Baš sam jutros čitala malo o ultrazvuku i kako to nije baš zapravo dobro za bebu, pojma nisam imala (https://www.roditelji.hr/trudnoca/ultrazvuk-udarac-na-zdravlje-jos-nerodene-djece/). I taman dođem na forum i vidim da ste i vi pisale o tome da to baš nije dobro. Planirala sam otići jednom nekad sredinom trudnoće na taj bolji ultrazvuk privatno, ali mislim da neću.
Novoj curi želim dobrodošlicu ❤️
Nego, ima li netko od vas blago povišenu temperaturu?
Ja sam je izmjerila jer se nisam baš osjećala najbolje, glava me boljela i bilo mi je baš muka, i izmjerila 37,3 jučer. Jutros je 37,1.
Imala sam koronu u 4. i 5. mjesecu s početnom upalom pluća i preko mjesec dana mi je temperatura bila između 37,2 i 37,4, konstantno, iako ju nisam osjetila, normalno sam išla na posao i svuda (nakon 20 dana izolacije) i onda kad sam prvi put izmjerila da je 36,6, više nisam ni mjerila jer me izluđivalo više to sve skupa. Razmišljam možda mi je to još od korone ostala povišena temperatura skroz, a nemam pojma, jer nisam ni mjerila od kraja 5. mjeseca. Čitam da je moguće da u trudnoći bude blago povišena temperatura (čitah na drugim forumima).
Došli su mi danas i nalazi, sve je u redu koliko ja vidim, danas ću javiti ginekologinji da ih ona pogleda :)
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Dubrovčanka ja sam vec u 12 tjednu debelo 🤪. U pon mi je ultrazvuk, pa cu tocno reci.
A vi onda spadate u zimske bebe , ali nemojte tamo otići trebamo vas ovdje ♥️
Ja sam malo ljubomorna što i ja nisam barem u 12 tt 😂
Dubrovcanka meni je stalno hladno 😂 pišem ovo prekrivena dekicom u uredu.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sto se tice temp izmedu 36.9 i 37.5 mi je stalno
Meni je na momente vruce toliko kao da dobijem valunge 🤣 a na momente hladno
Ja sam tek 4+2 kaj bi ja trebala reci 🥲🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam postala opsjednuta gledanjem kolica po gradu 🙈
Prvo mi je dijete i baš svašta gledam i istražujem, ta kolica se čine kao kupovina automobila.
100 vrsta, boja, modela, cijena,…
Naravno, meni najljepša su sva ona skuplja pa se tješim imat ću još djece, iskoristit će se to 😅
Jao i ja tako. Ali znam što želim. Želim dobra kišobran kolica koja imaju malo veće kotače , jedu ručku i da stanu u auto kraj kofera od 120l. Sva ona sranja 3 u 1 mi se čine komplicirana i nepotrebna. Kosaru koristiš mjesec dva ili jaje. Jaje je i autosjedalica ali brzo djetetu bude pretjesna pa je možda bolje kupiti konkretnu autosjedalicu i kišobran kolica koja nisu velika
2/22 FET 2xmorula👎
Razumna nismo htjele u zimske jer su tamo curke već daleko dogurale pa nekako mi nije bilo mjesto tamo 🤣
Ma neka tebe ovdje baš si mi draga ♥️ zapravo sve ste drage i normalne 🥰
2/22 FET 2xmorula👎
Hej cure,da vas pitam. U 6 tt sam ii uzasno sam prehladena,nos mi zacepljen,upalila mi se zlijezda s desne strane vrata.. I sad me zanima smijem li koristiti sprej za nos? Sinoc mi je bio uzasno zacepljen i nisam mogla zaspati pa sam uspricala onaj djecji operil sprej i puno mi je pomoglo. Ima li netko iskustva s tim? Moze li to stetiti u trudnoci?
• 20.04.2022. 🌷
Pozdrav! Djevojka sam od 23 godine. Dugo sam se borila s CIN 3 dijagnozom radi koje sam išla na operaciju te sam imala još neke peripetije (infekcije). Nakon dužeg vremena nalazi su mi došli uredni radi čega me ginekologica potaknula na trudnoću. Dečko i ja smo prionuli odmah te smo ovaj mjesec za vrijeme plodnih dana probali začeti. S obzirom na to da je trudnoća prva i jako željena, osluškujem svaki simptom u i na svojem tijelu. Cca 12 dana nakon plodnih dana osjetila sam bol poput menstrualnih grčeva, više na desnoj strani, bol se širila po donjem dijelu leđa i trbuha. Kako je vrijeme odmicalo osjetila sam bolove u grudima i još bolova poput menstrualnih. No, to su sve znakovi PMS-a pa ne znam što da mislim. Uz te simptome javilo mi se učestalo mokrenje, višak sline u ustima i u zadnjih par dana pojačan apetit. Testirala sam se ranim testom 4 dana prije nadolazeće mjesečnice, no test je bio negativan. Danas bi bio dan kada trebam dobiti mjesečnicu i od jučer stalno osjećam blage bolove poput menstrualnih, no ništa neuobičajeno i isti su onima koji se javljaju zadnja 2 tj. Ima li koja od vas ovakvih iskustva? Trenutno osjećam da ću svaki tren dobiti mjesečnicu, no bolovi su slabi. Ne znam slušam li previše svoje tijelo, jesam li već paranoična? Kakva su vaša iskustva s tim bolovima i kad ste se najranije testirale i kakvim testom (ranim ili običnim)?
Hvala unaprijed i pozdrav od jedne jako zbunjene curke!
Pozdrav! Djevojka sam od 23 godine. Dugo sam se borila s CIN 3 dijagnozom radi koje sam išla na operaciju te sam imala još neke peripetije (infekcije). Nakon dužeg vremena nalazi su mi došli uredni radi čega me ginekologica potaknula na trudnoću. Dečko i ja smo prionuli odmah te smo ovaj mjesec za vrijeme plodnih dana probali začeti. S obzirom na to da je trudnoća prva i jako željena, osluškujem svaki simptom u i na svojem tijelu. Cca 12 dana nakon plodnih dana osjetila sam bol poput menstrualnih grčeva, više na desnoj strani, bol se širila po donjem dijelu leđa i trbuha. Kako je vrijeme odmicalo osjetila sam bolove u grudima i još bolova poput menstrualnih. No, to su sve znakovi PMS-a pa ne znam što da mislim. Uz te simptome javilo mi se učestalo mokrenje, višak sline u ustima i u zadnjih par dana pojačan apetit. Testirala sam se ranim testom 4 dana prije nadolazeće mjesečnice, no test je bio negativan. Danas bi bio dan kada trebam dobiti mjesečnicu i od jučer stalno osjećam blage bolove poput menstrualnih, no ništa neuobičajeno i isti su onima koji se javljaju zadnja 2 tj. Ima li koja od vas ovakvih iskustva? Trenutno osjećam da ću svaki tren dobiti mjesečnicu, no bolovi su slabi. Ne znam slušam li previše svoje tijelo, jesam li već paranoična? Kakva su vaša iskustva s tim bolovima i kad ste se najranije testirale i kakvim testom (ranim ili običnim)?
Također se javio jaki umor (sad je malo pod kontrolom) i želja za nekom hranom koju inače ne preferiram. Opet, može biti PMS, ali ni sama ne znam.
Također se javio jaki umor (sad je malo pod kontrolom) i želja za nekom hranom koju inače ne preferiram. Opet, može biti PMS, ali ni sama ne znam.
Pokusaj napraviti novi test ili izvaditi betu
Sretno i da nam se pridruzis 🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
June27 mogu biti simptomi trudnoće, ali može i pms.. najbolje da napraviš još jedan test pa da znaš na čemu si
Sretno i nadam se sretnim vijestima što prije 😊
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji