Jesmo Ema :) meni je termin 26.05.22. tako da se mozda vidimo u rodilistu😂😁
I cestitke za deckica, samo nek i dalje nastavi lijepo rasti i razvijati se i nek sve tece normalno svojim tokom bez ikakvih koplikacija. Covjece, moja curka vec sad ima 450 grama haha.😂
Možda da, još se nisam odlučila za bolnicu, to me tek čeka 😁
Hvala, također i tebi. Bome tvoja curka je napredna ☺️ a meni zvučalo da je moj bebač veća beba od prosjeka 😂
Demi držim fige i vjerujem da će na kraju to biti dobro, sretno!
Prva trudnoća
Dolazi nam dečkić 💙
Termin: 30.5.2022.
LucK hvala puno! Drago mi je da cemo se druziti 😁😁
Termin: 30.05.2022. 💙
Dubrovcanka vjerojatno ce ti sad na sljedecem pregledu uzeti briseve ili najkasnije do 36 tjedna.
Uzima se bris na streptokok. Ako je pozitivan, ide terapije antibiotikom. Takoder se moze prenijeti na bebu, pa se preventivno daje i na porodu.
Svakaki to pitaju prvo kad se krene u trudnicku. I dok dodes na porod.
Meni je prvi prijevremeni bio zbog toga(beta hemoliticki streptokok, ili ti streptokok grupe B) pa mi dr.uzima po dva puta briseve na BHSB.
Zeznuta je bakterija jer ako pri puknucu plodne ovojnice kontaminira plodnu vodu, beba si to moze aspirirati u pluca i moze doc do sepse ili pneumonije. Ili kroz porodajni kanal pa dode do kolonizacije i beba razvije kroz 7 dana ranu bolest. Skicni malo google. Ja sam vec zaboravila od prvog poroda sta su mi pricali
Moja mala nije pokupila srecom nista jer sam ja prije toga 7 dana vec primala antibiotik i ona je dobila preventivno odmah po rodenju.
Kriss super za pregled ♥️ jel se pojavljivalo jos krvi?
Demi ima li mira kod tebe? 😔
Nove curke kao i povratnice dobro nam dosle,veseli nas da budete s nama do kraja ♡
Sunasce imas li mozda mjere bas od tog pregleda? Da usporedim sa svojim nalazom od N
Evakb dodaam i cestitke na pregledicu😇
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Današnji pregled je bio super, bebač je 1.5 kg, 29 tt, sve školski 😇
Ja sam izgubila 1 kg što je super jer me prošli put našpotala gin da sam puno dobil 😁😁
Bravooo 😇🥰 suoer za kilice 🤭🥰
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure evo i mene sa pregleda. Beba je zdrava, iako ju zabrinjava zašto je trbuh 2 tjedna u plusu, ali nema nikakva prijedlog niti terapiju. Ako ima netko da zna nešto, slobodno napiše. Kad smo ga vidjele, a on debel ali baš debela beba i klonirani moj muž. Kao da mi je u utrobi muž. Tako zastrašujuće. Ljuta sam jer su moji geni opet izgubili. Loša vijest je da je još na zadak. Tako da me polako hvata panika, debel je i na zadak. Mislim da se moram počet pripremati mentalno za carski, a ne za rađanje "na farmi".
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Cure evo i mene sa pregleda. Beba je zdrava, iako ju zabrinjava zašto je trbuh 2 tjedna u plusu, ali nema nikakva prijedlog niti terapiju. Ako ima netko da zna nešto, slobodno napiše. Kad smo ga vidjele, a on debel ali baš debela beba i klonirani moj muž. Kao da mi je u utrobi muž. Tako zastrašujuće. Ljuta sam jer su moji geni opet izgubili. Loša vijest je da je još na zadak. Tako da me polako hvata panika, debel je i na zadak. Mislim da se moram počet pripremati mentalno za carski, a ne za rađanje "na farmi".
Oprosti ali ja sam proplakala od smjeha 😂😂😂😂 zaaaista sam se posteno nasmijala 😆😆
Mozda se bude ranije rodio pa bude bio najtaman 🥰 moze imati sto oko 4kg inace?
Klonirani hahhahahah😅😂
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cestitke na dobrim pregledima i stare nove curke dobro nam dosle 😉
Demi nadam se da nije nista strasno i da je mozda gin krivo vidio.
Moja cura je navodno u plusu po kilazi 2 tjedna, a doktor rekao da je sve u redu. Joj molim te i moja je ista moj muz,pljunuta sve jos prebacila pupcanu vrpcu preko ramena i podmetnula ruku pod glavu i namjestila se za spavat. U 20 tjednu tako. 🙈 bar nek bude pametna na mamu 🤣🤣
Ja sam se nadala da ce karakterno biti na mene, jer sam dosta mirna i takva sam bila ko beba. Muz, s druge strane, je i sad puno dinamicniji i kako mi je svekrva pricala, ko beba je bio porilicno zahtjevan. Kad mi je doktor danas rekao da je mali jako aktivna beba i da se pripremimo samo sam skomentirala da sranje, ocito je na tatu.
E da, ako ce kojoj trebat informacija, rekao mi je da svakako preporuca da uzmem booster, da se moze primiti u bilo kojem mjesecu trudnoce i neka bude pfizer ili moderna jer imaju najbolje rezultate kao booster doza, a ne bi trebala imati jake simptome kako sam imala nakon cijepljenja.
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji