I ja mislim da se mora ljeciti
Meni je E.Coli bila 10 na 5 i ljecila sam antibiotikom,ali ne sumamedom,vec penicilin i zamjena za njega(ja sam alergicna na penicilin) .. ali svaka ta infekcija moze biti opasna po dijete pa se mora ljeciti
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro trudnice. Nadam se da nam ovo nije zadnji dan druženja 🙏
Baš sam napeta što idem danas na ultrazvuk. Što je glupo jer me čeka nas puno pregleda ako sve bude dobro.
Jučer sam se išla naći sa prijateljicama i neke su komentirale da je previše tih pregleda , jedna je čak rekla da bi trebao biti jedan pregled u 7mj trudnoće da se vidi kako je beba okrenuta i to je to. Ali ona ima super trudnice i porode i jako je opustena po pitanju svega.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna moram reci da je i mene iznenadilo to vezano za preglede. Njemačka je od ove godine zabranila sve 3d,4d.... preglede. Zaključili su da se dijete pregrijava, uzas!!!
Moram pitati svoju gin vezano za to, ali ona je privatnik i mislim da baš nije zato da joj ti skupi strojevi samo stoje i skupljaju prašinu?! Hmmm, nisam neki ljubitelj pregleda bezveze, samo što se mora. Samo je pitanje što se stvarno mora. U prošloj trudnoci sam išla jedanput mjesečno na ultrazvuk ali nikad na te neke posebne koji se plaćaju i na kojima se "sve" vidi! Neznam, ima tko sa više znanja ili info??
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Hvala cure na odgovorima vezano uz bakteriju!
Evo danas mi stižu i nalazi štitnjače, kompletna krvna slika, u ponedjeljak urino kultura pa ćemo nekako imati onda kompletan uvid u stanje i vjerujem da će profesorica posložiti dobru terapiju!
Razumna - sretno danas na uzv. Vjerujem da će se sad i u konačnici potvrditi pozitivni otkucaji srca čime i službeno postaješ prava trudnica :-)
Dobro jutro 🥰
Razumna zelim ti svu srecu danas,u koliko si narucena?
Sto se tice pregleda,sjecam se kada sam bila trudna sa J imala sam svog doktora u bolnici,i kada sam napravila privatno 3/4 D ne znam tocno me je tako nagrdio😑rekao mi je da sam znao da ces otic nikad ti to ne bih dopustio🙈🙈
Vjerujem da ima nesto i u tome da to nije bas super...
Ali sam za da se mora raditi uzv bar 1mjesecno da se vidi da li je sve u redu sa djetetom.
Kako se osjecate? Mene vrtoglavica bas muci ujutro
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam sebi trudnica od prve pozitivne bete 😂
U 15h imam pregled. Idem privatno. Ali jedva čekam da se moj mpo doktor vrati pa da idem kod njega, on me najbolje umiri.
Mene danas boli srce pa mi je mučno... Jučer su me jako željele taice ne znam kako ali meni smeta sve preko trbuha. Na trenutke sam mimoza a na trenutke hulk
2/22 FET 2xmorula👎
Razumna kako mislis srce? Preskace ti ili? Imas nekih problema s time inace?
Sto se tice odjece ja samo tajice i nosim tojest sada samo haljine😅
Dubrovcanka tako sam i ja isla svaka cca 3tj 🤗
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jao, svaka tri tjedna. Pa izludit ću.
Što se tiče srca nešto me probada imam dosta stesan posao plus trudnoća koja ne oduševila na svim razinama ali i unijela nemir i strah od nepoznatog. Stalno se tjesim vidi koliko je ljudi oko tebe, sve su to dokazi uspješnih trudnoća svi kažu da to nije ništa teško.... Ali sa obzirom da sam teško došla do nje nakon 7 godina ne želim je izgubiti . Iako znam da je u životu najbolje kad pustis da sve ide svojim tokom i kad ti je svejedno. Ali teško je lagati sebe da ti je svejedno kad ti je baš stalo. Danas kad sam išla na posao razmišljala sam da trebam odmak od svog načina razmišljanja. Trebala bi biti realna kao što stručnjaci kažu da nije svaki embrij dijete ali ne mogu jer mu se jako veselim. Tako zudim za svojim djetetom da je to neopisivo. Jučer sam vidjela mamu i kći od 3g u dućanu i pomislila sam si da tako izgleda sreća...
2/22 FET 2xmorula👎
Sunasce da u pravu si,tako nekako je i kod mene bilo svaka 3tj ali je svaki puta isao uzv,jedino pred kraj nije,tad su samo slusali srce
Razumna tvoj strah je opravdan,puno je to godina,u potpunosti te razumijem,meni je 1g bila kao vjecnost a 7g ne mogu ni zamisliti ...
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Pa bojim se da ne postanem žena koja će imati 8 spontanih prije nego će roditi zdravo dijete.
Tih 7 godina nije bilo samo moje iščekivanje, pisanje trakice, testova, treniranja, odlazaka doktoru to je za mene i muža bilo vrijeme kad su nas svi osuđivati što nemamo djece svaki uspjeh se mjerio time što nemamo djecu. Tipa što će im stan kad ga nemaju kome ostaviti, doslovno sam pitala "prijatelje" a zar bi trebala živjeti pod mostom jer nemam djece? A nakon 4 godine braka došlo je žaljenje, svi su nas tjesili i govorili da ne smijemo odustati da će sve biti ok samo da se trebamo boriti.
Ja se tjesim da sad kad znam način da cu kad tad iznjeti zdravu trudnoću. I voljela bi da to bude ova, naravno kao sve mi
2/22 FET 2xmorula👎