Cure dobrodošle nazad... 🖐
Katja kako si danas? jel bolje?
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Demito ti je laivki receno prerano sazrijevanje posteljice, ili hiperplazija posteljice. Nabavi uputnicu i odi odmah u bolnicu, ako ne, odi kod privatnika da ponovno izmjeri, ja ne bih cekala 2 tjedna.
Hematom nije od toga, ali to moze biti od hematoma. Odnosno, zbog niskog zeljeza. Dalje, moze biti zbog virusa raznih, potrebno je raditi torch i lijeciti! Takoder dijabetes, inkompatibilnost krvi ili genetski poremecaji. Pusenje..
Vazno je i znati koliko je zadebljana, ako je blago, onda ni nema terapije. Pise li ti mozda koliko mm?
Isto tako, je li beba izrazito aktivna ili mirna u zadnje vr?
Oprosti sta te tlacim ali ja se jako uzrujam kad doktori nonsalantno reagiraju na neke stvari.
Nije uopće napisao ništa o tome u nalazu, to mi je samo usmeno rekao. Rekao je da je plodna voda uredu, protoci u posteljici su dobri, beba se dobro razvija. Pogledao je svaki bebin organ posebno, sve je izmjerio. Ne vide se nikakve anomalije. Samo mi je na posteljici pokazao nekakvu sjenu i rekao da mu se cini da je tu neko zadebljanje i da se posteljica jos namjesta i implatira, pa da se javim za 15tak dana da vidimo hoce li se tad ista vidjeti i da ce me tad primiti u bolnici skupa s kolegama da svi pogledaju (inace sam isla kod njega danas privatno, on mi vodi trudnocu)
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Beba je aktivna svaki dan, nije nešto preaktivna ali mislim da je u skladu s ovim tjednima. Pokrete sve više osjećam svakodnevno. Od terapije mi je rekao da nastavim duphaston, a njega pijem otpocetka zbog hematoma i krvarenja 🤷♀️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Demivise od ovog ti ne znam 🤷🏻♀️
ako te dobro razumijem, posteljica je djelomicno zadebljana, nisam sigurna na sto to upucuje
Neobicno mi je da te je pustio da pricekas 2 tjedna, mislim da nije nikakav problem da te odma primi u bolnicu na drugo misljenje pa da se ranije pocne s terapijama ako je potrebno
Drzim fige da je krivo vidio 🤗
Da, nije cijela posteljica zadebljana nego dok je gledao protoke u posteljici, unutar nje je vidio neko zadebljanje. Onako što sam ja vidjela, to je neka sitna sjena. Nisam vidjela da je to mjerio
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Pozdrav svima, evo i mene nakon dugo vremena, vrlo kratko sam bila tu s vama 🙈 htjela bih se malo više aktivirati, valjda nije kasno 😁
Mi smo sada na 20+2, bila sam u ponedjeljak na pregledu pa smo saznali da je dečko i težak je oko 344 grama. Termin je krajem petog, računam 30.5.
Nadam se da vam svima trudnoća lijepo prolazi 😁
Nika_1610, onda smo blizu terminom ☺️
Jesmo Ema :) meni je termin 26.05.22. tako da se mozda vidimo u rodilistu😂😁
I cestitke za deckica, samo nek i dalje nastavi lijepo rasti i razvijati se i nek sve tece normalno svojim tokom bez ikakvih koplikacija. Covjece, moja curka vec sad ima 450 grama haha.😂
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Demi moja vazda nešto. A čim nije neka velika panika po njemu ne vjerujem da je alarmantno Al naravno da ti nije svejedno kad moraš po drugo mišljenje. Jesi se ti naručila u šparca? On je odličan pa kontam i njega ćeš Pitat. Nadam se da će cure nešto više znati o tome da te umire. Mrzim kad su tako mutavi u nekim stvarima.
Meggg ja ti se s time borim ima dva mj skoro. Neki dan sam išla na Fizikalnu i čini mi se da je malo manje bol. To ti je inače bol u pubičnoj kosti i jako je česta kod trudnica. Baš proguglaj pa ćeš vidit šta da radiš da si olakšaš.
Hvala ti! Sad kad znam sto bi moglo biti onda mogu i googlat..Nadam se da cu si moci olaksat, ide mi na zivce vec lagano 😂
Termin: 30.05.2022. 💙
Demi moja vazda nešto. A čim nije neka velika panika po njemu ne vjerujem da je alarmantno Al naravno da ti nije svejedno kad moraš po drugo mišljenje. Jesi se ti naručila u šparca? On je odličan pa kontam i njega ćeš Pitat. Nadam se da će cure nešto više znati o tome da te umire. Mrzim kad su tako mutavi u nekim stvarima.
Meggg ja ti se s time borim ima dva mj skoro. Neki dan sam išla na Fizikalnu i čini mi se da je malo manje bol. To ti je inače bol u pubičnoj kosti i jako je česta kod trudnica. Baš proguglaj pa ćeš vidit šta da radiš da si olakšaš.
Nisam se naručila, jos se dvoumimo hocemo li se uputit do Splita s obzirom da se moja trudnoca vodi kao rizicna, pa ne znam smijem li putovat. Vidit cu kakvo je stanje malo prije nego mi muz dođe pa cemo se dogovorit
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Današnji pregled je bio super, bebač je 1.5 kg, 29 tt, sve školski 😇
Ja sam izgubila 1 kg što je super jer me prošli put našpotala gin da sam puno dobil 😁😁
Nama je isto pregled prosao super. Ima 676 grama. Kaze doktor da se pripremimo na jednog jako aktivnog decka, cijeli pregled se nije prestao vrpoljiti. Morala sam u jednom trenu i na bok leci da proba tako vidjeti jer ovaj nije suradivao.
Tejuska iduci iduci pregled mi je 9.2., molim te upisi me
👩🦰35
👨🦱37
Pokušavamo od 09/2019.
06.09.2021. ➕
Panorama ✔️ dolazi nam Ivor 💙
Očekivani termin poroda 11.05.2022.
Maca dobro nam došla nazad i sretno 🤞
Tejuska drago mi je da si uspila 💪😂
EvaKB ne znan za kozice, ali nisam ih ni ja prebolila niti itko od mojih u obitelji. Ako nešto saznaš javi 😊 za dr nemam komentara 🤦♀️😂 i čestitke za super pregled 😍
Kriss super za pregled 😁
Meggg dobro došla i sretno ☀️
Demi drago mi je da je sve dobro, a za to zadebljanje se nadan da nije opasno❤️🙏
Nika čestitke za curicu i dobar pregled 🤩
Ema čestitke za dečkića i dobar pregled 🤩
Katsy super za pregled i velikog bebača 😍
31👩❤️💋👨38
Sortiraj odgovore
Najstariji