Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CoKSa
    27. Siječanj 2022. 12:30

https://ibb.co/NZtttb5

Friski info za petrovu. Dozvole pratnju i sa brzim testom. 

tanja24
    27. Siječanj 2022. 12:32

Magy107

Tanja24 dobrodošla i čestitam! Mi želimo troje. Ali sam rekla mužu nedavno da sam sanjala da se "omaklo" I četvrto. Vidjet ćemo što život nosi ali želimo veliku obitelj.
    Sto se tiče poroda, ovo što dolazi mi je prvipa nemam iskustva ali sam nestrpljiva po pitanju svega s koronom i pratnjom. Nadam se da će sve biti ok tada i da će se moći a da nemamo neke nenormalne uvjete… Sad trenutno se može uz Covid putovnicu koliko znam. Ili pcr test… U kojoj bolnici ti planiraš roditi?

Ja sam svo 4 rodila u Vinogradskoj, i planiram i 5.bebicu isto tamo. Već mi je ekipica poznata tamo i prezadovoljna sam bila sa svime. Doduše, imala sam svaki puta prirodan porod, bez intervencija pa je valjda i to razlog :). 

Omerta
    27. Siječanj 2022. 12:34

seka_Frida

Njam njam Tejuskaobozavam takve obroke
    Pregled mi je 4.2.
    Ime ce mu biti/je; Nikša
    Apropo, obracate li se svojim bebama imenom ili nadimkom?

Doriyana je Dori, a Sofia Sofi ili Soso.. Ako si na to mislila. Prvih mjesec dana su mi obje bile Bebe, dok se nisam navikla i počela ih zvat imenom. Za treću nemam pojma koje ćemo ime, kamoli nadimak.. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

tanja24
    27. Siječanj 2022. 12:37

Hvala svima na dobrodošlici, bas se veselim iscekivanju malog smotuljka s vama ❤️. Sutra jedva cekamo pregled, da vidimo kakvo je stanje. Preboljeli smo i koronu nedavno, pa se nadamo da su nam krvni nalazi ok. Prije 3 dana sam radila kks i sve potrebno, Petrovu, urinokulturu i to je sve ok, vidjela sam nalaze preko zdrav.portala ali ovaj iz labosa nema. Tak da vidjet cemo sutra kod giničke. Mame koje ste preboljele koronu jel vam bilo sve ok kasnije? 

• MarijanaMartin
    27. Siječanj 2022. 12:38

Cure samo da javim danas sam naručila u TA Vinogradska,haha Užas, nisam o tome niti razmišljala ali proučavajući internet sam saznala da samo jedan dr u cijeloj Hrvatskoj radi francuski carski rez. Za sat dva si na nogama, nema katetera, odmah jedeš, dojiš i dr. Meni to malo zvuči kao bajka. Htjela sam ići u neku polikliniku privatno kod njega samo da me savjetuje, a oni me naručili tek za 2tjedna,haha teoretski mogla bi roditi do tad i moram izabrati ambulantu za pregled što prije (tako mi rekla ginekologice). Tako da sam sad na blef se odlučila ići kod njih. Možda me čovjek niti ne primi ili se mali okrene ili ja možda uopće nemogu na tu vrstu zahvata. Teško mi je, jer stvarno imam osjećaj da nemam zdravstvene podrške i da muž i ja sami donosimo važne odluke (cijepljenje korona, carski i dr.) Voljela bi da mi netko pomogne, al' eto….  Vidim da ste sve dobro i to mi je drago. Samo šoping, šoping, šoping. Ja sam se dala u neko spremanje ali stvarno neznam od kud bi krenula,haha 

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

Tejuska♡
    27. Siječanj 2022. 12:53

Mi imamo ove tetrice
    https://www.rosea.hr/product/pamucne-tetra-pelene-2/
    I oce s tiskom,one su jakooo mekane
    https://www.rosea.hr/product/tetra-pelena-tisak/
    Cure bušice su prepre♥️🤩
    Tanja dobro nam dosla 🥰 mozes mi napisati datum poroda pa da dodam na listu ♡  meni su nalazi bili dobri iza covida 🙏
    Marijana drago mi je da si se narucila 😊

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Omerta
    27. Siječanj 2022. 13:05

antonela98

Jutro curee
    Gdje uzeti tetrice?

Koliko znam ima u Dm-u. 
    Ja tetre uopće nisam kupovala. Mama čuvala neke iz davnina valjda još dok smo sestra i ja bile bebe. Znači te tetre su stvarno u dobrom stanju, najobičnije bijele, posluže super za na rame kod bljuckanja ili bebi ispod glave ili kad idemo kod ped na pregled. Imam jednu jedinu novu koja je bila u sklopu nekog baby paketića, ta je neka sa uzorkom.. 

elle 🙋‍♀️
    27. Siječanj 2022. 13:07

tanja24

Hvala svima na dobrodošlici, bas se veselim iscekivanju malog smotuljka s vama ❤️. Sutra jedva cekamo pregled, da vidimo kakvo je stanje. Preboljeli smo i koronu nedavno, pa se nadamo da su nam krvni nalazi ok. Prije 3 dana sam radila kks i sve potrebno, Petrovu, urinokulturu i to je sve ok, vidjela sam nalaze preko zdrav.portala ali ovaj iz labosa nema. Tak da vidjet cemo sutra kod giničke. Mame koje ste preboljele koronu jel vam bilo sve ok kasnije?

Ja sam preboljela nedavno i imala pregled 4 dana nakon izolacije. Sve je bilo uredno 😄

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Omerta
    27. Siječanj 2022. 13:19

tanja24

Meni se nakon korone (preboljela prije 2 mj.) malo srozala krvna slika.. Moguće kombinacija korone i trudnoće pa sam dobila Kendural C za "anemiju". Trombociti su mi bili blago povišeni (mislila sam da će me staviti na heparin), ali su se i oni stabilizirali za koji tjedan.. I neko vrijeme sam imala kao neki ost covid umor i maglu u glavi. Da pokucam to je prošlo i sad se čini sve ok. 

• Nooha
    27. Siječanj 2022. 13:26

Mi smo od tetrica koristili isključivo bambus tetra pelene iz Etherela...
    Da skupe su, ali nebesko mekane i kad sam njih probala više mi nije palo na pamet kupiti bilo koje druge...jer sve koje sam probala bile su prema njima užasno grube.
    No, iskoristili smo ih i još uvijek koristimo max, a curka ima 3 i pol godine. Sad uglavnom za brisanje nosa 🙈, ali prije smo ih stavljali u sve..u kolica, u kinderbet, za bljuckanje...ma uvijek su bile s nama tako da su se isplatile.
    Sad su nažalost još skuplje...imam 6 komada novih jer sam srećom bila kupila prije cca godinu dan kao nek stoje i nek se nađu.
    Čula sam se s njima sad imaju u ponudi neke od muslina, one su jeftinije i jako ih hvale - no ja sam skeptična nekako...
    Uglavnom dogovor je da u ponedjeljak nakon pregleda (pod uvjetom da dobro prođe) odemo doma kroz zagorje i usput stanemo u njihovoj trgovini u Zaboku.
    Isprobamo te muslin, ako nije to to uzimamo svakako jedno 5 komada tih bambus...zažmirim na cijenu i gotovo + njihovu vreću za spavanje..to svakako...
    Tako ću imati 11 novih + plus 20 starih i to je i vise nego dosta...
    A evo stižu nam i one zaštitne navlake iz Dada i Rocco - ovaj put sam se umjesto ogradica i baldahina odlučila za njih....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.