Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demi30
    17. Siječanj 2022. 17:48

Mene pilaju sa spolom i imenom, a ja sam užasno alergična na to, pogotovo zato jer mi je trudnoća otpočetka bila jako, jako rizična i prošli smo svašta. Molili smo se i nadali samo da beba izdrži i još uvijek nam je samo važno da dovedemo trudnoću do kraja. Ni ja ni muž nismo razmišljali o spolu, ni prije trudnoće za koju smo se dobro namučili, a ni u trudnoći. Zato mi valjda još više idu na živce takva pitanja i odlučili smo da nećemo nikome ništa govorit. Naša obitelj nas to i ne pita i nije im bitno isto kao ni nama, ali kuriozne babe obavezno pitaju.  Pa neka čekaju 😂

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• Ema:)
    17. Siječanj 2022. 18:07

Omerta

Možeš promjeniti ranije na temelju promjene prebivališta ili nekog dr razloga. Ja sam promjenila gin sad u roku par mj pa me nitko nije pitao za razlog, odnosno nisam morala ništa na tu izjavu pisati, nego sam im ovako privatno rekla.

Što si onda označila na izjavi? Ili nisi ništa pa nitko nije to ni gledao? 😁

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

bebo
    17. Siječanj 2022. 18:38

Omerta, moguće ćeš morati ponoviti :)
    Ovo je stvarno čudno.. 
    Hvala cure, moja maza naručilabracu i ja sam sretna da će ga dobiti :)
    Dubrovčanka, super su ti slike!
    A selo.. gdjegod da jesi, uvijek govorkanja.. I tako ne djelim ni ja puno, ni na poslu ni u selu. Ljudi pitaju pitanja koja ih se ne tiču, ne znam kako uopće imaju obraza... :/

Omerta
    17. Siječanj 2022. 18:50

Nooha

Omerta

Cure, evo mojih nalaza..
    GUK 0' - 5.2 (trudnice <5.1)
    GUK 60' - 4.4 (trudnice <10)
    GUK 120' - 3.2 (trudnice <8.5)
    Ko za vraga opet prvi za 0.1 iznad dopuštene granice, isto kao u prošloj trudnoći. Al me zato ova druga dva baš čude.. Jel moguće da je tako jer sam hodala te dve minute simo tamo za vađenje, od doma zdravlja do kuće i poslje nazad. I piškila par puta doma, pitala jel smijem, rekli da da..
    Ovo mi se čini baš nisko pa ne znam jel ok ili ne. Budem se sutra čula sa dr. Nekako mi normalnije djeluje da je drugi rezultat ipak malo viši od prvog pa onda na trećem vađenju opet pada. U prošloj trudnoći je išlo ovako:5.2, 7.8, 6.4

Moguće da ti je to od šetnje…2-3 minute doma, 2-3 nazad…
    Ja sam se samo spustila u auto pa kad su vidjele sestre su me "napale" da mi sad nalaz neće vrijediti… Da nesmijem više od par koraka.
    Očito svatko ima drugačiji pristup…

A u pm onda.. 🤦‍♀️
    Znači trebala sam sjedit vani na hladnoći 2 sata.. Stvarno je bila gužva, da mi se netko i dignuo nebi baš htjela biti unutra, osim da su mi naredili da nema mrdanja. Ili da sam otišla u neki drugi dio doma zdravlja gdje nije bila gužva. Pa nadam se da bi mi nalazi bili normalni i da sam stvarno ostala sjediti tamo. Pretpostavljam da baš ne može biti TOLIKI pad samo zbog lagane šetnje, odnosno da je palo sa neke brojke iznad gornje granice. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    17. Siječanj 2022. 18:57

Ema:)

Omerta

Možeš promjeniti ranije na temelju promjene prebivališta ili nekog dr razloga. Ja sam promjenila gin sad u roku par mj pa me nitko nije pitao za razlog, odnosno nisam morala ništa na tu izjavu pisati, nego sam im ovako privatno rekla.

Što si onda označila na izjavi? Ili nisi ništa pa nitko nije to ni gledao? 😁

A ništa.. Kad su rekli da ne moram. 🤷‍♀️
    Da sam napisala ili označila "nezadovoljstvo načinom vođenja trudnoće" onda bi ga vjerojatno netko došao provjeravat i šta ti ja znam. Neda mi se još i sa tim zaebavat. 

bebo

Omerta, moguće ćeš morati ponoviti :)
    Ovo je stvarno čudno..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• _Katja_
    17. Siječanj 2022. 18:59

Dubrovcanka fotke su 😍🔝
    Bebo cestitam na dječaku 💙
    I kod nas je sad za blagdane bilo kako će se zvati beba, pa daju prijedloge, poseru naše ideje i tako, ja sam se samo smješkala i mislila neće sigurno nitko od vas utjecati na to, samo nas dvoje 👩‍❤️‍👨
    Tejuska dogovorila sam pregled za sljedeći ponedjeljak, ići ću i ja napokon na ogtt. Ne jedem slatko već danima, kako nisam imala uopće apetita bas sam smršavila. A slatko još ne mogu, muka mi kad pomislim na onu času sa šećerom, valjda će me malo to proći… 😔

• MarijanaMartin
    17. Siječanj 2022. 19:26

Omerta

Cure, evo mojih nalaza..
    GUK 0' - 5.2 (trudnice <5.1)
    GUK 60' - 4.4 (trudnice <10)
    GUK 120' - 3.2 (trudnice <8.5)

Meni ovo izgleda kao da ti je netko zaboravio staviti glukozu u otopinu ili da su pomiješali rezultate od drugih ljudi na tašte. Ne vjerujem da bi vježba od 2-3 min toliko snizila šećer! Sve ćeš čuti od doktora!

👸 36
    🤵48
    👶- 2016
    💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
    + 05.06
    Dolazi nam dečko Martin👣
    Termin poroda 25.02.-06.03.2022

bebo
    17. Siječanj 2022. 19:27

Maya34
    17. Siječanj 2022. 19:38

Bebo čestitam na dečkiću 💙😊
    Dubrovcanka slikice su preslatke 😍🥰
    -
    Od četvrtka u Kauflandu na akciji vlažne maramice, vlažni toal. papir, pelene..pa ako kojoj treba 😊
    https://ibb.co/7Wzwm7c

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

zana89
    17. Siječanj 2022. 19:39

Ja sam morala tamo sjediti 2h bez hodanja, nisam ni vode smjela popiti i jos morala popiti glukozu u roku 2 minute i to me gledala da ne bi slucajno bacila 😅😅 
    Otkazan mi je pregled za sutra jer idem u dnevnu bolnicu pa ce mi onda svaka 2h mjeriti secer 😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.