Jutro 💞
Sretno današnjim pregledima 🍀🤞 čestitke na dobrim nalazima i pregledima od jučer ❤️
31👩❤️💋👨38
Jutro curke🌸
Ja vam bebu imenom oslovljavam. A posto drugima nismo rekli kako ce se zvati onda je za druge beba i bebuska i tako...jos mi nije izletilo heheh 😅
Tetrice sam takoder svugdje kupovala. I isto kao i posvudusa mislim skuplje su finije al stvarno se ne isplati dat tolike novce za tetre.
Sretno svima na danasnjim pregledima 😘
Posvudusa naravo! Na Evitasu su isto toliko...
Hvala cure, javim se iza 12..
Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja sam se konkretno zaokružila u zadnjih 10 dana, trbuh je bio jedna primjetan a sad sam kao loptica 🤣
https://ibb.co/fNrnQBD
Slatka loptica!
Jutro svima, evo i nas (jučer): https://ibb.co/SycXJW1
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovcanka, imala sam prije od operacije nalaz krvne grupe i rh faktora (+) i dr samo to zapisala iz nalaza i to je to.. Nisam opet isla. Ja sam 0+, pq kolko sam skuzila negativne rade testove ili?
Omerta preslatki veliki buso😊
Dobro jutro cure 🌞
Sretno danas ako tko ima pregled,nisam baš popratila 😐
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Iskusne mame.. trebam malu pomoć ako može?! 😉 Planirala sam kupiti stolić za presvlačenje i staviti ga u dječju sobu koja zasad ima samo veći ormar za bebu. Sobu sam planirala urediti kasnije jer će bebin krevetić u početku biti u našoj sobi. Tamo nemam puno mjesta i ne stane stol za presvlačenje, ali naravno, stane ona daska na krevetić. Je li po vama pametnije onda kupiti tu dasku da ne moram s bebom noću hodati u drugu sobu na presvlačenje ili je ipak bolje imati stolić na kojem naravno stane i više stvari i odmah mi je blizu ormar s robicom.. 🙄
Ma presvuci ju na krevetu. Ionako cete se vise presvlacit po boravku, krevetu nego bas na prematalici.
Ako ce ti imas grceve, mozda i pola noci ces prohodat🙊 a jesam te utjesila sad, jelda😜
Al stvarno je tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji