Pije li koja od vas prenatal i da li vas napuhne?
Ja sam toga prije popila na vagone. Od njega sam napuhnuta i imam zgaravicu. Sad pijem samo folacin.
Tejusa u takvim stvarima vidiš da netko nije za tvoje društvo i da ste različiti . Kod nas je to bila kap koja je prelila čašu. Ljudi se tokom godina mijenjaju ja sam prije bila i pretjerano liberalna a sad više nisam. Puno više sad cijenim obitelj pa čak i tradiciju nego prije 10g. I jako me zivciralo to što je stalno bila ljubomorna na moju karijeru i putovanja, stalno je ponavljala da lako tako kad nemamo djecu. Ja sam od nje skrivala što kupujem, oprosti ali to meni stvarno nije normalno. I naravno sve joj treba, pa ajmo na more skupa da uštedi na apartmanu... skrenula sam debelo sa teme....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna koliko vidim u potpisu, sutra ideš na pregled 😊 Usmjeri svoje misli na sutra i to pozitivne misli i ne razmišljaj o drugima.. ❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Razumna razumijem,i mene je prvi porod maknuo od nekih ljudi koji su mi stvarale nervozu.Nekada je to puno bolje
Drugo da ste si vi bile super ali ako to ne drzi vodu onda je to doista bila kap koja je prelila casu.
Nema veze meni ne smeta,mozda ti je barem trunkicu lakse jer si se izjadala i rekla ono sta te muci...meni bude tako lakse ☺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Mene ovaj forum preopusta 🥰
Mislim si sa druge strane su sve dobre zenice ♥️
Meni je brat psoholog i znam dosta njegovih kolega i svi kažu idi kod psihologa ali stvarno je preteško naći dobrog psihologa. Dobar psiholog je bukiran mjesecima unaprijed a meni teba sada. I nisu svi stručni za sve. Tipa imala sam nesreću da sam išla kod jedne koja mi je kad sam krenula u ivf rekla da se igram Boga....
Ne daju nikakve radne terapije ni zadaće nego samo vodi dnevnik, i još je sad korona sve po.jebala i potres i sad svi idu kod dobrih psihologa. A najjače mi je kad ljudi kažu odi sa nekim popričati, pa pričam. E da bila sam kod svoje dr opće prakse i ona je rekla da mi ne može ništa pomoći jer sam u puno boljem stanju nego 90% ljudi i da joj je bio užitak pričati sa menom. Wtf 😂
Idem sutra ne pregled i ne smijem misliti na to jer me stalno nešto boli i bojim se da neću čuti srce i da cu morati na kiretaze. A opet tjesim se da nas sve nešto boli i da to znači da se nešto pozitivno događa i da se moj bebac smjestio na dobrom mjestu i da mu se zadnji put vidjela ta vena koja bi trebala prokucati i da nema razloga da baš ja ne mogu roditi zdravo dijete a toliko je djece na svijetu....
2/22 FET 2xmorula👎
Mene isto stalno nešto probada ali ja sam primjetila ili da moram prdnuti ili da je govno koje polako putuje po crijevima. U trudnoci mi se toliko povećalo 💩 da zaštopam WC svaki dan, užas ali nije ni čudo što me boli, tako da se ne brinem više.
Jučer sam pročitala super članak koji me umirio pa da podjelom. Uglavnom, iscjedak ćemo imati od početka do kraja trudnoce. Služi kao obrana naše rodnice od štetnih nametnika, to mi je još jedna briga manje. Ja sam bila uvjerena da mora prestati u 12 tjednu i da je to znak neceg lošeg, pa sam odahnula.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Mene isto stalno nešto probada ali ja sam primjetila ili da moram prdnuti ili da je govno koje polako putuje po crijevima. U trudnoci mi se toliko povećalo 💩 da zaštopam WC svaki dan, užas ali nije ni čudo što me boli, tako da se ne brinem više.
Jučer sam pročitala super članak koji me umirio pa da podjelom. Uglavnom, iscjedak ćemo imati od početka do kraja trudnoce. Služi kao obrana naše rodnice od štetnih nametnika, to mi je još jedna briga manje. Ja sam bila uvjerena da mora prestati u 12 tjednu i da je to znak neceg lošeg, pa sam odahnula.
😂😂😂😂 najbolji post ever ♥️
Ja kakam na rate par puta dnevno .
I sviđa mi se ta idea o iscjedku baš sam jučer kupila velike pamucne dnevne uloske da se razumijemo za jednokratnu upotrebu.
Ne kužim šta se ima širiti i boliti nas pa naše bebe su veličine borovnice
2/22 FET 2xmorula👎
Daj Bože da se priprema i pripremi i da sve bude dobro i da se porodim za 7.5mj
Ja koristim Utrogestan pa ne znam jel se cijedim radi njega ili radi sebe. Ali ima dana kad šiklja pa mislim da mi je pobjeglo 💦
Žene jel voli tko trudnoću kod Podobnika ili u Gineko?
2/22 FET 2xmorula👎
Da se i ja malo javim.
Meni je stigao nalaz briseva, tj. Vidjela sam ga na e građaninu i pokazuje Ureaplazmu 10 na 3. 😱
Zvala sam doktoricu u Zg pa mi je rekla nek dođem i ranije kod nje i onda me kod naručivanja naruče tek drugi četvrtak.
I što reć na to?!
Tesko je kad vodiš trudnocu od pocetka u nekoj velikoj bolnici...jednostavno ti doktori nisu tako na dohvat kao kad ideš svom ginekologu.
Nadam se da ce ipak sve biti ok!
Danas sam obavila i štitnjaču, urinokulturu, glukozu i kks...
Pa cu imati sve spremno za iduci tjedan!
Da se i ja malo javim.
Meni je stigao nalaz briseva, tj. Vidjela sam ga na e građaninu i pokazuje Ureaplazmu 10 na 3. 😱
Zvala sam doktoricu u Zg pa mi je rekla nek dođem i ranije kod nje i onda me kod naručivanja naruče tek drugi četvrtak.
I što reć na to?!
Tesko je kad vodiš trudnocu od pocetka u nekoj velikoj bolnici…jednostavno ti doktori nisu tako na dohvat kao kad ideš svom ginekologu.
Nadam se da ce ipak sve biti ok!
Danas sam obavila i štitnjaču, urinokulturu, glukozu i kks…
Pa cu imati sve spremno za iduci tjedan!
Pa kud za tjedan😲. Nisam se sa time nikad susrela ali zar nebi trebala kakva terapija hitno
Realno da nisam vidjela nalaz na e građaninu nebi znala do 30.8. kad sam bila prvotno naručena
Pa evo sad citam da je 10 na 3 normalna flora i ne ljeci se antibioticima.
U trudnoći se liječi...
Spominjala je antibiotik preko telefona...
Sortiraj odgovore
Najstariji