Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    toxiclystronger
    20. Kolovoz 2021. 13:56

Tejuska♡

Hitno pitanje,od jutra imam bas iscjedak,toliko da paranoicno trcim u wc misleci da sam prokrvarila 😪 no sad me pocelo peckati unutra
    Kaj da radim?

Koje boje je iscjedak?

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

Tejuska♡
    20. Kolovoz 2021. 13:57

toxiclystronger

Tejuska♡

Hitno pitanje,od jutra imam bas iscjedak,toliko da paranoicno trcim u wc misleci da sam prokrvarila 😪 no sad me pocelo peckati unutra
    Kaj da radim?

Koje boje je iscjedak?

Normalne nekak prozirne,mlječne 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

sunčica321
    20. Kolovoz 2021. 13:58

Razumna

Dobro jutro trudnice. Nadam se da nam ovo nije zadnji dan druženja 🙏
    Baš sam napeta što idem danas na ultrazvuk. Što je glupo jer me čeka nas puno pregleda ako sve bude dobro.
    Jučer sam se išla naći sa prijateljicama i neke su komentirale da je previše tih pregleda , jedna je čak rekla da bi trebao biti jedan pregled u 7mj trudnoće da se vidi kako je beba okrenuta i to je to. Ali ona ima super trudnice i porode i jako je opustena po pitanju svega.

sretno ❤️
    mislim da se uzv ne bi tako široko koristio da je štetan za bebu..a opet svaka od nas osjeti veliko olakšanje kad vidi to malo čudo pa barem na 2d

👩35
    👨36
    2017👨‍👩‍👦
    23.07➕

toxiclystronger
    20. Kolovoz 2021. 13:58

Tejuska♡

toxiclystronger

Tejuska♡

Kaj da radim?

Koje boje je iscjedak?

To je sve u redu, ne brini. Imam ga i ja skroz, već preko 2 tjedna. Bude mi sve onako bjelkasto na gaćicama, kad se brišem nakon nužde sve mi je sklisko koliko ga ima. Ovo peckanje iznutra ne bi previše uzimala u obzir, možda si se uplašila pa zato. 

👩‍🏫 a teacher & a psychotherapist
    👱‍♀️29 🧔34
    👫 2017.
    👩‍❤️‍💋‍👨 2020.
    Prva 🤰🏻 ➕ 18.7.
    Prvi pregled: 16.8. ✔️ 💓
    Drugi pregled: 13.9.

Tejuska♡
    20. Kolovoz 2021. 14:05

toxiclystronger

Tejuska♡

toxiclystronger

Tejuska♡

Kaj da radim?

Koje boje je iscjedak?

To je sve u redu, ne brini. Imam ga i ja skroz, već preko 2 tjedna. Bude mi sve onako bjelkasto na gaćicama, kad se brišem nakon nužde sve mi je sklisko koliko ga ima. Ovo peckanje iznutra ne bi previše uzimala u obzir, možda si se uplašila pa zato.

Hvala ti puno,i meni je sve sklisko😅koma haha
    Ne sjecam se da sam sa njih 2 imala tako 
    Budem popratila 😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    20. Kolovoz 2021. 14:07

posvudusa

Nooha

Ja si iskreno ne mogu zamisliti staviti tek rođenu bebu u bilo koja kišobran kolica.
    Mi smo za prvo imali 3u1, jaje smo koristili punih godinu dana za vožnju, košara nas je super poslužila skoro 6 mjeseci kad smo se puno vozili u kolicima, a često je u njima odrađivala dnevni spavanac.
    Kasnije smo prešli na sportski dio i u njemu bili do kraja tako da kišobran kolica nismo ni kupovali.

E ovako sam ja zamišljala da bi to izgledalo.
    Jaje do godine, košara do 6mj.
    Samo čitam masa beba se nije htjela voziti u kolicima pa me hvata panika di ću s bebom u tom slučaju. Ne mogu ju nositi non stop , gdje god da krenemo. Pogotov kad je još tako mala. Termin mi je krajem 3. pa računam na prekrasno vrijeme sve dok beba nema 7-8mj, šetnje, more, putovanja.
    Kad pomislim da ne bi htjela u kolica javlja mi se upitnik u glavi.

Naravno to je uvijek rizik, ali tko može znati da li će beba htjeti ili ne. Naša curka je htjela i nama su se ta kolica isplatila.

Amelie 1
    20. Kolovoz 2021. 14:40

Pozdrav svim novim curama!!
    Ne mogu sve popamtiti pa ću se osvrnuti na ono ceg se sjećam 🙈
    Razumna samo bih ti rekla da svi imamo strahove i brige, ne dozvoli da te obuzmu , pokušaj uživati u trudnoći jer kad razmisliš, na koji način možeš utjecati na to hoće li se nešto desiti ili ne i kakav će ishod biti?!  Nikako!!! Štetiš bebici s tim stresom, gledaj to na taj način.
    Kolica smo s prvim djetetom uzeli 3 u 1 i nisam požalila sekunde jer se moj bas obožavao voziti u njima, također ne mogu zamisliti da novorođenče vozim stalno u jajetu ili kišobran kolicima.
    Sprej za nos nikakav osim na bazi fiziološke i morske vode kao sto je netko već napisao.
    Iscjedak ja imam svakodnevno taj mliječno bijeli i oko tog ne treba brinuti.

Maya34
    20. Kolovoz 2021. 14:51

Žene, a što je sa bolovima u želudcu? Jučer sam recimo budala pojela nešto ljuto i umirala od bolova i mučnine i pritiska u prsima. Pila sam mineralnu, ali samo je ublažila bolove.. I inače mi zna biti tako, prije trudnoće, tada sam popila tabletu (Zipantola protect) i prošlo je brzo. A sada u trudnoći? 🤔

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Arsancres
    20. Kolovoz 2021. 14:51

Mi smo kupili 3u1 kolica, srećom ne preskupa, mala se nije htjela voziti ni jedan krug 😂 samo nam je jaje poslužilo, iako smo i njega brzo zamijenili novom autosjedalicom.
    To je baš lutrija.
    Ja sam svakako htjela nositi bebu pa sam u trudnoći još kupila elastičnu maramu, caboo i nakon mjesec dana i nosiljku na kopče. Mi smo se stalno nosili, po cijele dane.. Meni je to najbolje uložen novac. Sad imam već svakakve nosiljke, to je ovisnost, moraš sve isprobat haha, ali i dan danas se želi nositi. Doduše, ja ju sad zbog hematoma ne nosim, kažem da mi je jako vruće, ne želim joj objašnjavati na taj način da misli da zbog bebe ona nešto ne može, ali tata ju nosi i baš voli i dalje.
    Imala je fazu neku od par tjedana kad je prohodala da nije baš htjela, ali ona uvijek cica kad se nosi pa ako ni zbog čega, zato uvijek pristane hahah

Amelie 1
    20. Kolovoz 2021. 15:28

Arsancres i mi imamo nosiljku i isto ju voli, ali kolica su mu najdraža. Na minusu je vani znao spavati u kolicima po dva Sara. Samo sam čekala kad će mi netko pozvat socijalnu službu 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.