Omerta i Anchika preslatke ste 😍👌
Magy spavaj dok možeš (to je i moja politika) 🤣😅ajd javi onda kakve su tetrice. To si obične bijele naručila? ☺️
Ja sam neke s mini greeny uzela. Trebale bi doći sljedeći tjedan🙃
31👩❤️💋👨38
Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄
Ma presvuci ju na krevetu. Ionako cete se vise presvlacit po boravku, krevetu nego bas na prematalici.
Ako ce ti imas grceve, mozda i pola noci ces prohodat🙊 a jesam te utjesila sad, jelda😜
Al stvarno je tako.
Haha.. a vjerujem da je tako. Nego, ti si sve svoje klince rodila u Petrovoj? Iskustvo? Nešto mi svi govore da su tamo dosta old school i nema šanse da zauzmeš neki drugi položaj osim sjedeći/ležeći..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Arsancres pa ti imaš pravu curu već, ali neka nje još malo za svaki slučaj 🥰
Sretno danas na pregledu tko ima 🤞😊
Omerta 🤞 da ti guza ostane i nakon poroda 🤭
I još je netko stavio sliku🤰, ali jbg već sam zaboravila 😏🙄 samo sam vidjela da je lijepiii ❤️
Tetra pelene su od danas na akciji u Kauflandu, 3kom 25kn..piše da su 100% pamuk, od muslina. Takve slične znam da su cure naručivale sa stranice Ethereal i hvalile
https://ibb.co/VxpH0tw
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav svim mamama i budućim mamicama:) evo i nas u proljetnim bebama. Inače sam stari clan na forumima, al eto nije me bilo jedno vrijeme, ali evo nas opet s vama i bas se veselim :) . Cekamo 5.bebicu,sad smo 29tt,odnosno 28+5. Sutra nam je pregled. Imam 3 sina(15god,5god,3god) i kćer(7god) i sad cekamo sinčića opet. Zanima me ima li nedavnih rodilja tu među nama, kakva je sad procedura u covid vrijeme, jel pustaju ranije iz bolnice nakon poroda? Jel mogu biti muževi/partneri na porodu i pod kojim uvjetima? Inače za sad je sve ok, koronu smo prošli prije 3tj,hvala Bogu sa ne tako teskim simptomima. Sutra cemo saznati valjda i težinu bebice otprilike:) Inace, svi su nalazi super, napokon u ovoj trudnoći i beštija e. Coli nije prisutna vise i malo imamo mira od nje.
https://ibb.co/z4HhMf4
Sad imam dva gnijezda.
Jedno su mi curke poklonile, a drugo je uzela kolegica uz njemacke i danas stiglo.
Rasporedit cemo jedno za kod mojih, a drugo kod nas
Preslatko!! Ja sam svoje cure znala držati u jastuku u kinderbetu.. Ne ravno skroz na leđima nego blago nagnuto, tj. podmetnula bi sa strane kao dekicu, u biti kao neko diy gnijezdo..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Evo da i ja natipkam iskustvo sa današnjih pregleda.
Prilikom papa testa dr je rekla da je cervik uredan, zatvoren i još nešto šta sam zaboravila😅 jel moguće da je spominjala neke članke ili sam ja to nešto krivo čula? 🤪
Popodne smo bili i na 4D, definitivno je dečko 😊 jako se puno micao pa je bilo teško uloviti i vidjeti dobre slike. Okrenut je na zadak, a noge su mu kraj glave. Pravi akrobat neki 🤣
Najbitnije od svega je da je sve uredno i da nam se bebač lijepo razvija. Kažu 723 grama.
Idući tjedan imamo redovni pregled.
A evo i jedna slikica koju je dr uspio uloviti
https://ibb.co/2PwfL2x
Divna slikica!
Čestike svima na urednim pregledima! 👏👏👏 Demi, ti napokon možeš malo predahnuti.
Cure sa koronom, brz oporavak, vidim da je ovaj soj ipak malo poštedniji u smislu simptoma.. 🙏
Cure sa beštijama, da se riješite čim prije.. 🤞🤞🤞
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav svim mamama i budućim mamicama:) evo i nas u proljetnim bebama. Inače sam stari clan na forumima, al eto nije me bilo jedno vrijeme, ali evo nas opet s vama i bas se veselim :) . Cekamo 5.bebicu,sad smo 29tt,odnosno 28+5. Sutra nam je pregled. Imam 3 sina(15god,5god,3god) i kćer(7god) i sad cekamo sinčića opet. Zanima me ima li nedavnih rodilja tu među nama, kakva je sad procedura u covid vrijeme, jel pustaju ranije iz bolnice nakon poroda? Jel mogu biti muževi/partneri na porodu i pod kojim uvjetima? Inače za sad je sve ok, koronu smo prošli prije 3tj,hvala Bogu sa ne tako teskim simptomima. Sutra cemo saznati valjda i težinu bebice otprilike:) Inace, svi su nalazi super, napokon u ovoj trudnoći i beštija e. Coli nije prisutna vise i malo imamo mira od nje.
5 beba 🌺🥰🌹 samo ću reći čestitam od srca na odvažnosti i nek je sa srećom 🙏
5 beba 🌺🥰🌹 samo ću reći čestitam od srca na odvažnosti i nek je sa srećom 🙏
Hvala❤️. Mislili smo na 4.djetetu stati ali želja je bila veća za još jednom bebicom, ali zaista mislim da je to to:)
Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄
Ma presvuci ju na krevetu. Ionako cete se vise presvlacit po boravku, krevetu nego bas na prematalici.
Ako ce ti imas grceve, mozda i pola noci ces prohodat🙊 a jesam te utjesila sad, jelda😜
Al stvarno je tako.
Haha.. a vjerujem da je tako. Nego, ti si sve svoje klince rodila u Petrovoj? Iskustvo? Nešto mi svi govore da su tamo dosta old school i nema šanse da zauzmeš neki drugi položaj osim sjedeći/ležeći..
Znam cure koje su hodale jer jos nije bilo vrijeme. Ja sam stvarno dosla drugi puta kasno, otvorena 6 prstiju, tako da sam odmah isla na pregled, presvlacenje i spojili me na ctg. Mijenjala sam samo strane, malo lijeva, malo desna🙈 i rodila kroz sat vremena.
Prvi put sam bila hospitalizirana pa nisam mogla hodat, jer sam morala mirovat zbog tokolize, no svejedno sam se otvorila do kraja i rodila sa 31+5.
Tako da stvarno o tome ne mogu, te detalje neke nisam prosla.
Amelie to sam si i ja neki dan razmišljala, prva 3 mjeseca su stvarno bila usporena a ovo sad letiiii. Iako kažu da se pred kraj opet kao uspori pa nikad dočekat. 🤷♀️
Bambolina trebala si ga gurnuti 🤣 i baš si me nasmijala s ovim da će možda smisliti ime dok kreči pa eto fržim fige 🤞
Tanja24 dobro nam došla 🥰
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji