Pa evo sad citam da je 10 na 3 normalna flora i ne ljeci se antibioticima.
U trudnoći se liječi…
Spominjala je antibiotik preko telefona…
Ureaplazma nikako nije bezazlena
Pa evo sad citam da je 10 na 3 normalna flora i ne ljeci se antibioticima.
U trudnoći se liječi…
Spominjala je antibiotik preko telefona…
Ureaplazma nikako nije bezazlena
Kazem da se nisam susrela nikad sa time pa neznam nego sam citnula da je opasna i to 10 na 3 kao da je ok a 10 na 4 vec zahtjeva ljecenje.🙏🤞samo da ti bude sve u redu.
Zato i ne paničarim što idem tek za tjedan dana jer nije tako velika koncentracija, ali svakako zahtjeva oprez.
Meni su brisevi stigli za tjedan dana, a papa za 3 dana.
Brisevi uzeti u Petrovoj...
Tejuska čestitam 😊😊
Moj je 22.3. (za sada) 😁
TiNa sretno danas i obavezno nam javi što su ti rekli 😊🤗
Evo me nikako nac vremena. U kucnim radovima smo sve je puno prasine i stvari. Bila sam jucer u zg na pregledu privatno, sve je oke. Danas sam 9+2 bebica je 2.5cm sto odgovara 9 tj
Rekla mi je da moram pripaziti sta jedem jer mi je secer kad sam radila pretrage bio nataste 5,3 pa da ne razvijem dijabetes. Ostalo je sve oke. Culi smo ❤️i vidli bebaca, imam slikice. U 12tj cu ici na scan ono mjerenje nosne kosti i nifti. Mucnine su mi sve manje. Prolaze. Tlak mi je jedino nizi 95/60
Ja sam zbog 4.9 i 5.1 na taste boravila u bolnici i pikala se cijelu trudnocu 😑 pa moj savijet pripazi na to,imas na int dijetu za trudnicki dijabetes
Ja sam uvjerena da i mene to ceka ovaj puta
Aaaaa joj nebudem valjda.... 😏😏
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Folna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
Termin 19.03.2022.
A ja se vodu silim. Nikad je nisam voljela i uvijek sam dehidrirana. Jedu mi se stalno i gumeni bomboni 🤣
Ja bi samo sok pila, vodu ne volim od nikad, uvijek sam bila za tekućinu slaba, jednu bocu od 0,5 razvlacila cijeli dan, grozno
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Sunašce, prijavi se na eportal zdravlja, treba ti neka vjerodajnuca za prijavu, najjednostavnije ti je ako imaš neko mobilno bankarstvo, onda se preko tih kodova prijaviš. Tamo imaš onda sve živo, uputnice, nalaze, lijekove itd :)
Mene ovaj forum preopusta 🥰
Mislim si sa druge strane su sve dobre zenice ♥️
Meni je brat psoholog i znam dosta njegovih kolega i svi kažu idi kod psihologa ali stvarno je preteško naći dobrog psihologa. Dobar psiholog je bukiran mjesecima unaprijed a meni teba sada. I nisu svi stručni za sve. Tipa imala sam nesreću da sam išla kod jedne koja mi je kad sam krenula u ivf rekla da se igram Boga….
Ne daju nikakve radne terapije ni zadaće nego samo vodi dnevnik, i još je sad korona sve po.jebala i potres i sad svi idu kod dobrih psihologa. A najjače mi je kad ljudi kažu odi sa nekim popričati, pa pričam. E da bila sam kod svoje dr opće prakse i ona je rekla da mi ne može ništa pomoći jer sam u puno boljem stanju nego 90% ljudi i da joj je bio užitak pričati sa menom. Wtf 😂
Idem sutra ne pregled i ne smijem misliti na to jer me stalno nešto boli i bojim se da neću čuti srce i da cu morati na kiretaze. A opet tjesim se da nas sve nešto boli i da to znači da se nešto pozitivno događa i da se moj bebac smjestio na dobrom mjestu i da mu se zadnji put vidjela ta vena koja bi trebala prokucati i da nema razloga da baš ja ne mogu roditi zdravo dijete a toliko je djece na svijetu….
Evo ja ti mogu preporučili stranicu Exedra Online, to je stranica za online psihoterapiju sa certificiranim psihoterapeutima. Ja isto tamo radim, ali imaš izbor između 26 terapeuta. Na prvoj stranici piše tko je dostupan najranije, imaš nekoliko terapeuta u idućih 10 dana koji su dostupni :) Cijena ovisi od terapeuta do terapeuta, svatko sam određuje cijenu, to vidiš kad klikneš na određenu osobu. Eto, pa ako ti dolazi u obzir privatno, ne preko hzzo-a, to je opcija. Preko hzzo-a zapravo gotovo i da ne postoji psihoterapija jer jednostavno sustav ne podržava takvo nešto, previše je potražnje, a premalo stručnjaka da bi mogli recimo primati jednom tjedno po sat vremena nekoga na razgovor.
👩🏫 a teacher & a psychotherapist
👱♀️29 🧔34
👫 2017.
👩❤️💋👨 2020.
Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
Drugi pregled: 13.9.
Neznam vise tko je pisao da smrdi sam sebi, meni se to pocelo desavat znaci u zivotu svom se nisam ni na +38znojila niti imala miris, a sad nemogu rec da se znojim ali "osjetim se pod pazuhom" 😂jel to moguce da je od hormona
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Što se tiče ureplazme, moja kolegica ju je imala u trudnoci, antibiotik je koristila. Ne sjecam se vise koji Al bas smo neki dan o tome pricale.
🧔35g
🙎♀️33g
Married
19.07.+(clear blue)
1x🤰, 💙boy
Termin 19.03.2022.
Da se i ja malo javim.
Meni je stigao nalaz briseva, tj. Vidjela sam ga na e građaninu i pokazuje Ureaplazmu 10 na 3. 😱
Zvala sam doktoricu u Zg pa mi je rekla nek dođem i ranije kod nje i onda me kod naručivanja naruče tek drugi četvrtak.
I što reć na to?!
Tesko je kad vodiš trudnocu od pocetka u nekoj velikoj bolnici…jednostavno ti doktori nisu tako na dohvat kao kad ideš svom ginekologu.
Nadam se da ce ipak sve biti ok!
Danas sam obavila i štitnjaču, urinokulturu, glukozu i kks…
Pa cu imati sve spremno za iduci tjedan!
Hej vidim da ti nitko nije odgovorio al hajde ja cu. Do 10^3 se tolerira kao normalna flora ali granici sa pocetkom upale. Obzirom da si trudna,definitivno ces dobiti antibiotik i to se daje sumamed jer je to jedini antibiotik koje trudnice smiju uzimati. Pripremi se na dugotrajnu terapiju ako ne bi skroz otisla isko imas malu koncentraciju pa ne vjerujem da ce dugo trajati ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji