Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    martina.tina
    10. Siječanj 2022. 15:58

Nooha, zao mi je, ali sad ovih mjesec dana miruj i cuvaj bebicu... brzo ce i to proci!
    Magy… stvarno koma, ispada da svaki doktor prati svoje parametre  bitno da je s bebicom sve u redu i da se ti dobro osjecas.. ako su isti nalazi valjali prije mjesec dana, kako sada mogu biti drugaciji..  😵 

martina.tina
    10. Siječanj 2022. 16:01

I cure, jedna info! Nisam provjerila osobno, ali kazu mi prijateljice da se u DM - u sve pelene mogu zamijeniti za druge, i bez racuna i ako nisu kupljene kod njih, samo je bitno da ih imaju u asortimanu i da nije osteceno pakiranje ... znaci mislim da je Sunasce rekla da dobiva Pampersice.. ako bebi ne odgovaraju moze doci u DM i slobodno ih zamijeniti za neke druge koje imaju u asortimanu 😊 
    Nadam se da sam bila jasna i ako neko ima tocniju info pisite! 😁

• Nooha
    10. Siječanj 2022. 16:41

Hvala cure na podršci.
    Evo nekako sam i ja optimistična da će to biti ok uz mirovanje.No naravno, nije mi svejedno.
    S bebom je sve ok, lijepo napreduje, uvijek je bio nešto manji sad na zadnjem uzv se baš pomjerio prema terminu.
    Imala sam u planu obaviti šoping u dm-u i spremiti torbu, al sad će to ipak muž sutra sam odraditi.
    Ja krećem odbrojavat i čekat prvo 32 tt, a onda slijedeći korak 34 tt.
    U Petrovoj kažu da je to već super ... 

• Nooha
    10. Siječanj 2022. 16:55

Magy107

Nooha

Hvala cure na podršci.
    Evo nekako sam i ja optimistična da će to biti ok uz mirovanje.No naravno, nije mi svejedno.
    S bebom je sve ok, lijepo napreduje, uvijek je bio nešto manji sad na zadnjem uzv se baš pomjerio prema terminu.
    Imala sam u planu obaviti šoping u dm-u i spremiti torbu, al sad će to ipak muž sutra sam odraditi.
    Ja krećem odbrojavat i čekat prvo 32 tt, a onda slijedeći korak 34 tt.
    U Petrovoj kažu da je to već super …

Samo miruj. Okruži se svime što voliš i koga voliš. Bit će to sve dobro. Mužići isto vole biti korisni.

Muž je najmanja briga...mislim da nisam curku okupala od kak sam ostala trudna, ni veš peglala, a bome ni usisavala...
    Sve to on radi...ne jer mora, nego se odmah pogurne i neda mi ništa.
    Mama kuha ...tako da je na meni stvarno da mirujem...

• Nooha
    10. Siječanj 2022. 17:00

Magy  ovo je užas šta ti rade oko šećera, jel to V.Vrhovac??
    Ja u Vž najnormalnije prošla profil...meni su prva jutarnja mjerenja uvijek viša, ali osim dijete i par riječi oko toga nitko ništa.
    I ponoviti ga za 3 tjedna...
    Ja to radim u Vž, tamo cijeli dan ležiš, nose ti hranu i dolaze vaditi krv tj.mjeriti šećer. I pravi uzv ti odrade pa je to super ... sad ga barem ne moram raditi u Petrovoj gdje moram 3 sata čekati na red...

elle 🙋‍♀️
    10. Siječanj 2022. 17:19

Magy107

Nooha

Magyovo je užas šta ti rade oko šećera, jel to V.Vrhovac??
    Ja u Vž najnormalnije prošla profil…meni su prva jutarnja mjerenja uvijek viša, ali osim dijete i par riječi oko toga nitko ništa.
    I ponoviti ga za 3 tjedna…
    Ja to radim u Vž, tamo cijeli dan ležiš, nose ti hranu i dolaze vaditi krv tj.mjeriti šećer. I pravi uzv ti odrade pa je to super … sad ga barem ne moram raditi u Petrovoj gdje moram 3 sata čekati na red…

Nije Zg u pitanju. Istočno sam ja. Osijek… Ovo tvoje zvuči fantastično.

Ma bez obzira na grad,  ako je rečeno da je do 6,7 onda je do 6,7 za sve,svaki put a ne da svaki dr.vodi svoju politiku. I onda još uz to imaju bezobrazni pristup. Kao da mi nismo dovoljno zabrinute za svoje bebe od 0-24 pa nam treba još i njihov stres u životu. Nadam se samo da znaš da si ti sve napravila kako treba ❤💋  

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

zana89
    10. Siječanj 2022. 18:04

Evo i mene danas sestra zvala, imam poviseni secer. Nije rekla koje su vrijednosti ali da dodem sutra po nalaz i uputnice za bolnicu pa ce mi sve reci onda. 
    Ja inace uvijek imam nizak secer, imam i apart za mjerenje doma i znala sam si provijerit cesce i uvijek je bio nizak tipa 3.5. 
    Bas sam sada iznenadena, ali znam da puno toga ima veze sa stresom jer mi je zadnjih skoro mjesec dana koma. 
    Vidjet cemo sutra sta ce reci. Bas sam jela sada i mjerila secer jedno sat vremena nakon jela i bio je 4.4. 😒 

zana89
    10. Siječanj 2022. 18:47

Magy107

Zana89 možda možeš ponoviti nalaz? Znam da je to ovdje netko napravio. Nisu bile baš visoke vrijednosti nego blago povišene i znam da je drugi nalaz bio dobar. Ne mogu se sada sjetiti o kome se radilo. Možda netko drugi zna.

Pitat cu ju mozda se moze, iako sam sada vec u 28 tt pa cemo vidjeti. Nadam se da nije puno povisen a nista do sutra necu znati 🤷🏼‍♀️

Mak18
    10. Siječanj 2022. 18:56

Nooha samo odmaraj, bit će sve uredu! 
    Magy107 žao mi je zbog cijele situacije, nemoj se živcirat. I konačno netko iz Osijeka 💪
    Lovely meni su rekli da u tom periodu od 45 do 28 dana treba otići na porodiljni.

Ja sam u jednoj čudnoj situaciji. Radim na zamjeni i ugovor mi produžuju na 60 dana. Ravnateljica mi je rekla da mi nakon 1.2. neće produžiti ugovor jer trebam ići rodit i mora naći nekog drugog. Što znači da sam nakon 1.2. nezaposlena. U tajništvu su mi rekli da mi nedostaje nešto sitno kako bih imala 12 mjeseci staža s prekidima unutar dvije godine i pravo na punu plaću. Znači li to da mi preostaje samo ona naknada za nezaposlene? 🤔

• Nooha
    10. Siječanj 2022. 19:01

Pau18

Nooha samo odmaraj, bit će sve uredu!
    Magy107 žao mi je zbog cijele situacije, nemoj se živcirat. I konačno netko iz Osijeka 💪
    Lovely meni su rekli da u tom periodu od 45 do 28 dana treba otići na porodiljni.

Ja sam u jednoj čudnoj situaciji. Radim na zamjeni i ugovor mi produžuju na 60 dana. Ravnateljica mi je rekla da mi nakon 1.2. neće produžiti ugovor jer trebam ići rodit i mora naći nekog drugog. Što znači da sam nakon 1.2. nezaposlena. U tajništvu su mi rekli da mi nedostaje nešto sitno kako bih imala 12 mjeseci staža s prekidima unutar dvije godine i pravo na punu plaću. Znači li to da mi preostaje samo ona naknada za nezaposlene?

A koliko ti nedostaje do godinu dana staža? To ti je ključno, inače padaš na onaj minimalac za nezaposlene

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.