Pozdrav curke 🥰 drago mi je zbog dobrih pregledića 😘
Evo i nas, gledala je samo vaginalno i urin sam radila. Imam povišene leukocite pa sam dobila antibiotik ( cefuroksim) a i stezalo me nešto zadnjih tjedana u donjem dijelu trbuha pa je vjerojatno to razlog. Sad sam primijetila neki smeđe crveni iscjedak, nadam se da je to samo od pregleda jer me baš zabolio. Vidjet ćemo. Idući pregled nam je 19.1. da vidimo taj urin vjv pa zato.
Naišla sam neki dan na ovo, znam da smo pričale o autosjedalicama i oblačenju.
https://ibb.co/Yyx7Rg6
https://ibb.co/kxT6vGf
Pozdrav mame i trudnice!
Trenutno sam 21tt i zadnja 2-3 dana imam prilicno jake i tupe bolove u donjem dijelu zdjelice, jel to normalno i u redu? Sutra imam pregled kod ginekologa ali ne mogu izdrzati, a google mi nije bas drag za tumacenje bilo kakvih tegoba 🙈🙈😂😂
Hvala vam unaprijed!
Termin: 30.05.2022. 💙
Pozdrav mame i trudnice!
Trenutno sam 21tt i zadnja 2-3 dana imam prilicno jake i tupe bolove u donjem dijelu zdjelice, jel to normalno i u redu? Sutra imam pregled kod ginekologa ali ne mogu izdrzati, a google mi nije bas drag za tumacenje bilo kakvih tegoba 🙈🙈😂😂
Hvala vam unaprijed!
Ja sad ne znam jer sam i ja imala bolove ali vise onako kao da se rastezem ili kao da mi se sve nesta namjesta. Boljelo je a ne sada jako i neizdrzivo.
Pozdrav mame i trudnice!
Hvala vam unaprijed!
Ja sad ne znam jer sam i ja imala bolove ali vise onako kao da se rastezem ili kao da mi se sve nesta namjesta. Boljelo je a ne sada jako i neizdrzivo.
Mene boli svako ustajanje sa stolice, te duze stajanje na nogama, probada prilicno jako.. Ne mogu reci neizdrzivo ali neugodno je.
Cure, evo mene s pregleda. Po mjerama je sve ok s bebom, sve je tu negdje u skladu s tjednima. Dr. je primijetio nekakvo zadebljanje posteljice i moram se javiti kroz 15 dana da me pregledaju u bolnici, da dobijem vise misljenja. Nisam uspjela od dr. i zvuci odgovor sto to zapravo znaci, sve nesto oko teme... Kod mene nista ne moze proci glatko.. Ako netko zna nesto o tome molim da podijeli iskustvo sa mnom. Čak se ni sa spolom nisam usrećila, trudio se vidjeti, ali sto on vise gleda, beba se vise skriva tako da nisam dobila potvrdu.
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Meggg jel bol u pipici dole 🤣
Tako nekako, da 😂😂😂😂 Nasla si pravi izraz!
A Demi draga baš glupo 😒 nemam baš neka saznanja vezana za to, samo se nadam da nije ništa opasno..a nekako vjerujem da nije ❤️ Sada mi samo palo na pamet da od tu i ono tvoje krvarenje 🤷🏻♀️
A za spol ćemo se svi još strpiti, samo neka ste beba i ti dobro 🤗🥰
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Pozdrav drage moje buduce proljetne mame. Vrijeme nam tako brzo prolazi. Jeste uzbudene? Kad su termini? I da htjela bi se ispricati sto se dugo nisam javljala ali iskreno vise nisam uspjela poloviti tko je ovdje novi a tko stari la se nisam ubacivala. Zahvaljujem se svima onima koji su pisali poruke podrske u pocetku i koji me se jos sjecaju. Puno je pomoglo. Nisam ni ja vas zaboravila, pa da vas pitam kako napreduju vase bebice, jel sve u redu sa njima, jel rastu? Kako se nosite sa trudnocom, pisite neka svoja iskustva. Pokusat cu se sada malo vise ukljuciti da komuniciramo jedna sa drugom i malo bolje upoznamo.
Evo da ja malo update-am svoju objavu, sada smo u 21tt, tocno danas je puni tjedan, jucer smo bili na pregledu kod naseg ginekologa i saznali da je bebica super zdrava i da se pravilno i lijepo razvija. Trenutno tezi 450 grama sto znaci da ponosno mogu reci da je prava bebica. Ostalo je sve uredno. Komplikacija u trudnoci nemam. I za kraj..stize nam 💓Aurora krajem petog mjeseca.
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Pozdrav svima, evo i mene nakon dugo vremena, vrlo kratko sam bila tu s vama 🙈 htjela bih se malo više aktivirati, valjda nije kasno 😁
Mi smo sada na 20+2, bila sam u ponedjeljak na pregledu pa smo saznali da je dečko i težak je oko 344 grama. Termin je krajem petog, računam 30.5.
Nadam se da vam svima trudnoća lijepo prolazi 😁
Nika_1610, onda smo blizu terminom ☺️
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
Cure, evo mene s pregleda. Po mjerama je sve ok s bebom, sve je tu negdje u skladu s tjednima. Dr. je primijetio nekakvo zadebljanje posteljice i moram se javiti kroz 15 dana da me pregledaju u bolnici, da dobijem vise misljenja. Nisam uspjela od dr. i zvuci odgovor sto to zapravo znaci, sve nesto oko teme… Kod mene nista ne moze proci glatko.. Ako netko zna nesto o tome molim da podijeli iskustvo sa mnom. Čak se ni sa spolom nisam usrećila, trudio se vidjeti, ali sto on vise gleda, beba se vise skriva tako da nisam dobila potvrdu.
Draga baš mi je žao da nikad nisi do kraja mirna 😔 Ne znam ništa o tome ali nadam se da je samo preventivno i da nije ništa ozbiljno. 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji