Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    26. Siječanj 2022. 16:40

Bambolina

Demi30

Kriss hvala ti ❤️
    Bambolina hvala ti ❤️ Bas razmisljam o Dada & Rocco gnijezdu jer danas imaju 20% popusta na sva baby gnijezda 🤭 A još uvijek razmišljam hoću li, nikako se opustit 🤦‍♀️
    Tejuska evo moj slijedeći pregled je 22.2. ( na Čoksin datum 😂)

Ej pogledaj gnijezda i na sweet stitches na Instagramu.. Ja još uvijek samo gledam gnijezda i dvoumim se između D&R ili ova stranica sa Instagrama. A stigle mi i one ovčice što sam neki dan slala, ipak nisam mogla odoliti 🤦🏼‍♀️🙈

Joooj ovčice 😍 Sigurno su uživo još slađe 🥰

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

CoKSa
    26. Siječanj 2022. 17:12

https://ibb.co/z4HhMf4

Sad imam dva gnijezda. 
    Jedno su mi curke poklonile, a drugo je uzela kolegica uz njemacke i danas stiglo. 
    Rasporedit cemo jedno za kod mojih, a drugo kod nas

Tejuska♡
    26. Siječanj 2022. 17:12

Tweety dobro nam dosla ♥️ mozes napisati datum pregleda i poroda pa da te dodam na nasu listu😊
    Demi baaas mi je drago da nema vise tog zadebljanja i da je ovako sve u redu ♥️ Dodala sam i ime i pregled 🥰
    Kriss cestitke na pregledicu♥️drago mi je da je bebica dobro.
    Ne znam zasto ne odes urinokulturu napraviti,i meni je obican urin pokazao i leukocite i sluz i bakterije ali dok mi nije stigla urinokultura nije mi dala antibiotik. Na kraju urin sterilan 🤔 bezveze se sopati time a mozda nema potrebe.
    Kad smo vec kod toga,moji brisevi su svi dosli negativni 🎉 kao i sterilna urinokultura 🎊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Kriss
    26. Siječanj 2022. 17:20

Hvala vam cure puno❤️ baš si i ja razmišljam da odem privatno napraviti, da ne čekam do onda i ne pijem bezveze antibiotik, zbilja nema smisla 😤

• Hukica
    26. Siječanj 2022. 17:41

Tejuska♡

Tweety dobro nam dosla ♥️ mozes napisati datum pregleda i poroda pa da te dodam na nasu listu😊
    Demi baaas mi je drago da nema vise tog zadebljanja i da je ovako sve u redu ♥️ Dodala sam i ime i pregled 🥰
    Kriss cestitke na pregledicu♥️drago mi je da je bebica dobro.
    Ne znam zasto ne odes urinokulturu napraviti,i meni je obican urin pokazao i leukocite i sluz i bakterije ali dok mi nije stigla urinokultura nije mi dala antibiotik. Na kraju urin sterilan 🤔 bezveze se sopati time a mozda nema potrebe.
    Kad smo vec kod toga,moji brisevi su svi dosli negativni 🎉 kao i sterilna urinokultura 🎊

Pozdrav.. Možeš i mene dodat  3.2 je pregled.. 

Zadnja menstruaciju 12.6
    Termin poroda 20.3
    Curica💗

bebo
    26. Siječanj 2022. 17:43

CoKSa

2.2 je blizu🤣🤣
    Joj kako sam nadobudna. Kad prenesem do 22.2 u top cu se staviti🤣

😂😂😂😂

• Nooha
    26. Siječanj 2022. 17:57

Demi drago mi je da je sve ok, jer sa posteljicom ipak nije za igrati. No, sad vec imas 3 misljenja da je dobro pa možeš odahnuti! 
    Kriss za tvoje tjedne to je nalaz koji iziskuje samo malo više mirovanja i laganiji tempo nego do sada...nema razloga za preveliku brigu...ali opet dobro za znati i malo se prilagoditi! 

bebo
    26. Siječanj 2022. 18:00

Uuuuuuu Demi, ooooodlicne vijesti, bravo!!
    Kriss hm, dobar plan za urino, super su cure savjetovale, sretno! A za cx, ja se isto s time patim jer se ne kuzim u to 😭
    Omerta meni ovo pari kao porod iz snova 😍 Uuu 29tt! Pa mi fakat ima da se sretnemo na SD! 
    Bambolina kojeee ovčice? Promakle miii

bebo
    26. Siječanj 2022. 18:09

Kakva guzva za 22.2. 😂
    Bas me zanima tko je dobitnk 😂😂🐣😜

• Kriss
    26. Siječanj 2022. 18:13

Hvala vam na savjetima! 😘 Budem napravila pa vam javim, to se čeka koji dan ak se ne varam. Antonela98 baš bi mogla i to, da nazovem opću nek mi napiše.
    Dubrovčanka hvala ti ❤️ ma mislim da ćemo još toliko izdržati, nije tolika panika naravno, šta bude, bit će. Onako kako mora 😊
    Nooha hvala ti ❤️ i ja mislim da se treba malo smiriti, sve je to rezultat selidbe i preuređenja 😔 znala sam da će to tako nekako biti. Inače sam hiperaktivna pa mi se teže smiriti i odmarati ali moram na kočnicu sad 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.