Sutra ću se natjerat da odem u petrovu, navila sam si sat već haha, jebem ti još mi fali samo da nakon 2 IATa ovaj zadnji neš pokaže 🤭🤭
Inače, IAT možeš raditi i dole u labu na Sv. Duhu ako ti je bliže.. Soba 5. Trudnice ne uzimaju listić i ne čekaju..

Be the change you wish to see in the world.. 💚
Dubrovčanka ja sam većinom očajno jadna zbog tog jer ne kužim kak može tako, ali obzirom da je s hrpom stvari tj. radova njegovih tak, nije da sam iznenađena 🤷♀️ sad evo išla vadit veš iz sušilice i vidim kod njegove kutije s alatom 2 likvija, inače kutija mu ta stoji na balkonu u ormaru sa još hrpom drloga kojekakvog uključujući i zalihe likvija, praška za veš i općenito takvih stvari, u petak sam to kupila i dala mu da pospremi gdje stoji, lik ladno stavio pored svojr kutije, jel, kao s alatom će kaf ga bude spremao, evo 3 dana prošlo, i alat i likviji stoje koliko vidim 😂
Mene najviše zapravo raspizdi to što kad se to uhvsti neš raditi ispadne da se stvarno brzo sredi pa mi jr nejasno čemu sve mora trajati mjesecima i mjesecima, ali uvijek tako.
Još bi shvatila da čovjek ima dvije lijeve evo stvarno, ali mene izludi to što on baš može brzo i "pametno" sredit neke stvari tak po stanu, al to traje li ga traje.
Zovem ga danas i usput pitam jel se naručio na servis auta, kaže nije još, mislio je u srijedu to obavit, kao registracija je 9.2.pa stigne.. Ja reko pa nije 4.2.je, a on uvjeren da je 9. jer gledao je on to prije 2 tjedna 😅 otvori očito prometnu i samo kaže za 3 sekunde da će me zvat kasnije, da je ipak 4.i da ide sad zvat za servis 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Taman i da je 9.2. pa ko da se mora servis obavit tak knap pred registraciju 🥴🥴🥴 mislim, vjerojatno je sve okej, kupili smo taj auto prije mjesec i nešto, pregledali ga prije kupnje u ovlaštenom pa ono ovo je samo pro forme, ali šta znaš 😐
Ja bi isto ko i ti sama hrpu toga riješila al ne mogu se uopće više tak sagnuti ili već nešto, uopće nisam mobilna na taj način i ne želim izazivat vraga još ovih par tjedana, aj neš ono bzvz, tipa da maljam u onoj razini di se ne moram sagnuti, to može 😂😂

Omerta ma nije mi bliže tj. nije mi uopće blizu 🤭 ja sam blizu autobusnog kolodvora pa mi Petrova praktički na 20 min tramvaja i hoda doslovno do onog zavoda, ali nikako da odem 🙉 sutra hoću 🙊

Jutroo cure ❤
Omerta, meni se unazak koji tjedan isto vaga samo prelomila. Ono 2kg u tjedan dana, misam mogla vjerovati 😱 Sada 2 tj skoro stagnira. Ali da, u ovoj se trudnoci lg nekako brze ljepe nego u prosloj.. Sa 67 sam isla roditi u prvoj trudnoci, a sada sam u 29tt full blizu (65-66kg). Nasla sam staru tridnicku knjizicu gdja su me redovito vagali i mjerili tlak ( kako super da je to na tom kartoncicu, sada to nemam.. ) i vidim da u toj trudnoci uadnjih mjesec dana nisam NISTA dobila. Stala na 67kg i oko te brojke plesala..
Ne mogu reci da me kile ne optereciju, obiljezile su mi cijeli život jeziga.. Jednostavno se ne osjecam dobro s viskom.. Ali od lada je dr.rekao da je sve ok, ja sam nesto aktovnija sa setnjom i osjecam se puno bolje...

Cure sa secerom..svaka cast na vodjenju brige oko prehrane i cestitke na urednoj trudnoci ❤
A kako izgledaju te dijete?

Jutro ♡
Sunasce sretnooo danas na pregledu🥰
MarijanaMartin i tebi sretno danas u bolnici 😍🤩
Dubrovcanka kako si danas? Da li je prestalo curiti?

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutroo 💞
Sretno danas na pregledima 🍀
Ajme ovo za muževe i odgađanja do zadnjeg časa 🤣🤣 mogu mislit kako je vama s ozbiljnijim radovima, ja evo još čekam da obisi sliku u sobu nakon vjenčanja 😬 ništa dok ja ne preuzmem ili ostavi nedovršeno 😅

31👩❤️💋👨38
Curke sretno danas s pregledima sve koje ga imate ❤️
Ja evo budna, spremam se u Petrovu 😂😂
Dubrovčanka al sve je kak kažeš, isto tako valkda kod 90% njih.. Ja se uvijek sjetim jedne moje frendice koja 6 godina nije imala montirane lajsns na štokovima haha, muž je montirao sva vrata i štokove i krila je, lajsns nikako da stavi, na koncu se navikla, smijali smo se kasnije tome ali ono užas, njoj je već bilo neobično kad kod nekog vidi lajsne 😂
U 10.mj će biti 3 godine od kako smo renovirali kupaonicu, iznad vrata ima komad knauf ploče tj. prostor od 12x18cm koji čeka da ga moj muž zareze i stavi ona vratašca, znači jel ima tu 15 min posla. Čeka još...
I isto tak, čim ja neš krenem onda on meni nemoj, sjedi, ja ću 🤦♀️ pa kad ćeš jebote 🙉🙉🙉

Dubrovcanka haha,mogu misliti 😅🙈 Ides puno piskit? Ja samo do ponoci 3x,izludi me vise 🥲😂
Ide,guram,neki dan bolji neki losiji i eto,trudnicke tegobe 😂
Arsancres 🤞 za dobar nalaz!!
Ja nemam takvih problema,stvarno,moj je radisan opcenito tako da stvarno sa tim nemam problema 🙈

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji