Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ema:)
    12. Siječanj 2022. 16:48

Pozdrav svima, evo i mene nakon dugo vremena, vrlo kratko sam bila tu s vama 🙈 htjela bih se malo više aktivirati, valjda nije kasno 😁
    Mi smo sada na 20+2, bila sam u ponedjeljak na pregledu pa smo saznali da je dečko i težak je oko 344 grama. Termin je krajem petog, računam 30.5.

Nadam se da vam svima trudnoća lijepo prolazi 😁

Nika_1610, onda smo blizu terminom ☺️

Prva trudnoća
    Dolazi nam dečkić 💙
    Termin: 30.5.2022.

elle 🙋‍♀️
    12. Siječanj 2022. 16:56

Demi30

Cure, evo mene s pregleda. Po mjerama je sve ok s bebom, sve je tu negdje u skladu s tjednima. Dr. je primijetio nekakvo zadebljanje posteljice i moram se javiti kroz 15 dana da me pregledaju u bolnici, da dobijem vise misljenja. Nisam uspjela od dr. i zvuci odgovor sto to zapravo znaci, sve nesto oko teme… Kod mene nista ne moze proci glatko.. Ako netko zna nesto o tome molim da podijeli iskustvo sa mnom. Čak se ni sa spolom nisam usrećila, trudio se vidjeti, ali sto on vise gleda, beba se vise skriva tako da nisam dobila potvrdu.

Draga baš mi je žao da nikad nisi do kraja mirna 😔 Ne znam ništa o tome ali nadam se da je samo preventivno i da nije ništa ozbiljno. 💕

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

elle 🙋‍♀️
    12. Siječanj 2022. 16:59

Cure dobrodošle nazad... 🖐 
    Katja kako si danas? jel bolje?

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

Demi30
    12. Siječanj 2022. 17:02

antonela98

Demito ti je laivki receno prerano sazrijevanje posteljice, ili hiperplazija posteljice. Nabavi uputnicu i odi odmah u bolnicu, ako ne, odi kod privatnika da ponovno izmjeri, ja ne bih cekala 2 tjedna.
    Hematom nije od toga, ali to moze biti od hematoma. Odnosno, zbog niskog zeljeza. Dalje, moze biti zbog virusa raznih, potrebno je raditi torch i lijeciti! Takoder dijabetes, inkompatibilnost krvi ili genetski poremecaji. Pusenje..

Vazno je i znati koliko je zadebljana, ako je blago, onda ni nema terapije. Pise li ti mozda koliko mm?
    Isto tako, je li beba izrazito aktivna ili mirna u zadnje vr?

Oprosti sta te tlacim ali ja se jako uzrujam kad doktori nonsalantno reagiraju na neke stvari.

Nije uopće napisao ništa o tome u nalazu, to mi je samo usmeno rekao.  Rekao je da je plodna voda uredu, protoci u posteljici su dobri, beba se dobro razvija. Pogledao je svaki bebin organ posebno, sve je izmjerio. Ne vide se nikakve anomalije.  Samo mi je na posteljici pokazao nekakvu sjenu i rekao da mu se cini da je tu neko zadebljanje i da se posteljica jos namjesta i implatira, pa da se javim za 15tak dana da vidimo hoce li se tad ista vidjeti i da ce me tad primiti u bolnici skupa s kolegama da svi pogledaju (inace sam isla kod njega danas privatno, on mi vodi trudnocu) 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    12. Siječanj 2022. 17:06

Beba je aktivna svaki dan, nije nešto preaktivna ali mislim da je u skladu s ovim tjednima.  Pokrete sve više osjećam svakodnevno. Od terapije mi je rekao da nastavim duphaston, a njega pijem otpocetka zbog hematoma i krvarenja  🤷‍♀️

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Demi30
    12. Siječanj 2022. 17:15

antonela98

Demivise od ovog ti ne znam 🤷🏻‍♀️
    ako te dobro razumijem, posteljica je djelomicno zadebljana, nisam sigurna na sto to upucuje
    Neobicno mi je da te je pustio da pricekas 2 tjedna, mislim da nije nikakav problem da te odma primi u bolnicu na drugo misljenje pa da se ranije pocne s terapijama ako je potrebno
    Drzim fige da je krivo vidio 🤗

Da, nije cijela posteljica zadebljana nego dok je gledao protoke u posteljici, unutar nje je vidio neko zadebljanje. Onako što sam ja vidjela, to je neka sitna sjena. Nisam vidjela da je to mjerio

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Nika_1610
    12. Siječanj 2022. 17:22

Ema:)

Pozdrav svima, evo i mene nakon dugo vremena, vrlo kratko sam bila tu s vama 🙈 htjela bih se malo više aktivirati, valjda nije kasno 😁
    Mi smo sada na 20+2, bila sam u ponedjeljak na pregledu pa smo saznali da je dečko i težak je oko 344 grama. Termin je krajem petog, računam 30.5.

Nadam se da vam svima trudnoća lijepo prolazi 😁

Nika_1610, onda smo blizu terminom ☺️

Jesmo Ema :) meni je termin 26.05.22. tako da se mozda vidimo u rodilistu😂😁
    I cestitke za deckica, samo nek i dalje nastavi lijepo rasti i razvijati se i nek sve tece normalno svojim tokom bez ikakvih koplikacija. Covjece, moja curka vec sad ima 450 grama haha.😂

👩🏽24 🧔🏽27 👧🏽 Aurora 2022🩷
    5.3. missed ab

Meggg
    12. Siječanj 2022. 17:23

Dubrovčanka

Demi moja vazda nešto. A čim nije neka velika panika po njemu ne vjerujem da je alarmantno Al naravno da ti nije svejedno kad moraš po drugo mišljenje. Jesi se ti naručila u šparca? On je odličan pa kontam i njega ćeš Pitat. Nadam se da će cure nešto više znati o tome da te umire. Mrzim kad su tako mutavi u nekim stvarima.
    Meggg ja ti se s time borim ima dva mj skoro. Neki dan sam išla na Fizikalnu i čini mi se da je malo manje bol. To ti je inače bol u pubičnoj kosti i jako je česta kod trudnica. Baš proguglaj pa ćeš vidit šta da radiš da si olakšaš.

Hvala ti! Sad kad znam sto bi moglo biti onda mogu i googlat..Nadam se da cu si moci olaksat, ide mi na zivce vec lagano 😂

Termin: 30.05.2022. 💙

Demi30
    12. Siječanj 2022. 18:04

Dubrovčanka

Demi moja vazda nešto. A čim nije neka velika panika po njemu ne vjerujem da je alarmantno Al naravno da ti nije svejedno kad moraš po drugo mišljenje. Jesi se ti naručila u šparca? On je odličan pa kontam i njega ćeš Pitat. Nadam se da će cure nešto više znati o tome da te umire. Mrzim kad su tako mutavi u nekim stvarima.
    Meggg ja ti se s time borim ima dva mj skoro. Neki dan sam išla na Fizikalnu i čini mi se da je malo manje bol. To ti je inače bol u pubičnoj kosti i jako je česta kod trudnica. Baš proguglaj pa ćeš vidit šta da radiš da si olakšaš.

Nisam se naručila, jos se dvoumimo hocemo li se uputit do Splita s obzirom da se moja trudnoca vodi kao rizicna, pa ne znam smijem li putovat. Vidit cu kakvo je stanje malo prije nego mi muz dođe pa cemo se dogovorit 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

• katsy
    12. Siječanj 2022. 18:04

Današnji pregled je bio super, bebač je 1.5 kg, 29 tt, sve školski 😇
    Ja sam izgubila 1 kg što je super jer me prošli put našpotala gin da sam puno dobil 😁😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani