Nisam sigurna tko je pitao, ja evo na 24+1 bila na pregledu, imala je 677grama, a s prvom curkom imam na 25+3 i piše 892grama.. Mislim da je kod te kilaže samo bitno da se povećava tj. da prati neki rast u kontinuitetu, a sad koliko točno ispadne u kojem tjednu je mislim tak sve od do.
Jel ima tko blizu mene po terminu, a da nema još ime 🙈🙈🙈 stvarno ću rodit da neću znat 😅😅
posvudusa
Hahaha 5kg 🙈🙈 ja sam se rodila sa skoro 4, a muž s 3.2 pa se ja nadam da će barem po tome biti na njega 😂
Nika_1610
Dogovoreno, javim ti kad odlučim za petrovu, nekako sam se dvoumila između petrove i sv. Duha, a onda su mi sve u zadnje vrijeme rekli kako je merkur dobar pa nemam pojma više 🤔
Ne znamo još, rekli smo kao kad saznamo spol onda ćemo o imenima, tako da smo sad u potrazi. Jeste vi odabrali ime za curku? ☺️
Je li se možda netko cijepio prvom dozom u 2. Tromjesečju?
Nisam bila cijepljena prije, taman kad sam trebala sam ostala trudna pa su rekli da ne preporučuju u 1. Tromjesečju i na kraju sam preboljela koronu u 11. Mjesecu pa sad nisam pametna cijepiti se sad ili pričekati da rodim pa onda.
Moze, dogovoreno😄
Aha aha kuzim, niste jos saznali? Polako ima vremena, moja se zadnji put dobro skrivala, spavala i prekrizila nogice tako da se tek prekjucer jasno vidjelo. Sto god bebica bude bitno da je zdravo i da raste. A oko imena se stignete dogovoriti. Mi smo npr. prije nego smo saznali imali otprilike spremna 2 muska i 2 zenska imena oko kojih smo se oboje slozili jer nismo htjeli da nam popis ode u beksraj i stvara problem neodlucnosti haha ako razumijes sto zelim reci i na kraju nasa curka ce biti Aurora kao sta smo od prvoga dana govorili da ce biti ako bude curica.😊💓
Obavezno javis spol i nove zanimljivosti nakon iduceg pregleda i ime za koje se odlucite. :) Kad je iduci pregled? I da..jel to isto prva trudnoca?🙂
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Naša curka je sa 25tt imala 706g 🥰
Tejuska da, još uvijek je onako smečkasti iscjedak 😒 malo manje nego nakon pregleda ali ga ima još.. Jel nekome još to bilo tako? Mislim ako je od pregleda, nakon koliko to stane? Vidjet ćemo sutra, ak ne prestane, budem otišla na hitnu. Mislim ne da mi se zezati, neka provjere za svaki slučaj, neznam nisam pametna. 😔 Nju osjetim normalno ko i inače
Drago mi za super preglediće i sutra isto sretno svima ❤️
Ma od pregleda je, otusiraj se i vidi oce curit do sutra, pa ak bude odi, ali mislim da nije nista 😁 prokrvljenije smo sad nego inace.
Nisam popratila, sta su ti na pregledu radili da je bilo tako grubo?
Ma gledala me samo vaginalno, niš više. Ali baš je bilo onak nekak neugodno i zabolio me. Valjda se nisam dobro namjestila 😪 Hvala ti 😘
Jutro💛
Cestitam na dobrim pregledima 😀
Demi, tebi drzim fige da bude sve ok.. Kao sto su ti cure preporucile, i ja bih otisla negdje provjerit jos o cemu se radi.
Je li se itko susretao s lupanjem srca? Unazad par dana mi se dogada i to dok lezim ili mirujem, dok se krecem i nesto radim sve je ok. Stitnjacu sam na pocetku provjeravala i ok je, tlak je svaki put isto ok.. Je li to normalno?
Jel ijednoj od vas ginekolog propisao onu jaču dozu folne kiseline od 5mg? Ja sam na tome od početka, ali sam mislila smanjiti će mi nakon 12og tjedna, međutim ništa mi nije smanjio nego i dalje da uzimam isto. Koliko vidim svugdje su preporuke od 400-800 mcg dnevno i sad me brine moja previsoka doza:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Jutro💛
Demi, tebi drzim fige da bude sve ok.. Kao sto su ti cure preporucile, i ja bih otisla negdje provjerit jos o cemu se radi.
Je li se itko susretao s lupanjem srca? Unazad par dana mi se dogada i to dok lezim ili mirujem, dok se krecem i nesto radim sve je ok. Stitnjacu sam na pocetku provjeravala i ok je, tlak je svaki put isto ok.. Je li to normalno?
Meni ti se to nekad događa ali to je baš specifično za trudnoću, tako sam barem ja čitala, meni je tak znalo biti i u prvoj trudnoći. Ne bude mi onako sad neugodno da se uplašim ili da neš ne mogu, ali baš par sekundi me zna uhvatiti i to meni isključivo kad ležim, te aritmije se ko fol događaju u trudnoći, ali sad jel to to stvarno, ne znam 😂
Moze, dogovoreno😄
Aha aha kuzim, niste jos saznali? Polako ima vremena, moja se zadnji put dobro skrivala, spavala i prekrizila nogice tako da se tek prekjucer jasno vidjelo. Sto god bebica bude bitno da je zdravo i da raste. A oko imena se stignete dogovoriti. Mi smo npr. prije nego smo saznali imali otprilike spremna 2 muska i 2 zenska imena oko kojih smo se oboje slozili jer nismo htjeli da nam popis ode u beksraj i stvara problem neodlucnosti haha ako razumijes sto zelim reci i na kraju nasa curka ce biti Aurora kao sta smo od prvoga dana govorili da ce biti ako bude curica.😊💓
Obavezno javis spol i nove zanimljivosti nakon iduceg pregleda i ime za koje se odlucite. :) Kad je iduci pregled? I da..jel to isto prva trudnoca?🙂
Malo sam nejasno napisala, saznali smo spol u ponedjeljak tek, da je dečkić i to je rekla da se vidi iz aviona, pa smo sad u potrazi imena 😁 ali da, ima još vremena tako da se ne sekiram. Kod nas će sigurno biti problem neodlučnosti haha
Aurora je jako lijepo ime ☺️
A za idući pregled nemam pojma, kod mene su to ginekolozi sve nešto zakomplicirali, moja me na početku nije doživjela da sam joj rekla kako mi je mama imala trombozu vena i sestra trombofiliju pa sam ju nekad poslije pitala hoće mi dati uputnicu za testove na trombofiliju, onda je ona rekla da ne zna jel to ima smisla i dala uputnicu za trudnicku ambulantu 😒, onda idući put bio neki doktor na zamjeni pa isto nešto napao nek idem u trudnicku, pa sad bih valjda trebala tamo otići, ali nisam još odlučila u koju ću bolnicu jer onda ako me nastave tamo voditi moram tamo i roditi 😬 ili mogu otići negdje u trudnicku pa se prebaciti? Nemam pojma kako to ide, ovako je meni medicinska sestra objasnila
Kad ti ideš na idući?
Da, ovo mi je prva trudnoća i imam 26 godina ☺️
Anchika
Meni se isto znalo ponekad dogoditi i prije trudnoće i sad u trudnoći, ali mislim da ako je povremeno da to nije ništa strašno. Moja mama inače ima aritmiju, ne pije ništa za to, jedino ako joj baš tlak skoči, ali dok je tlak oke, to isto ne bi trebao biti problem.
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Misliš na nepravilno lupanje ili samo velik broj otkucaja? U svakom slučaju, rekla bih da je oboje normalno u trudnoći 😁
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Krisssuper za pregled ♥️ jel se pojavljivalo jos krvi?
Demi ima li mira kod tebe? 😔Nove curke kao i povratnice dobro nam dosle,veseli nas da budete s nama do kraja ♡Sunasce imas li mozda mjere bas od tog pregleda? Da usporedim sa svojim nalazom od N
Evakb dodaam i cestitke na pregledicu😇
Tezina 1277g (275g +/-), BPD 72mm, AC 245mm, FL 54mm (28+5tt)
To su tocne mjere sa nalaza. Vjerujem da je sve super neg ta tezina me malo prepala. A i ovo dvoje rodila sa malim tezinama. Mali 3200g,54cm,a mala 2900g,49cm.
Ja sam imala poprilicno slicne mjere (AC identican) sa N u 29+2 tako da,to je onda tu negdje,no sikiriki 🥰
Njih dvoje si u terminu rodila ?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Jutro💛
Meni ti se to nekad događa ali to je baš specifično za trudnoću, tako sam barem ja čitala, meni je tak znalo biti i u prvoj trudnoći. Ne bude mi onako sad neugodno da se uplašim ili da neš ne mogu, ali baš par sekundi me zna uhvatiti i to meni isključivo kad ležim, te aritmije se ko fol događaju u trudnoći, ali sad jel to to stvarno, ne znam
Ajde neka nisam jedina😂 ma nije ni kod mene da me paralizira, ali me prepadne jer mi se nije nikad dogadalo. I onda stalno strepim hoce li opet zalupat pa sam pomislila da si jos sama to prouzrocim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji