Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    27. Siječanj 2022. 13:30

Sunašce83

CoKSa

https://ibb.co/NZtttb5

Friski info za petrovu. Dozvole pratnju i sa brzim testom.

Sutra popijem jedan🧃i popapam jedan🍩 u tvoje ime. Prva koja nam ulazi u termin💪❤😁🥂.
    Jedina briga ti je sad datum😂kak ono 2.2.2022.!?
    Neka sad prode sve onako kako si i sama zelis❤.

Ja cu nazdraviti sa deci crnog vina🙈 
    Neznam kak vi, ali meni tak nekad poslje rucka ili vecere pase bambus. Ajmeee, prodala bi dusu🤣

Tejuska♡
    27. Siječanj 2022. 13:34

CoKSa

Sunašce83

CoKSa

Sutra popijem jedan🧃i popapam jedan🍩 u tvoje ime. Prva koja nam ulazi u termin💪❤😁🥂.

Neznam kak vi, ali meni tak nekad poslje rucka ili vecere pase bambus. Ajmeee, prodala bi dusu🤣

Ja sam inace bambusopija 🤣🤣🤣 obozavam gaaa
    Ali fakat mi sad ne pase,tu i tamo popijem pivu 😄🤣 koju inace ne volim hahahha.. 
    Kak si me sad podsjetila na te dane ajme🤣

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    27. Siječanj 2022. 13:38

CoKSa

Sunašce83

CoKSa

Ja ću svojih 34 tt (jer smatram da će to biti uspjeh) svakako nazdravili za deci pive...ajme kako se ona meni pije 😱🤣
    U prošloj kad su mi sa 20 tt rekli da sam otvorena, onda smo odmah rekli ako dođemo do 30 ide piva i tako je bilo...
    Sad su mi tek s 29 rekli mirovanje pa smo pomakli na 34 tt nagradu... 🤣😱🤣 
    A šta ćeš...važno se veseliti malim stvarima pa taman i deci pive 🥰

bebo
    27. Siječanj 2022. 14:15

Amelie

Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄

Amelie, kupi nepromocivu podlogu za presvlacenje, rasiti preko kreveta i ožeži! ti sjediš, beba leži, šta ćeš bolje!

bebo
    27. Siječanj 2022. 14:32

Prematalicu sam s prvim dijetetom improvizirala tak oda sam u nišu gdje je danas radni stol dijetetu stavila radnu površinu više nego što inače ide za stol. 
    Tak oda mi bude lakše prematati. Bilo je super, ali.. Prematali smo se svugdje više nego tamo. 
    Iako je bilo lijepo složeno, uz prozor s pogledom na Samoborsko gorje bla bla.. 
    Po meni, prematalice nemaju smisla. Male su, okreneš glavu, dijete na podu.. Ako me razumijete. A da ne spomijem mjesto koje zauzimaju. 
    Sad sam vam ubila romantiku  

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 14:34

antonela98

I ne znam gdje da radjam, na Sv.Duhu ili u Zaboku. U Zaboku je rodiliste dobro i sve super ako je sve kako treba, ali ostatak bolnice im je katastrofa.
    Bas mi je dvojba!

Odi na SD ako nemaš baš neki poseban razlog za Zabok. Ginekolog će ti tamo dogovoriti kontrole s doktorom s kojim je on dobar, nećeš gubiti vrijeme na čekanje u TA😅 sve njegove pacijentice idu k njemu ako se odluče na SD, ali ništa on ne forsira za rodilište, ja sam u prvoj trudnoći nekako naginjala ići na SD pa sam njega pitala koji je njegov stav pa mi je rekao da je po njemu to rodilište najbolji izbor u Zgu i da ako njega pitam da bi mi rekao tamo, ali da je to moja odluka naravno, onda kad sam rekla da sam odlučila da ću ići ipak na SD mi je rekao da kad dođe vrijeme za TA da će me pratiti taj njegov kolega... I sad evo imam još jedan pregled kod njega i onda mi je opet rekao da ću k tom doktoru.
    Mislim, to je sve sreća na koncu, meni se potrefilo da je taj doktor bio 4 dana na godišnjem starom i ja baš tad dobijem trudove 😅ali je meni nekako mentalno bilo lakše jer imam beskrajno povjerenje u našeg ginekologa pa mi ulijevalo to sigurnost što me uputio nekom svojem. Sad mi je iskreno to još veći bonus obzirom na ovo ludilo s koronom 😐 a i taj dr. je stvarno dobar ginekolog i na dobrom glasu na SDu pa nije samo da je eto njegov prijatelj. 
    MarijanaMartin izdala si me, trebale smo biti cimerice na Duhu 😂😂😂

bebo
    27. Siječanj 2022. 14:36

Pregled je prošao odlično! Bila sam privatno, ajme oduševljenja!
    Beba je super, okrenuta glavicom dolje, sva u mjerama. Dobili smo slike i DVD.
    Cerviks je 4,5cm, unutarnje ušće zatvoreno, a kaže dr da se samo to gleda, sve drugo su fantazije 
    (Kako god, utješio me).
    Ugl. iz panic moda u kojem sam non stop bila, ja sam konačno slobodna ženaaaaaaaa 
    Beba ima 1100 g i presladak jem gledali smo se. 
    Kontrola za 4 tjedna, još nemam točan datum (trebam zvati za tjedan dana).
    Juhuuuuuuuuuuuuuuuu

Arsancres
    27. Siječanj 2022. 14:36

bebo

Prematalicu sam s prvim dijetetom improvizirala tak oda sam u nišu gdje je danas radni stol dijetetu stavila radnu površinu više nego što inače ide za stol.
    Tak oda mi bude lakše prematati. Bilo je super, ali.. Prematali smo se svugdje više nego tamo.
    Iako je bilo lijepo složeno, uz prozor s pogledom na Samoborsko gorje bla bla..
    Po meni, prematalice nemaju smisla. Male su, okreneš glavu, dijete na podu.. Ako me razumijete. A da ne spomijem mjesto koje zauzimaju.
    Sad sam vam ubila romantiku

Ovo je baš tako, nama je još prematalica u podrumu haha
    Bilo mi je to zgodno i praktično možda mjesec, dva, ali baš to, čim se beba iole može micati meni je to bilo riskantno za išta, imam onu Ikeinu koja ispod ima kao etažu za stvari, doslovno te 3 sekundr dok se sagneš po nešto je dovoljno da se beba prevrne. Samo sam gomilala drlog ispod po toj polici a i gore 😂 sad ju vjerojatno neću ni vadit haha

tanja24
    27. Siječanj 2022. 14:41

Tejuska♡

Mi imamo ove tetrice
    https://www.rosea.hr/product/pamucne-tetra-pelene-2/
    I oce s tiskom,one su jakooo mekane
    https://www.rosea.hr/product/tetra-pelena-tisak/
    Cure bušice su prepre♥️🤩Tanja dobro nam dosla 🥰 mozes mi napisati datum poroda pa da dodam na listu ♡ meni su nalazi bili dobri iza covida 🙏
    Marijana drago mi je da si se narucila 😊

Hvala na dobrodošlici❤️ termin prvi službeni je 16.04. 

bebo
    27. Siječanj 2022. 14:41

Arsancres, ako sam dobro shvatila tvoj soc. gin je dobar s dr na SD?
    Čekaj, to je onaj soc. gin na Srednjacima? Jesi to ti bila preporučala? Ajme, sve mi se pomotalo 
    Ja sam danas bila kod Hafnera, on je navodno isto na SD. Stvarno je genijalan. Bolji pregled ne znam gdje sam imala. A bila sam i privatno i u OB Zabok. Tamo def. neću ići, ja nemam baš povjerenja u te dr tamo... To je smao moj dojam.. 
    Antonela, eto ti odgovora oko dvojbi  A gdje ti je bliže? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.