit i okrecit. Vjerujem da ćemo stic sve 

Tejuska♡
    27. Siječanj 2022. 08:17

Jutro ♡
    Arsancres cestitaaam na pregledu 🥰🥰
    Bebo sretnooo danas ♡ kazu i brojati pokrete od tog tjedna jer su slabiji s udarcima pa je normalno,vise imaju tzv rastezanja.

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

bebo
    27. Siječanj 2022. 08:26

Tejuska nemas pojma koliko si me sada utjesila!

bebo
    27. Siječanj 2022. 08:28

Mariina1106

Bebo zašto misliš da ti majstori neće stic? Mislim da imaš još dovoljno vremena dok se bebica ne rodi. Evo i planiramo u drugom mjesecu sobu za bebu preuredit i okrecit. Vjerujem da ćemo stic sve

A mjesecima ga zovem i gnjavim.. I onda kaze da uopce nece moci. Nasla novog, a on kaze da nece moci prije 4.mj...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.