Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • katsy
    18. Siječanj 2022. 12:00

Bila danas na testiranju i nazalost ispao pozitivan test na Covid 😔
    Simptomi su temp 37.5 i dosta jaki bolovi u dnu kičme i nogama (listovi)
    Držim nam fige svima, nije lako al bit će to sve dobro, mora biti za naše bebice 😇

LucK
    18. Siječanj 2022. 12:04

Maya bravo za super pregled 😍
    Naš pregled isto super prošao. Sve odgovara tjednima, ja zatvorena, plodne vode ima.. Viktor ima 650 g, a ja u plusu 7 kg ❤️
    Dobila heferol za željezo i utrogestane dalje stavljam
    Sljedeći pregled 15.02. 😁😁

31👩‍❤️‍💋‍👨38

Demi30
    18. Siječanj 2022. 12:04

Dubrovčanka

Demi crp nisam nikad radila 🤣. Biće tvoj ko i moj svako dva mjeseca tražiš kks urin i guk🤣. Sad ću ja tražit nju sve opet. I radi one upale. Taman idem kod nje prekosutra da Otvorim porodiljni. Super mi je žena ❤️. Za razliku od one lude🙈

Ja ti nju uvijek pitam da mi da uputnicu za KKS sa CRP-om i GUK-om.  CRP mi je na pocetku trudnoce bio nenormalan jer sam imala eserihiju i dok god sam imala one hematome i krvarenja uvijek je bio malo veći, tako da ti ja nekako imam fobiju da ga kontroliram jer mislim da je odličan pokazatelj neke upale ili nekog sranja da oprostis.  GUK isto redovito pogledam jer znam da je taj secer bitan i bio mi je uvijek ok, pa se nekako nadam da će i OGTT onda biti ok ( to je slijedece sto cu pitat 😂).  A doktor mi tu i tamo kaze da izvadim urin i krv, ali vise mi i ne govori nista jer ja sve to sama vadim i samo mu donesem 😂😂 Sutra idem radit koagulogram i d dimere jer me zabrinulo ono što mi je spomenuo zadebljanje na posteljici, pa sam ja nešto čačkala i došla do nekih informacija i sama pitala uputnicu za to 😂 Vjerojatno zvučim ludo, ali nekako se umirim kad obavim sve to što ja mislim da moram, a mir mi nitko ne može platit nakon svega što je bilo, tako da me nije briga

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Amelie
    18. Siječanj 2022. 12:10

Cure koje ste na komplikacijama jel vam sjelo išta danas od HZZO-a? Malo mi je čudno da još nije a sve sam im uredno poslala 🙄

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

LucK
    18. Siječanj 2022. 12:11

Nika_1610

Kakva su vasa iskustva sa ogtt testom?😂

Moje skroz OK. Radila ga prošli tjedan. Malo preslatko za popiti, ali mi je dala da na kraju ulijem još vode i promućkam jer je ostalo taloga. U pauzama između vađenja me pustili doma. Dan prije samo izbjegavala slatko i nisam jela iza 19h. Ujutro popila dosta vode 😊

31👩‍❤️‍💋‍👨38

LucK
    18. Siječanj 2022. 12:12

Amelie

Cure koje ste na komplikacijama jel vam sjelo išta danas od HZZO-a? Malo mi je čudno da još nije a sve sam im uredno poslala 🙄

Nije još

31👩‍❤️‍💋‍👨38

• Mariina1106
    18. Siječanj 2022. 12:14

Demi, Coksa, Dubrovčanka hvala na podršci i naravno ostalim curama ako sam nekog preskočila. Evo mene s pregleda, nisam se mogla prije javiti. Zvala sam ujutro doktoricu i ona je rekla da odma dođem na pregled da se to ne moze tako ustanoviti bez pregleda a s obzirom da nisam imala kontrolu nad tim da dođem odma. Došla sam i sve je okej i plodne vode ima u normalnoj količini ali doktorica je htjela vidjet za svaki slučaj jer se s time nije za igrat. Tako da eto hvala Bogu sve je okej. Hvala na brizi ❤️

• MarijanaMartin
    18. Siječanj 2022. 12:17

Nooha

Kako da to radim kad mi je beba od 3 tjedna na prsima cijelo jutro, a sama sam doma? I na što će se onda to svesti, evo ti crtić samo da je mir jer drugo ništa ni ne možemo! Na to pitanje su u stanju samo odgovoriti super mame koje su eto u stanju istovremeno dojti bebu od 3 tjedna, kuhati i sa drugim djetetom redovno aktivno provoditi sve aktivnosti.

Žao mi je da si shvatila ovo kao da se natječemo u super mama vještinama. Ja pričam vjerojatno iz perspektive majke koja ima djete od skoro 6 godina i naravno da će meni biti "lakše". U dolasku brace vidim temelje da i ona nešto nauči kao što su strpljenje, dijeljenje, pomaganje, suosjećanje i dr. Mišljenja sam da veliko djete treba biti član obitelji i da ona treba aktivno sudjelovati u svim obavezama/aktivnostima naravno na svoj djeciji način. Naravno da je pripremam ručka s njenim rezanjem trajala barem 20min duže i da je pola završilo na podu, ali to su ti trenuci u kojima ja uživam. Ne zato što mi je ručak za blog o kuhanju ili kuća uredna kao "apoteka"!  Meni je to razlog zašto sam ja imala djecu, kada gledaš to malo biće koje se muči i daje sve od sebe, a ja imam privilegiju da joj pokažem cijeli svijet. Isto mislim ako zna čekati u redu za ručak u vrtiću, pa onda može i pričekati dok beba doji. Ne mislim da je moja uloga glumiti klauna i igrati se sa njom cijeli dan, ali naravno da možemo imati i takve dane. Tu sam da ju naučim što je život!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

• Kriss
    18. Siječanj 2022. 12:18

Amelie

A meni uvijek sjedne 19./20. Mislim do tog datuma uvijek bude, nekad i ranije, do kraja tjedna će sjesti sigurno 😃 Onda u šoping 😂😂😂

Eh da, otkrila sam jednu super stvar. Mama mi je neki dan donijela onaj med medljiku ili medun, kako ko zove. Ugl, odličan jeeee, nema više problema sa stolicom, svako jutro jednu žličicu i crijeva rade ko velika. Kažu da je to baš za trudnice, ima puno željeza, vitamina i minerala 😉

Demi30
    18. Siječanj 2022. 12:23

Dubrovčanka dobro si rekla da sam doktor postala. Bila sam doktor i prije nego sto sam ostala trudna jer smo se lavovski mučili da uopće napravimo dijete, pa još uz ove sve komplikacije u trudnoći.. Ne prepuštam nista slučaju.  A u ponedjeljak ću zvat dr. pa se nadam da će me primit na pregled gore kroz dan-dva, tako da očekujem za tjedan dana otprilike.
    Mariina1106 bas mi je drago da je sve dobro 🙏 Ja sam uvijek za to da se odmah javim doktoru u slučaju bilo kakve sumnje, neka si pošla da si mirna 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.