Hej curke,
Cestitam svima na lijepim pregledima❤.
Ja bila u 9, samnom je sve super osim sto sam -1kg. Moram vise papati i cak malo i slatkog🤢😬😁.
Malecki pase tjednima ima oko 1900g. Imali ctg gdje je nanio pa sam morala ici pojesti nesto slatko i onda se razdrmal, u 11 bila gotova🥵po ovoj vrucoj zimi. Uzduzno je i moja posteljica je I.stupnja zrelosti koliko sam skuzila na nalazu. Sve u svemu sve je super.
Joooj kak je to super kad te nagovaraju da pojedes nekaj😆😅
Da mi je ponekad doc u tu fazu hahahhaha
Cestitam na pregledicu svakako😍🥰🎊💙bas mi je drago da je sve super!!
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Čestitam na super pregledima 🥳
Info cure! pisalo se ovdje o spavaćicama pa je spomenut buks. Našla sam na fejsu takve slične, a puno jeftinije (65 kn kratki rukav) 😊 zovu se svijet trudnica 😀 mislim da ću ja par od tamo naručiti
31👩❤️💋👨38
Hej imam pitanje trudna sam 7+3..sad ovaj tjedan idem kod ginekologa😊zivim inace u Njemačkoj nisam cijepljena ali sam imala koronu i certifikat mi vrijedi do 3 mj...al sad kao nest pricaju da ce skratit to znaci možda mi nece vise vrijedit certifikat 🤧moje glavno pitanje je sljedece dal se koja trudnica cjepila protiv Covida?dal Vas je bilo strah?dal mislite da je to oke?kako ste se osjecale?Hiljadu mi je misli u glavi i jednostavno se bojim 😪
Evo da se i ja javim s pregleda. Beba odgovara tjednima, ima otprilike 1900 grama, ja sam opet dobila dosta kila, samo se lijepe 🤔🥴. Ono što me zabrinulo je da su na posteljici vidljiva oštećenja koja mogu, a ne moraju biti povezana s koronom koju sam imala, nekakva najnovija istraživanja pokazuju da je povezano. Skoro sam u nesvijest pala kad mi je to rekla i dušu isplakala, ali sad mi je već bolje. Šalje me na dodane pretrage. Odlučila sam samo da googlat neću 😂
Čestitam na super pregledima 🥳
Info cure! pisalo se ovdje o spavaćicama pa je spomenut buks. Našla sam na fejsu takve slične, a puno jeftinije (65 kn kratki rukav) 😊 zovu se svijet trudnica 😀 mislim da ću ja par od tamo naručiti
Ja ih trazim posvuda 🙈🙈 i sve su iste a razlikuju se u cijeni i do 100 kn 🤔 morat cu i ja par naruciti. Ove su najjeftinije do sada.
A mene zanima jedno, ovo mi je prva beba i sad ne znam poslije poroda koje su najbolje gacice, mrezaste ili jednokratne...isto tako za uloske...ne znam koliko cu krvariti ali ako bude kao menga onda znaci da necu prestajat curiti 🙈 moje menge su uvijek bile jako obilne i dugo trajale pa ne znam sto je pouzdano da ne moram bas svakih 5 min mijenjati ulozak ili da procurim, stvarno nista ne znam.
Evo da se i ja javim s pregleda. Beba odgovara tjednima, ima otprilike 1900 grama, ja sam opet dobila dosta kila, samo se lijepe 🤔🥴. Ono što me zabrinulo je da su na posteljici vidljiva oštećenja koja mogu, a ne moraju biti povezana s koronom koju sam imala, nekakva najnovija istraživanja pokazuju da je povezano. Skoro sam u nesvijest pala kad mi je to rekla i dušu isplakala, ali sad mi je već bolje. Šalje me na dodane pretrage. Odlučila sam samo da googlat neću 😂
Super za bebicu 💚💙
Nadam se da ce i posteljica biti u redu,obavi preglede onda cim prije da budes mirnija 🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
… Ono što me zabrinulo je da su na posteljici vidljiva oštećenja koja mogu, a ne moraju biti povezana s koronom koju sam imala, nekakva najnovija istraživanja pokazuju da je povezano…
Ma daj, i to postoji? Pa kao da sam nedavno čitala da virus ne prolazi posteljicu i da je infekcija uvijek nakon poroda tj kontaktno. Nemoj se živcirati, ja sam googlala ovo što si napisala, meni to više liči na faik news. Kako je tvoj ginekolog vidio na ultrazvuku upalne stanice??? Ma nešto je meni tu čudno? Uglavnom, držim palčeve da je to ipak malo pretjerivanje tvog dr, kao i zadebljana aorta Dubrovčanke, veliki trbuh mojeg "buce" i slične stvari što moramo slušati od naših liječnika i tako se brinuti do daljnjeg. Uglavnom, ja svoju "veliku' curicu sutra idem chipirati,haha nadam se da će sve biti dobro. Imam paranoju da će pomiješati doze i da će dobiti krivu injekciju. Uh, jedva čekam da to odradimo!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Pau18 drago mi je da bebica dobro napreduje, a žao mi čuti to za posteljicu. Pametno si odlučila da ne guglaš. Samo hrabro i sve će biti dobro 💪🤞💖
zana89 to i mene zanima i nadam se da nije to krvarenje povezano s menstruacijom jer je i meni bilo obilno i dugo 😅
31👩❤️💋👨38
Sjele pare s HZZO-a🥳🥳🙏😂 Tko otvara porodiljni treba svu dokumentaciju i možda je bolje otići osobno prvi put. Ja ću samo poslati mailom kao i do sad za komplikacije. Danas sam se baš oko toga raspitivala jer mi je ostalo starog GO iz 2020. Ali to će morati propasti jer kad bih sad prekidala komplikacije s GO onda bih pala na minimalac ovih prvih 6 mj rodiljnog a to mi se ne isplati nikako. Eto da znate ako koja ima sličnu situaciju.
Drago mi je za sve dobre preglede!;))
Pau18 nadam se da će već idući pregled pokazati da je sve ok.. ne mora biti da je od korone.. nekako i meni to zvuči onako malo zaključak iz vedra neba. Samo nek sve bude dobro.
Omerta a zasto tek za mjesec dana? Da nije to malo dugo.. ne znam:/ Čudni su mi ti tvoji nalazi skroz.. ja bi to opet ponovila makar privatno.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
I da, Dubrovčanka jesam ja ćorava pa ne vidim tu ili si na fejs stavila slike?:)) Imala si photosession? A baš kul.. i ja malo razmišljam o tome.. ali skupo je.. možda da muža natjeram da on to odradi 🤭🤭
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji