Dubrovčanka ja sam u Župi, pretpostavljam da ti nisi 😆 Ali kao što si neki dan rekla, to je sve jedno malo selo 😂 Dodaj me slobodno na fejs/insta ako želiš. Znaš mi pravo ime iz fb grupe 🤗
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Ja sam jedna od onih koja gaće presvlači 5 puta dnevno zbog tog curkanja iscjedka a nekad i mokraće 🙄
Mišići su mi dosta slabi, ako kihnem punog mjehura gotovo. Tuširanje i presvlačenje. Iscjedak isto svaki dan samo osjetim vodenasto iz mene ali sam radila i briseve i urin i sve i sve je ok. Dok god ne svrbi, peče, neugodan miris to je normalno. Bar su mi tako rekli.
Kupila sam 15 novih gaća jer ne mogu to oprati dovoljno brzo a ne podnosim dnevne uloške 😅
Jel zna netko koliko unaprijed treba zvat ginekologa za otvaranje porodiljnog? Na dan kad kao kreće ili ranije….
Ja sam zvala tjedan ranije i rekla mi je sestra da dođem taj prvi dan od 45 kod dr da mi da potvrdu. Meni na poslu tvrde da je to prekasno jer bi trebala imati potvrdu od HZZO na dan kad ostajem doma. A ja tek idem na pregled, pa šaljem to na HZZO, pa dok dode potvrda sa HZZO, pa dok dostavim u "firmu". Nekužim niti ja. Ma užas, samo da mi se ne zakomplicira.
Ja sam ovdje na linku https://lupilu.hr/kutak-za-roditelje/sve-o-porodiljnoj-naknadi-u-2021-poticaji-za-novorodence/
pročitala da treba 15 dana prije tog 45. Dana u HZZO odnijeti zahtjev, ali vjerujem da ćemo saznati uskoro od nekoga na forumu iz prve ruke 😁
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Arwen draago mi je da je sve u redu ♥️🥰 puno nas ce ovdje roditi zimske bebice ali to je tak manje bitno,bitno da su svi zivi i zdravi 🙏😍 Samo ti peri pomalo,nije rano,a uvijek mozes i opet preprati ako se sta desi
Meni nisu jos sjele komplikacije,prosli put mi je isto oko 16h sjelo. Iako im na str.pise od sutra da su isplate.
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Kakva su vasa iskustva sa ogtt testom?😂
Moje skroz OK. Radila ga prošli tjedan. Malo preslatko za popiti, ali mi je dala da na kraju ulijem još vode i promućkam jer je ostalo taloga. U pauzama između vađenja me pustili doma. Dan prije samo izbjegavala slatko i nisam jela iza 19h. Ujutro popila dosta vode 😊
I kakvi su ti nalazi? Ne znam jesi već pisala..
Jesi u blizini doma pa odšetala (kao ja) ili autom?
Meni su u labu rekli da ne brinem da nije ta kratka šetnja (a ni mokrene koje je dopušteno) mogla toliko utjecati na niži nalaz u smislu da bi on inače bio visok.. Ali da se konzultiram sa gin ako je to ok ili bude trebalo nešto ponavljati.
Meni su bili 4.3, 6.6 pa 6.0
U blizini sam doma, ali uzbrdo pa sam autom išla. Doslovno sam samo na kauču bila, nisam se ni presvlačila 😁
držim ti fige da gin kaže da je ok
31👩❤️💋👨38
Ja sam jedna od onih koja gaće presvlači 5 puta dnevno zbog tog curkanja iscjedka a nekad i mokraće 🙄
Mišići su mi dosta slabi, ako kihnem punog mjehura gotovo. Tuširanje i presvlačenje. Iscjedak isto svaki dan samo osjetim vodenasto iz mene ali sam radila i briseve i urin i sve i sve je ok. Dok god ne svrbi, peče, neugodan miris to je normalno. Bar su mi tako rekli.
Kupila sam 15 novih gaća jer ne mogu to oprati dovoljno brzo a ne podnosim dnevne uloške 😅
Jel zna netko koliko unaprijed treba zvat ginekologa za otvaranje porodiljnog? Na dan kad kao kreće ili ranije….
Ja sam zvala tjedan ranije i rekla mi je sestra da dođem taj prvi dan od 45 kod dr da mi da potvrdu. Meni na poslu tvrde da je to prekasno jer bi trebala imati potvrdu od HZZO na dan kad ostajem doma. A ja tek idem na pregled, pa šaljem to na HZZO, pa dok dode potvrda sa HZZO, pa dok dostavim u "firmu". Nekužim niti ja. Ma užas, samo da mi se ne zakomplicira.
Ja sam ovdje na linku https://lupilu.hr/kutak-za-roditelje/sve-o-porodiljnoj-naknadi-u-2021-poticaji-za-novorodence/
pročitala da treba 15 dana prije tog 45. Dana u HZZO odnijeti zahtjev, ali vjerujem da ćemo saznati uskoro od nekoga na forumu iz prve ruke 😁
Ma poludit ću ako je tak. Meni u petak treba krenuti porodiljni, a ja tek na pregled idem u petak kod socijalnog koji ima ekstra zamisli!! Zovem druge ginekologa iz okolice ali se ne javljaju na telefon!! Još ću ja raditi do onih 20 dana do poroda. Samo me šef ne može više gledati kako se gegam po hodniku,haha 🐧
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Čekajte, jel treba kao nešto posebno u HZZO-u najaviti za porodiljni? 🙈 Ili isto ide ko i komplikacije samo naravno druga šifra na doznaci? Meni počinje porodiljni 31.1.
Evo sretne vijesti, meni su isto sad komplikacije sjele, Erste sam
Čekajte, jel treba kao nešto posebno u HZZO-u najaviti za porodiljni? 🙈 Ili isto ide ko i komplikacije samo naravno druga šifra na doznaci? Meni počinje porodiljni 31.1.
Evo sretne vijesti, meni su isto sad komplikacije sjele, Erste sam
Mislim da ako imaš od prije komplikacije, samo se nastavlja. Ali ja tek pokrećem postupak pa treba i plaća i kartica i potvrdio o nesposobnosti i mail na HZZO.
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Ja zvala gin da pitam vezano za onaj čudan nalaz ogtt.. Pa kaže budemo ponovili samo guk (prvi jutarnji) za mjesec dana.. A za ove druge dve stavke da jesu malo niže, al da nema potrebe sad istraživati zbog čega. 😬 Valjda to po njemu nije zabrinjavajuće i misli da ta moja šetnja do doma i nazad nije mogla baš toliko utjecati da mi se snizi sa nekih vrijednosti iznad gornje granice. 🤷♀️
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hej curke,
Cestitam svima na lijepim pregledima❤.
Ja bila u 9, samnom je sve super osim sto sam -1kg. Moram vise papati i cak malo i slatkog🤢😬😁.
Malecki pase tjednima ima oko 1900g. Imali ctg gdje je nanio pa sam morala ici pojesti nesto slatko i onda se razdrmal, u 11 bila gotova🥵po ovoj vrucoj zimi. Uzduzno je i moja posteljica je I.stupnja zrelosti koliko sam skuzila na nalazu. Sve u svemu sve je super.
Čestitam na odličnom pregledu... a šta bi ja dala da mi netko kaže da moram jesti slatko 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sunasce jesi na dijeti pa si zato smrsavila ili? Bravl za super pregled😀
Sortiraj odgovore
Najstariji