Cure dobro jutro i sretno na pregledima danas 🤞
Dubrovčanka baš sam neki dan isti čitala o tome jer pazi ja debil se zabrinula zašto je moja toliko aktivna od kad imam covid. 🥴 I isto sam saznala da je to sve normalno i da će biti sad i mirnijih perioda.
Anchy23 ja sam mislila uzeti pampers pure protection 1 i to 2 paketa za početak pa poslije kupovati po potrebi. I dosta mi je frendica savjetovalo da se poslije prebacimo na babylove.
Maya34 evo moja situacija s koronom je zasad super, još me malo muči grlo i kašalj i to je to. Katja kak si nam ti?
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Jutrooo♥️Tko ima danas pregled neka je sa srecom 🙏🙏
Moj je u srijedu,ajme jedva cekaaam 🤭 odmah sam u 8:15 narucena,kaze da mora nekakve briseve uzeti pa odmah ujutro,mozda netko zna o cemu se radi? Ja sam totalno zaboravila 🤔
Rutinska kontrola. Gledaju da li imaš te neke uzročnike, koji mogu biti normalna flora a stvaraju probleme na porodu i naravno da nemaš neke patogene! Razlika je samo u tome ako budeš pozitivna dobiješ antibiotik na porodu i naravno moraš to obavezno reći kad dođeš rađati! Ja isto to još moram napraviti (moja to radi uvijek zadnji pregled pred TA). Ali sam u prošloj trudnoći bila pozitivna, tako da znam na čemu sam. 😭 Postupak ti je kao malo neugodniji papa!
Hvala tiii,znam da su mi nesto pred kraj trudnoce radili,oko 35 36tt 🤔
A na sta si ti bila pozitivna?
Mislim da je bilo beta-hemolitički streptokok, ali samo mislim. Tko bi se toga sjećao,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
I ja sam mislila jedinicu 2 paketa a kasnije kupovati jos...
Cula sam jako dobre recenzije i za happy pelene no njih ima samo online za naruciti i u par bauerfiend trgovina za kupiti Cesto su na akciji ali eto nema ih dvugdje za kupiti pa nije zgodno.
Evo me, čekam u trudničkoj u Petrovoj, još uvijek je dosta gužva. Sat vremena mi ne gine ...
No, sve je to ok, kad se sjetim dva i pol sata čekanja na uzv...
Javim se...
Anchy veliku podršku ti šaljem 🙏🙏❤️❤️❤️
Što se tiče pelena, ja sam najviše preporuka dobila za Bella Baby Happy. Super su i komentari mama po Facebooku. Cijena im je sasvim ok i često su na popustu (i sad su trenutno), samo što nisu u prodaji po trgovačkim centrima, nego samo online. Meni to nije problem, čak mi i odgovara, ali nekome možda jest 🤷♀️. Tako da ja mislim da ću krenuti s njima pa kako bude.
Cure s koronom drago mi je da ste više manje dobro i da su simptomi blaži 🙏 A i beba preko vas dobije određeni imunitet, tako da nije to toliko ni loše, samo da vi do kraja to lako podnesete.
Sretno na pregledima tko ima danas, nisam baš popratila tko je, ali se svakako nadam lijepim vijestima od vas ☺️
29👩❤️👨33
stiže nam 🎀💗
Anchy ovaj put mora sve biti dobro ❤️
Elle kod mene i dalje temperatura, jučer sam uzela dva lupoceta, poslijepodne i navečer, jer mi je temp došla do 38,2. Jutros me i grlo malo boli. Kako se ti osjećaš?
Ja sam pelene od početka koristila babylove, još uvijek koristimo 😅 Njih ću uzeti i za bebu.
Cure sretno na pregledima 🤗
Nooha sretnooo,nadam se da budes brzo🙏
Sto se tice pelena,meni je J razvio alergiju na Violetine a N na Babylove iz DM... Ostali smo Pampersu i Puffies nekako vjerni 🤔 Sve je to od guze do guze 🥰🤭
Marijana hvala ti ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Elle kod mene i dalje temperatura, jučer sam uzela dva lupoceta, poslijepodne i navečer, jer mi je temp došla do 38,2. Jutros me i grlo malo boli. Kako se ti osjećaš?
Ja sam pelene od početka koristila babylove, još uvijek koristimo 😅 Njih ću uzeti i za bebu.
Uhhh😪nadam se da ce ti brzo biti bolje 🙏♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
joj baš mi je žao, mislila sam da smo se obje izvukle bez temp. Ali i tebi su ranije počeli simptomi tak da se bojim da i ja još stignem dobiti. Meni je stvarno ok, malo nos, malo kašalj,ništa prestrašno. Nadam se da će ti proći ta temp što prije i da je to to onda od covida. Pa da uživamo u miru do poroda 💗💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Nooha sretnooo,nadam se da budes brzo🙏
Sto se tice pelena,meni je J razvio alergiju na Violetine a N na Babylove iz DM… Ostali smo Pampersu i Puffies nekako vjerni 🤔 Sve je to od guze do guze 🥰🤭
Marijana hvala ti ♥️
Sve je to od guze do guze 🤣🤣🤣 ajme preslatko, baš si me nasmijala. Ali i istina jer meni frendica veli da je njoj mala dobila od pampersa tak da stvarno nema pravila.🤷♀️
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji