Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mariina1106
    18. Siječanj 2022. 12:27

Dubrovcanka ili to ili mokrca. Vise me iznenadilo sto nisam imala nikakvu kontrolu. Doslovno mi je po nozi iscurilo! Došla tamo da mi kažu da sam se popisala lagano. Sramota hahaha

Amelie
    18. Siječanj 2022. 12:29

Kriss

Amelie

Cure koje ste na komplikacijama jel vam sjelo išta danas od HZZO-a? Malo mi je čudno da još nije a sve sam im uredno poslala 🙄

A meni uvijek sjedne 19./20. Mislim do tog datuma uvijek bude, nekad i ranije, do kraja tjedna će sjesti sigurno 😃 Onda u šoping 😂😂😂

Eh da, otkrila sam jednu super stvar. Mama mi je neki dan donijela onaj med medljiku ili medun, kako ko zove. Ugl, odličan jeeee, nema više problema sa stolicom, svako jutro jednu žličicu i crijeva rade ko velika. Kažu da je to baš za trudnice, ima puno željeza, vitamina i minerala 😉

Ajde onda strpljen spašen.. ali ne bum ništ trošila kad sjedne jer samo sto nisam u minus otisla hahah.. rasprodaje u siječnju su me malo ponijele🙈🙈
    Gdje se može uzeti taj med?

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

CoKSa
    18. Siječanj 2022. 12:40

Demi30

Zna li netko gdje bih mogla kupiti tepih za dječju sobu? Tražim nešto kao u boho stilu, ne želim neke kričave sa likovima iz crtića i milijun boja.. Nešto jednostavno, neutralno, a da naginje na dječje 🤷‍♀️

Vivre

Omerta
    18. Siječanj 2022. 12:41

Maya34

Gotovo napokon 😁
    💙 težak 1846g, glavicom dolje, sve mjere odgovaraju tjednu 😊 mama dobila pohvalu 🤭 i prošli put i danas kilaža u plusu za samo pola kilograma 😊
    Dao mi je uputnicu za kks, urin, tsh, ogtt, uibc, tibc..
    Idući pregled 15.2.

Čestitke na urednom pregledu!!! 👏👏👏

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Demi30
    18. Siječanj 2022. 12:44

I mene baš zanima taj med. Čula sam za njega, ali na našem području ga nema. Naručila bi, ali ne znam od koga i odakle, a da budem sigurna da je pravi? Danas svašta mućkaju s medom 😖
    Dubrovčanka pa bas bi mi bilo drago da se i sretnemo, ali ne sumnjam da hocemo jednom bar opalit neku šetnju i kavicu ☀🍵 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Kriss
    18. Siječanj 2022. 12:51

Ona ga je dobila, ali to je taj kojeg imam https://www.kucameda.com/p/med-medljika/
    Vidim da imaju web pa možda da probate naručiti?
    Ovaj je baš fini, i napravi mu se ona "gljiva" kad se okrene flašica, to kažu da je pravi med kad se ona pojavi 

CoKSa
    18. Siječanj 2022. 12:52

Curee, blago vama ciji idu u vrtic. 
    Ocete cut moje stanje. 
    Oboje su DOOOOOOMAAAA. I ja sama s njima po 12 sati, nekad i noc. 
    Dode mi da ih sprasim na mars ponekad. Izlazimo svaki dan u setnju, kuham svaki dan. Od dorucka do vecere, nauceni na kuhano, nebi ti pojeli cokolino ili pahuljice💣💣 hrpa knjiga, citamo, plesemo. Ponekad neznam odakle mi snage. Ali cu jedno rec, da evo sad ovaj mali od godinu i pol uci sve od seke. Od boja, do oblika. Upija kao spuzva. 

• Mariina1106
    18. Siječanj 2022. 12:55

Demi istina ali mene uvijek sram zvat jer se osjećam ko da zovem zbog gluposti. Iako kada je u pitanju trudnoća bolje puhati na hladno. Hvala Bogu pa imam izrazito susretljivu i razumnu doktoricu.

Tejuska♡
    18. Siječanj 2022. 12:57

Drage moje cestitke na divnim pregledima,drago mi je da bebice napreduju lijepo🥰🥰
    Marina super da si otisla ♡ barem si mirna sada,znas da je sve u redu♥️
    Ja ko i coksa,doma s njih 3 budem 😆😆 ima da se sprasim sama na mars hahhahahahha
    Hajde J ce u skolicu na jesen,vec imaju neke aktivnosti opcenito tako da se zamisljam pola dana u autu 😆😅 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

CoKSa
    18. Siječanj 2022. 12:58

Strpljivo ceka da ga seka premota i obuce. 
    https://ibb.co/SJsmYnd
    mala Nika bude stresance dozivjela od ovo dvoje🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.