Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    27. Siječanj 2022. 08:32

Ah da, majstori. Držim fige da stignete sve. 

LucK
    27. Siječanj 2022. 08:44

Jutro 💞
    Sretno današnjim pregledima 🍀🤞 čestitke na dobrim nalazima i pregledima od jučer ❤️

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Anchy_23 🌈 🌸
    27. Siječanj 2022. 08:59

Jutro curke🌸
    Ja vam bebu imenom oslovljavam. A posto drugima nismo rekli kako ce se zvati onda je za druge beba i bebuska i tako...jos mi nije izletilo heheh 😅
    Tetrice sam takoder svugdje kupovala. I isto kao i posvudusa mislim skuplje su finije al stvarno se ne isplati dat tolike novce za tetre.

Sretno svima na danasnjim pregledima 😘

bebo
    27. Siječanj 2022. 08:59

Posvudusa naravo! Na Evitasu su isto toliko...
    Hvala cure, javim se iza 12..

Amelie
    27. Siječanj 2022. 09:11

Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Omerta
    27. Siječanj 2022. 09:12

posvudusa

Ja sam se konkretno zaokružila u zadnjih 10 dana, trbuh je bio jedna primjetan a sad sam kao loptica 🤣

https://ibb.co/fNrnQBD

Slatka loptica! 
    Jutro svima, evo i nas (jučer): https://ibb.co/SycXJW1

Be the change you wish to see in the world.. 💚

anchika
    27. Siječanj 2022. 09:22

Dubrovcanka, imala sam prije od operacije nalaz krvne grupe i rh faktora (+) i dr samo to zapisala iz nalaza i to je to.. Nisam opet isla. Ja sam 0+, pq kolko sam skuzila negativne rade testove ili?
    Omerta preslatki veliki buso😊

anchika
    27. Siječanj 2022. 09:24

Evo i mene 
    https://ibb.co/8ztX9dS

elle 🙋‍♀️
    27. Siječanj 2022. 09:49

Dobro jutro cure 🌞
    Sretno danas ako tko ima pregled,nisam baš popratila 😐

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

CoKSa
    27. Siječanj 2022. 10:23

Amelie

Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄

Ma presvuci ju na krevetu. Ionako cete se vise presvlacit po boravku, krevetu nego bas na prematalici. 
    Ako ce ti imas grceve, mozda i pola noci ces prohodat🙊 a jesam te utjesila sad, jelda😜 
    Al stvarno je tako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.