I vrlo je važna stvar da ja govorim iz perspektive nekoga čije dijete ide redovno u vrtić od jaslica, a ne iz perspektive onih koji odluče da će im djeca duže biti doma, a ne ići u vrtić!
To je izbor svakoga i mislim da nije niti treba biti predmet rasprve, dal je nešto bolje ili lošije, kao recimo tema majka odgojiteljica!
Eto, od mene mislim da za danas i previše! 🙈
Demi ima i u hm home lijepih tepiha 😍
Sretno svima na pregledima 🤗
Moja mala ostaje doma barem do 2,5 godine, ja se nadam se da će to sve dobro proći kad dodje beba 🤗
Sto se tiče korone bolje sam, još uvijek kašalj, začepljen nos, ali to će potrajati sigurno još dugo…
Gotovo napokon 😁
💙 težak 1846g, glavicom dolje, sve mjere odgovaraju tjednu 😊 mama dobila pohvalu 🤭 i prošli put i danas kilaža u plusu za samo pola kilograma 😊
Dao mi je uputnicu za kks, urin, tsh, ogtt, uibc, tibc..
Idući pregled 15.2.
Bravo za velikog decka ☺️
Maya34 čestitke na super pregledu ❤️ Nadam se da će se i druge cure javiti brzo. Ne znam što znače ove pretrage koje si navela uibc, tibc?
Nooha meni je sad malo žao što sam uopće napisala išta na tu temu, jer vidim da si se našla malo povrijeđena, odnosno prozvana, što mislim da nikome ovdje nije bila namjera. Mislim da su samo su svi djelili svoja iskustva i da se nitko nije obraćao nikome posebno, pa tako ni tebi. Zasita mislim da se zaista ne moraš opravdavati za svoje stavove i odluke. Rekla sam, a evo i ponavljam da svaki roditelj najbolje poznaje svoje dijete i zna što je najbolje za njega, pa se u skladu s tim i ponaša. Preporuka je upravo to - samo preporuka, ali ne mora značiti da je ona najbolja opcija za baš svako dijete. Arsancres i MarijanaMartin navele ste baš super primjere za dječje aktivnosti. Djeca kroz rad, pomaganje i obveze i uče i igraju se i osjećaju se vrlo korisno i samopouzdano. Tako obično presvlačenja pelene bebi ili pripremanje bočice , može biti izvrsna aktivnost za starije dijete koje može baciti pelenu, dodati kremicu, slagati robicu, pjevati bebi, pomoći oko jednostavnih priprema za ručak itd. Osim što je dijete uključeno i jača osjećaj osamostaljivanja, zapravo je na taj način i vrlo često od pomoći za mamu. Roditelj nije nužno tu da sjedi s djetetom na podu i inicira neku igru, nego da osigura poticajno okruženje za učenje, igru i razvoj. A to ne mora biti nužno preko autića, slagalice, lutke ili kockica. Kućanski poslovi i razne obaveze i zadaci su mi izvrstan oblik poticajnog okruženja, samo malo tko danas prakticira to sve jer nažalost svi imamo jako malo vremena u ovom užurbanom životu i jednostavno je lakše npr. djetetu servirati ručak, umjesto da ga uključe u samu pripremu i serviranje.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demi ima i u hm home lijepih tepiha 😍
Sretno svima na pregledima 🤗
Moja mala ostaje doma barem do 2,5 godine, ja se nadam se da će to sve dobro proći kad dodje beba 🤗
Sto se tiče korone bolje sam, još uvijek kašalj, začepljen nos, ali to će potrajati sigurno još dugo…
Hvala ti, baš sam pogledala i to je taj "đir" koji tražim🤗. Hvala i Arsancres. Ja iskreno nisam ni znala za taj Krmek shop 😂🤦♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Maya čestitam na odličnom pregledu 🥰🤗
Nooha slažem se da je izazovno biti doma s bebom i još malim djetetom… Ja se iskreno bojim kako ću se posvetiti dovoljno oboma 😬 Nemam nikakve super moći, ali dat cu najbolje od sebe. Nadam se da beba neće biti previše zahtjevna, samo da nas zaobidju grčevi 🙈
Svatko poznaje svoje dijete najbolje i treba i raditi onako kako misli da je najbolje za njih ❤️
Arsancres super je ta tvoja mala, sta ona sve priča 🥰😂
Demi i ja sam se pitala koje su te zadnje dvije pretrage Al nisam pitala jer ću se samo iživcirati 🤣
Već sam ja to provjerila 😂😂 Nešto vezano za željezo. Znaš da sestru Mihaelu možeš pitat bilo kakvu uputnicu, sve će ti pustit? 😂 Ja svaki mjesec radim KKS, CRP, GUK, urin i urinokulturu, a radila sam i pretrage štitnjače 😂 Doktor me ne šalje na ništa, ja mu samo svaki mjesec serviram nove nalaze 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Uibc i tibc su neke vrijednosti vezane za željezo, nije nikakva boleština koja napada nas trudnice 😂😂 samo je posebno navedeno, ne znam razlog 😬
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Jutro curke 🥰 mislim već je podne ali mi smo malo duže spavale 🙈 stignemo sve, nikud nam se ne žuri 😂
Sretno pregledimaaaa ❤️❤️❤️
Maya super za odličan pregled 🥰🍀
Demi hvala ti što si malo ušla u tu temu i da čujemo vaša iskustva, meni je super pročitati bilo što za što nemam iskustva da čujem nešto novo pa i za ono što znam, naravno da svako ima svoje mišljenje i neki stav i to je super. 😊 Zato i jesmo tu da razmjenjujemo iskustva i priče i međusobno si pomažemo
Sortiraj odgovore
Najstariji