Dubrovčanka predivne su slike 😍😍 i pupa ti je stvarno lijepa, bas nekako da se raznjezis. Krenula sam odmah kopat po fejsu i bas sam maloprije naisla na fotku kod Karle, sad vidim da si to ti ❤️ Poslala sam joj upit jer se ovaj moj začudo složio da se slikamo 😂 A to za naše selo malo se potpuno slažem, zato mi nikome još nismo rekli ni spol. Nitko ne pita je li sve u redu, je li zdravo.. Svi samo : znate li spol i kako ce se zvat.. Babetine. Zato necu nikome nista mi govorit 😂
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Bebo čestitke za dečkića
Cure s koronom držim fige da prođe brzo i bezbolno ❤️
Dubrovčanka slike su krasne 😍
Omerta nadam se da te neće zezati za taj prvi 🤞Malo je čudno da su druga 2 niža, možda traži da ponoviš. Meni npr bili 4.3, 6.6 pa 6.0
31👩❤️💋👨38
Cure, evo mojih nalaza..
GUK 0' - 5.2 (trudnice <5.1)
GUK 60' - 4.4 (trudnice <10)
GUK 120' - 3.2 (trudnice <8.5)
Ko za vraga opet prvi za 0.1 iznad dopuštene granice, isto kao u prošloj trudnoći. Al me zato ova druga dva baš čude.. Jel moguće da je tako jer sam hodala te dve minute simo tamo za vađenje, od doma zdravlja do kuće i poslje nazad. I piškila par puta doma, pitala jel smijem, rekli da da..
Ovo mi se čini baš nisko pa ne znam jel ok ili ne. Budem se sutra čula sa dr. Nekako mi normalnije djeluje da je drugi rezultat ipak malo viši od prvog pa onda na trećem vađenju opet pada. U prošloj trudnoći je išlo ovako:5.2, 7.8, 6.4
Moguće da ti je to od šetnje...2-3 minute doma, 2-3 nazad...
Ja sam se samo spustila u auto pa kad su vidjele sestre su me "napale" da mi sad nalaz neće vrijediti... Da nesmijem više od par koraka.
Očito svatko ima drugačiji pristup...
Demi zato sam tebi mogla pokazat slike. I hvala ti❤️. Voljela bi da ih vide svi Al ljudi su zločesti i zavidni 🤣. Tako da neka ih. A znaš kako ti je meni npr čudno kad kažem da nosim žensko nekima kao ono da se misle u sebi jadna nije muško? Ne znam Al baš čudan imam feel 🤣. Meni je jako i kad neki tamo xy ljudi pitaju moje prijateljice kad mi je termin? Ja ne kužim šta ih to zanima. Baš čudno. A ovo kako sam i kako je beba ništa to. Samo kad je termin i šta je? I koliko sam kg dobila 🥺.
Slikaj se. Karla ti je super. Još je žensko bit će ti lakše. I to je stvarno divna uspomena ❤️ I baš mi je drago da muž surađuje 🤣
E jesam se nasmijala za ove babe i selo, ja sam u Zg pa su takvi 😂 zamislite koji je jadnik kao moj muž jer mu žena OPET nosi curicu, već je dobio valjda 20 komentara u stilu a valjda ćete na treće pa da imaš i sina. Mene to baš izludi 🥴🥴 ljudi su seljoberi baš
A za ime također, krste se jer ga još nemamo, ali da, prvo se pita za to a ne jel sve ok 🙄🙄
Dubrovčanka i Arsancres sve se razumijemo. Ljudi su stvarno nevjerovatni 🤦♀️ Neka nama naših beba živih i zdravih, da sve dobro prođe 🙏 A neka se oni misle o spolu, imenima i našim kilima 🤦♀️ Dubrovčanka evo ja joj poslala upit i vec smo se otprilike dogovorile ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Nika sad će ti pokreti svakog dana bit sve više i više izraženi. Vidit ćeš tek kad dođeš u moje tjedne. Baš sam mužu govorila da sad osjećam da je velika beba 🤣. Kako se gužva. Mi čekamo curicu Leoni. Termin je 7.3 Al ja imam osjećaj da će ona malo ranije 😄❤️
Znam znam da budu, to me bas i veseli jer i ovo malo sta sam pocela sad osjecat je vec jako lijepo😊
Hahaha a koliko je teska zasad? Ajde bas lijepo, neobicno je ime a slatko. Moguce da bude ako se osjecas tako.❤
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Omertapitanjce, jel muz bio pozitivan na tom pcr-u i nakon tih 10 dana? Jer moj se naravno odmah javio i za pcr al su ga tek za 8 dana narucili (guzve su) pa ne znam dal ima smisla da ide i dali ce biti jos uvijek pozit.
A dobro bi mu dosla ta potvrda a ne samo ova sa brzog testiranja.
Je, na kučnom taj dan negativan, a na pcr i dalje poz, ali to je kako kažu normalno jer ostanu te mrtve čestice virusa. Tad više nije imao simptome, pa valjda nije bio ni zarazan.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nema me satima na forumu jer smo farbali ,kad ono i na forumu je to tema.🤭 Moj muž je još na bolovanju pa se eto primio posla, meni je donio foteljicu u sobu da nadgledam pa sad mogu reć da smo skupa to odradili 🤣 ovaj tjedan je u planu i slaganje namještaja pa ću onda razmisliti kad ću prati robicu...
Katsy i moja ti je bila takva,jedva vidljiva... iz znatiželje sam se testirala i drugi dan i tad je bila tamnija nego kontrolna.
Bebo čestitam na dečkiću 💙
Demi i ja sam iščekivala taj 27tt ali uopće se ne mogu sjetiti zašto mi je to bilia granica u glavi, sad mi se nešto vrti u glavi 36tt 🤷♀️
Dubrovčanka fotke su wow 😍 ali baš je žalosno da ima toliko baba i zlobe da ne možemo podijeliti nešto tako lijepo sa svima. 😔
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ej, pa dobiješ od novog doktora onu izjavu o promjeni doktora, 2 ili 3 kopije, koje potpišeš.. I to kao nosiš na hzzo po mjestu prebivališta (npr. Jukićeva) odnosno čak ni ne moraš nositi nego možeš i mailom, bilo skenirano ili slikano mobom. Ja sam slala napisarnica-zagreb@hzzo.hrOmerta, ili netko drugi ako zna, znaš li možda mora li proći godinu dana od promjene doktora? Kako nisam iz zg imala sam doktora kući, pa sam se tu u zg prebacila kad sam saznala da sam trudna, negdje 10. Mjesec. Isto razmišljam o promjeni, ali ne znam imam li pravo, znam da nakon godinu dana možeš, a prije toga?
Možeš promjeniti ranije na temelju promjene prebivališta ili nekog dr razloga. Ja sam promjenila gin sad u roku par mj pa me nitko nije pitao za razlog, odnosno nisam morala ništa na tu izjavu pisati, nego sam im ovako privatno rekla.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sad vas pilaju sa imenom, kad rodite onda ce jer bit pitanja jer beba doji🙊😀
Sortiraj odgovore
Najstariji