Lovely pa prepredivna fotkica 😍😍😍 bas mi je drago da je maleni super ♡♡
Frida dodala sam sve na popis ♡
Ja se svojoj Loti obracam sa " Lotuška moja" 😄😅 ne znam zasto ali eto hahah.
Pocela sam sve vise ne jesti ili takve obroke imati popodne.
Ujutro se super osjecam ali poslije podne kao da odjednom dobijem +20 kg , tolika tezina i bolovi da se krecem ko kit na suhom 😔 bolovi popustaju oko 2-3 ujutro negdje...
Ima netko slicno iskustvo?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Bambolina dosta da,taman sam im poslala upit jer mi je zaista ono wow!! Ne svida se meni sve,ali ove ovčice su mi 😲🤩
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cestitam svima na dobrim pregledima, a posebno demi, konacni mozes biti mirnija😁
Tejuska druga osoba sam ujutro i popodne, ujutro sve mogu dok se popodne osjecam ko slon, sva se napuhnem, jedva se krecem
Tejuska, osim klasicnih bolova u ledjima nemam neke druge, ne znam na koje bolove mislis?
Ali i ja volim pojesti voce ili jogurt i corn flakes i bolje mi je kad prakticiram vise manjih obroka, no svejedno nekad znam bit bas teska, imam osjecaj navecer u setnji da hodam kvartim ko pingvin, a iz kreveta ustajem ko tuljan a realno nisam tak velika ni teska, ne znam, do navecer se valjda sve nakupi, do jutra splasne..
Anchika ajde dakle nisam jedina 😆
Frida bol poput tezine sama sebi,prepone,zdjelica,klasicni trudnicki ali eto poanta sta je to samo od popodneva pa nadalje a ujutro sam fletna i poletna haha🤣🤣🤣
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja upravo došla s pregleda, sve je odlično ❤️
Curka ima 2760g i 49cm, sad je to već pravi komad bebuške 😁 jedino još nema ime, al vidim da vas još ima, nismo sami 🙉🙉
Ja se isto osjećam ko kit u neko doba dana, baš me reže onak ispod sisa taj stomak, ne znam evo kak je inače tak ogromnim ljudima, mene to tako živcira, sve mi napeto nekak, ko balon se osjećam neki 😐😐
Za 2 tjedna mi je zadnji pregled kod ginića i onda TA, baš mi je nestvarno to 😶😶😶
Uzeo mi bris za streptokok, nadam se da će biti sve negativno, nisam otišla ni danas obaviti IAT 🙊 možda sutra budem hahaha
E nisam se ni sama uspjela bricnuti, muž me sredio 🙉🙉 ali po opipu, mislim da nije baš top haha ali kontam ja da se gin moj svačeg nagleda pa bitno da je mogao uzet uzorak 😂😂😂
Hvala cure na dobrodoslici 😊
Elle to bi bilo genijalno 🤗
Tejuska datum poroda je 18.3., a pregleda 4.2. - hvala ti 😊
💛🧡
Tejuska super izgleda voćna salata ali ja bi rađe krafnu 🤣
Ali eto ne smijem ni jedno ni drugo, popila sam čašu mlijeka u 21h prema meniju s VV 😑
Lovely i Arsancres čestitke na dobrim pregledima.
Posvudusa znači kod nas ista scena prije 5 minuta. Muž se primo za obraz i veli ufff dobro me zviznula 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Demi tako mi je drago da su potvrdili da je sve dobro ❤️ Počasti se tim gnijezdom, bas su im prekrasna 😍 Ma sve im je prekrasno, i ja ih pratim na instagramu i uzdišem, imam gnijezdo koje sam naslijedila od prijateljice pa nisam drugo kupovala, ali da jesam bilo bi njihovo 😊
Arsancres odlično za pregled, velika beba, odmah sam išla gledati u kojem si tjednu 🥰
Bambolina ovčice su divne 😍😍 Najdraže mi je kad te precijenjene stvari netko pokloni 😅
Ja bih za termin možda 30.03. 😆
Bambolina baš tak kak je Dubrovčanka napisala, ak si rh negativna onda se 3 puta radi, a rh pozitivna 2,iako ja znam neke cure koje su samo jednom, ginići ih nisu više slali, ali mislim da je zapravo i bitnije to kontrolirati ak je mama rh negativna, radi tih mogućih antitijela tj. odbijanja.
-
Ova bebuška je veća cijelo vrijeme od početka tj. kad uspoređujem sa prvom bebom, ajde još onaj početak tu negdje su, neke sam preglede imala u istom tjednu pa je i mjerodavno, mislim sve je to zapravo i neki prosjek, kad se sagleda da si u 37tt već u terminu, da rodim tada eto, bila bi oko 3 kile 😊
Vjerojatno će mi u TA reći da je još veća,ali oni uvijek kažu više, barem su meni svaki uzv na SDu rekli tj. fulali, ja sam bila sigurna da nije tolika, ne jer sad mislim da su nestručni nego imaju te starije uzvove i doslovno od prvog pregleda je sve nekako logično i u granicama normale kod mog ginića i onda dođem tamo za bubam 5 dana i ono 800g razlike, ma da baš haha
Znam da je kao +-300 grama neko odstupanje koje se tolerira i očekuje, ali znam da su meni baš mega veliku razliku rekli, a nemoguće mi je bilo da toliko beba puno dobije. Kad sam došla u rodilište su mi isto par sati prije poroda rekli 3900-4000, a ona bila 3500 ravno, znala sam da nije tolika 😂
MarijanaMartin pitala sam baš ginekologa za SD i porod na zadak, koja je praksa tamo, kaže da ako je prvi porod da gotovo uvijek idu na carski, ali da te puste do 40+ tjedna obično, da prolongiraju to ako se možda sama beba okrene, a da kod drugog i svakog idućeg poroda prvo predlože i pokušaju vanjski okret bebe, ako ne uspije da ovisno o položaju bebe znaju porađati i na zadak, tj. da valjda nije isto jel poprečno ili kak već, ako je moguće i ako žena dopusti da kao znaju porađati na zadak, u biti sve prvo isprobaju, onda tek carski, ali isto kaže da po onom što on zna da isto puste duže da vide hoće se nešto dogoditi. Rekao mi je da je on osobno imao iskustvo gdje se beba okrenula doslovno na porodu i nije jednom to vidio 😅 meni je to baš SF 🤭 ali kaže uslijed trudova da je to moguće, da se jednostavno tako potrefi.
Znam da je meni dr. koji me vodio u TA na SDu zapravo i potvrdio tu politiku koju i moj gin kaže da oni imaju, da ako je ovako sve ok da te na SDu do 40tjedna normalno puste, dolaziš svakih 7 dana, onda nakon toga svaka 2 dana,ali da u biti tek razmotre indukciju nakon 41 tjedna punog, ja sam njega baš pitala tipa koji je protokol ako se ne porodim do termina po ZM
Sortiraj odgovore
Najstariji