Elle kad stvarno je tako 🙊 ja imam par frendica koje su valjd u tim grupama dok vide ta pitanja i postove i onda meni iskoči na naslovnici kad neš komentiraju, mislim si uvijek wtf je s ljudima. Ne shvaćam taj mozak gdje ti ideš stavljat slike npr. gole osipane guze svoje bebe da pitaš nekr random ljude šta da radiš umjesto da zoveš pedijatra odmah ili već pta treba. Ili za trudnoću isto, ono krvarim 3 dana, jel ima koja sličnu situaciju 🤦♀️
Općenito meni hrpa debilizma ima na tim društvenim mrežama, ja imam fb profil od faksa još zbog činjenice da smo tamo dilali sve materijale praktički, nemam svoje ima na fb uopće 😅 super mi je korisna platforma u tom smislu da imam neke grupe koje pratim i sl, ono možeš stvarno u dobre svrhe koristiti te društvene mreže, nisam ovak aktivna, niš ne objavljujem osim podijelim tu i tamo neki apel ili objavu određenih udruga, jasno mi je i da nismo svi isti i da netko ima skroz suprotno viđenje, ali eto ja se teško mirim s tim fejsbuk doktorima🙈🙈🙈
Mariina1106 baš mi je žao što si se prepala, znam kako je kad te neugodno iznenade tako neke situacije. Ja ne znam puno o tome, ali čula sam da plodna voda ima karakterističan slatkasti miris. Vjerojatno ti je samo jak pritisak na mjehur, što je i normalno. Ako se ne bude ponavljalo takvo nekontrolirano curenje, onda sigurno nije ništa. Probaj se umiriti i naspavat 🙏
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
https://ibb.co/H20h09V
Ima li gladnih u ovo doba🙈
Ne spavam jer me zgaravica ubija, ali za jelo nebitno🤣
Cure imam pitanje. Prala sam zube kada mi se krenulo pišati i reko moram prvo završit pranje pa ću onda na wc sli odjednom je samo malo poteklo iz mene i onda sam odma jurnula na wc. Ono sto mene brine je sto sam na ulošku vidjela dvije tri prozirne kapi koje se nisu ni upise u uložak i nije bilo nikakvog mirisa iako je u wc bio normalna boja mokraće. Prepalo me to sto uopće nisam imala kontrolu nad time samo je procurilo. Trebam li se brinuti da nije plodna vođa iscurila ili jednostavno mjehur ne surađuje samnom? Imam pregled u srijedu ne znam trebam li zvati doktoricu sutra?
Mjehur ne suraduje.
Ja kad perem sude, obavezno medu nogama imam RUCNIK, curi iz mene🙈🤣
Daa, svaka dva dana perem punu vesmasinu rucnika. Ne pomaze tu ulozak, jednostavno pisaam i pisam, odem ja prije na wc, al eto, neznam od kud toliko toga iscuri🙊🤣
Jutro svima,nadam se da ste mi dobro ♡
Bebo cestitke na deckicu 💙💚
Sretno svima na pregledu danas 🙏🤞
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dobro jutro, sretno svima danas!
Cure sa koronom, jeste bolje?
Kod nas je preko tjedna svaki dan dizanje u 7 zbog škole. Iz vrtića su nam javili jučer da su na kučnom testu pozitivni jedno dijete i jedna teta iz grupe od mlađe. Kažu da nastavljaju sa radom uz postrožene mjere higijene. Moja jučer nije ni bila, baka ju čuvala kod nas pošto sam ja imala te obaveze oko ogtta ujutro. Tako da sad uopće nisam pametna dal da ide ili ne.. Kao još im treba službena potvrda kad obave pcr pa će vidjeti što će im reći.. I nije mi jasno jel su to dvoje pozitivnih (dijete i teta) bili u vrtiću jučer ili su saznali za vikend pa onda jučer nisu dolazili. To ih moram pitati..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sunašce83 ja nekad pomislim i da ga ugasim skroz, ali stvarno imam neke dobre i korisne kanale do kojih ne znam kak da dođem osim na taj način pa iz te svrhe ga imam jer stvarno služi super, ali baš to što kažeš, ljudi baš idu u krajnost s tim objavama o životu i općenito neke intime. Ja toliko puta naiđem na polugolu sliku djeteta koje je tipa dijete nečije tetke, a ta tetka je sestra neke moje fb frendice, sad bubam, ali kužiš šta hoću reći, ljudi objavljuju svašta na javno s klincima, a toliko budala ima po tom internetu, većinaa ih je onog stava ma je, neće moje dijete.. Da, ko što neće ni oni pedofili poremećeni pa ih svake godine na jadranu kod nas barem par uhvate zbog nekog snimanja, slikanja ili nečeg, ali svake sezone skuže nekog.
Da ne govorim koliko brakova ili općenito odnosa je razjebano zbog tih društvenih mreža, to valjda svi znamo i koji imaju fb i nemaju 🥴 ovo što Dubrovčanka kaže bi točno tak i ja opisala, baš po hrpu tih grupa možeš vidjeti koliko je društvo u klincu🤦♀️
Omerta nazovi vrtić i pitaj, sad si već pred kraj, svako malo neki pregled, šta ti treba da te netko opet bzvz spiči u izolaciju il neš, sačuvaj se to malo još sad kad si napokon krenula na redovne uzv i česte preglede kak i zaslužuješ 🤭
Jutro cure, danas je baš boom za preglede - sretno svima 🌺❤️🌺
Dubrovčanka, slikice će stvarno ostati divna uspomena.
Omerta, nazalost u svim skolama i vrticima je poplava korone i to će ocito jos neko vrijeme potrajati. Kod nas škola već nakon tjedan dana ful zatvorena, a u vrticima svaki dan netko otpada. S tim se sad treba nauciti zivjeti, jer ako ju danas i ne pošalješ, za 3 dana će ti opet biti ista priča. Samo neka druga teta i dijete.
Vi ste sad barem nedavno imali i preboljeli pa bi relativno trebali biti ok. Ja jos odoljevam, al pitanje je dana kad će il curka iz vrtića ili suprug iz škole il mama iz bolnice donijeti.
Tu jednostavno nema pomoći.
Već sam i sa suprugom razgovarala ako izdrzim do iduceg pregleda (a vjerujem da hocu jer stvarno mirujem), ali tipa još sam se nešto više otvorila, dal da ostanem samo u bolnici (doktorica mi je i sad dala na biranje bolnica ili strogo mirovanje doma) do kraja pa probam na taj način izbjeći koronu u finišu, a i bliže sam doktorima ako nešto ranije krene (jer tek cu biti 32 + 2)... Evo ova vremena nas stvarno tjeraju na svakakva promišljanja. Niti približno tih briga nisam imala 2018.g.
Sortiraj odgovore
Najstariji