Demi tako mi je drago da su potvrdili da je sve dobro ❤️ Počasti se tim gnijezdom, bas su im prekrasna 😍 Ma sve im je prekrasno, i ja ih pratim na instagramu i uzdišem, imam gnijezdo koje sam naslijedila od prijateljice pa nisam drugo kupovala, ali da jesam bilo bi njihovo 😊
Arsancres odlično za pregled, velika beba, odmah sam išla gledati u kojem si tjednu 🥰
Bambolina ovčice su divne 😍😍 Najdraže mi je kad te precijenjene stvari netko pokloni 😅
Ja bih za termin možda 30.03. 😆
Bambolina baš tak kak je Dubrovčanka napisala, ak si rh negativna onda se 3 puta radi, a rh pozitivna 2,iako ja znam neke cure koje su samo jednom, ginići ih nisu više slali, ali mislim da je zapravo i bitnije to kontrolirati ak je mama rh negativna, radi tih mogućih antitijela tj. odbijanja.
-
Ova bebuška je veća cijelo vrijeme od početka tj. kad uspoređujem sa prvom bebom, ajde još onaj početak tu negdje su, neke sam preglede imala u istom tjednu pa je i mjerodavno, mislim sve je to zapravo i neki prosjek, kad se sagleda da si u 37tt već u terminu, da rodim tada eto, bila bi oko 3 kile 😊
Vjerojatno će mi u TA reći da je još veća,ali oni uvijek kažu više, barem su meni svaki uzv na SDu rekli tj. fulali, ja sam bila sigurna da nije tolika, ne jer sad mislim da su nestručni nego imaju te starije uzvove i doslovno od prvog pregleda je sve nekako logično i u granicama normale kod mog ginića i onda dođem tamo za bubam 5 dana i ono 800g razlike, ma da baš haha
Znam da je kao +-300 grama neko odstupanje koje se tolerira i očekuje, ali znam da su meni baš mega veliku razliku rekli, a nemoguće mi je bilo da toliko beba puno dobije. Kad sam došla u rodilište su mi isto par sati prije poroda rekli 3900-4000, a ona bila 3500 ravno, znala sam da nije tolika 😂
MarijanaMartin pitala sam baš ginekologa za SD i porod na zadak, koja je praksa tamo, kaže da ako je prvi porod da gotovo uvijek idu na carski, ali da te puste do 40+ tjedna obično, da prolongiraju to ako se možda sama beba okrene, a da kod drugog i svakog idućeg poroda prvo predlože i pokušaju vanjski okret bebe, ako ne uspije da ovisno o položaju bebe znaju porađati i na zadak, tj. da valjda nije isto jel poprečno ili kak već, ako je moguće i ako žena dopusti da kao znaju porađati na zadak, u biti sve prvo isprobaju, onda tek carski, ali isto kaže da po onom što on zna da isto puste duže da vide hoće se nešto dogoditi. Rekao mi je da je on osobno imao iskustvo gdje se beba okrenula doslovno na porodu i nije jednom to vidio 😅 meni je to baš SF 🤭 ali kaže uslijed trudova da je to moguće, da se jednostavno tako potrefi.
Znam da je meni dr. koji me vodio u TA na SDu zapravo i potvrdio tu politiku koju i moj gin kaže da oni imaju, da ako je ovako sve ok da te na SDu do 40tjedna normalno puste, dolaziš svakih 7 dana, onda nakon toga svaka 2 dana,ali da u biti tek razmotre indukciju nakon 41 tjedna punog, ja sam njega baš pitala tipa koji je protokol ako se ne porodim do termina po ZM

Curke nisam bila neko vrijeme a vi se raspisale.. čestitam na dobrim pregledima i neka se tako nastavi i dalje!!
Demi super super i kako smo sve znale da je curka!:))🥰🥰
Ja sam svašta nešto čitala ovih dana.. gledala videe i stvarno je nevjerojatno koliko toga možeš saznati o toj trudnoći i porodu.. svaki dan nešto novo upiknem🙈😄. Zadnje sam upikirala akupunkturu kao pomoć u zadnjim tjednima za brže otvaranje i lakši porod. Ima koja isksutva? Preporuke kod koga ići?
Btw skužila sam da sam takoo blizu ovih 100 dana...🤯🤯 Sad mi se čini da će to stvarno proletjeti... A onih prvih tri mjeseca se vuklo ko gladna godina.. nevjerojatno 🙈🙈
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Bebolina kako su slaaaaaatkeeeeee 😍😍😍😍
Tejuska ja bi vocnu slasticu 😍
Lovely kako se lijepo vidi!!
Seka Frida Jos uvijek smo na Beba 🙈
Tejuska i ja sam popodne koma, jedva cekam da legnem. 🙈 Iako, cini mi se koda se zgaravca u zadnje vrijeme smanjila/ promjenila. Cini mi se i da se trbuh spustio, je l to normalno u 28tt? Odn, sad smo usli u 29-ti tt.. I beba kao da je mirnija.. Odn.pokreti koda ih slabije osjetim.. Neko vrijeme je vec na glavicu okrenuta, mozda zato? A ako je trbuh nize onda valjda i zgaravica manje pece jer zeludac bude manje pod pritiskom? Luda sam.. 🙈🙈

Arsancres kako lijepi pregled, ona je spremna već, komad!!
Nemoj još bar 4 tjedna 😂😂 da mi se dovrše radovi u stanu 😂
Jučer pričam nešto vezano za to s ginekologom, kažem ono valjda se neću porodit sa dignutim podovima i on mi kaže kako mu od 9.mj prošle godine lik prebacuje vodu s jednog kraja zida na drugi u kući, još mu je to kaže neki frend (još gore ako mene pitaš), kaže da ne može vjerovati da je netko u stanju tak prolongirat stvari tj. poslove/radove.. A kome god nešto spomeneš isto kaže svi mu kažu ah, s majstorima je tak.
Meni to nije normalno i nikad mi neće biti... Pa jbt ako ti je nešto posao onda ti je posao.
Meni je samo žao što sam zapravo po ne znam koji put ispala glupa i stvarno se ponadala da ćemo evo za te neke sitnice ipak naći nekog da se poštedimo obzirom na trudnoću, a život me opet demantirao da je samo dobra ona "uzdaj se u se i u svoje kljuse" 🙈 žao mi je što smo uopće pristali čekati obećane majstore, ali eto kao mislili smo da niš puno ne gubimo jer su provjereni i već su nam radili neš po stanu.
Da.. Baš 😅
Kunem se da nakon ovih podova niš al niš više neću raditi po stanu osim krečit zidove i to u bijelo 😂. Prije ću stan prodat u k više i radovi

Jutro i sretno na pregledima😊
Vidim da pricate za taj iat, ja nisam ni jednom to radila. Je li to nuzno i kod rh pozitivne grupe?

Posvudusa gdje si uzi.ala na snizenju? Na Evitas? Bas sam gledala nemi dan, ali bilo je samo 20%..
Arsancres ja sam usla u 29tt, a svoje majstore jos nisam docekala.. I pomirila sam se da ce rondat kada stignem iz bolnice, ma 😱. Da barem pokreče, a onda stolariju naprave u dj.sobi i kasnije, nije vazno. Ali kada oni bi radije krecili kada stolarija bude gotova (cupam dio ormara vanka da mogu staviti krevete na kat)...
Ja nocas bas nisam spavala... I zaspim sat vremena pred jutro, bokje da nisam... Sanjala da sam kihnula i izletio mi sluzavi cep. Bio je sluzav na pocetku a onda tvrd i dugacak kao korijen mrkve 😱😱
Pocela sam plakati i rekla svojima da idem u bolnicu i da nista od bebe.. 🙈🙈🙈🙈
Strava 😞

Bebo zašto misliš da ti majstori neće stic? Mislim da imaš još dovoljno vremena dok se bebica ne rodi. Evo i planiramo u drugom mjesecu sobu za bebu preuredit i okrecit. Vjerujem da ćemo stic sve
Jutro ♡
Arsancres cestitaaam na pregledu 🥰🥰
Bebo sretnooo danas ♡ kazu i brojati pokrete od tog tjedna jer su slabiji s udarcima pa je normalno,vise imaju tzv rastezanja.

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji