Ma te preporuke se stalno mijenjaju. Nekad je bilo ležanje na boku pod obavezno, a sad zadnjih par godina preporučaju na leđima uz stalno rotiranje glavice.
Mi smo u bolnici imali one nakošene krevetiće pa smo i doma ispod madraca na jednu stranu stavili ručnik da dobijemo taj lagani nagib - to nam je i patronažna savjetovala.
Mi smo iz kindebreta na kraju vadili sve van da izbjegnemo bilo kakvu opasnost - pogotovo nekako prva dva tri mjeseca.
Meni se kai najveći promašaj pokazao onaj baldahin na krevetiću, a još sam ga posebno tražila 🙈😂🙈😂
I vrlo brzo shvatila da mu je jedina funkcija da skuplja prašinu. 😝
Jedino što ću za kinderbet ovaj puta kupiti su one zaštitne navlake Dada i Rocco. To mi se stvarno čini super i dosta kolegica je za drugu bebu umjesto svih tih ogradica uzelo to jer je korisnije.
Sad mi je žao što nisam iskoristila priliku kad je bilo onaj sajmeni popust (tad mi se još činilo rano) jer čini mi se da sad više ništa od popusta.
MarijanaMartin zaboravila sam napisati da smo normalno nosili odjeću, nije trebala biti nista veca!!
Martina.tina uf, drzi se. I javi koju so teraliji dobila. Ja ne znam nista o glistama 🙈
Nooha ahahahaa za baldahin i prašinu 😋😂
Svi smo to prosli s prvim dijetetom.. Sada samo minimalizam 😂😂
Omerta i ja sam isto natukla 8-9 kg. I samo dolaze, a tako malo kedem jer me zgaravica ubija. U prosloj sam trudnoci ukupno dobila 10-11 kg, a u pvoj sam vec sada na +9kg 😱 I samo raste. Gledam i ne vjerujem 😱😱🙊😭
MarijanaMartin zaboravila sam napisati da smo normalno nosili odjeću, nije trebala biti nista veca!!
Super, to je i meni plan. Ako baš bude nužno samo ću početi s 62,haha. Jesi i ti čekala da otpadne pupak ili ti nije smetao?! Moja mala je imala mjesec dana pupak, to mi se čini tako dugo. Nemogu dočekati da ponovo počnem sa platnenim. Znam da je to ovisnost i ljubav. Gdje kupuješ platnene? Čini mi se da je korona uništila tu industriju,ha? Što se tiče popusta ja sam isto poludjela. Sve je poskupilo i bio je totalni promašaj što nisam kupovala ranije, već sam čekala. Ma užas!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
martina.tina te klasicne djecje gliste ne bi trebale biti naročito opasne za zdravlje, pa tako ni za trudnoću. Ne znam smiju li se u trudnoći koristiti lijekovi koji se inače koriste za to, ali pretpostavljam da smiju ako nisi u prvom tromjesečju. Ali često dođe i do spontanog izliječenja. To je uobičajena pojava prije bila kod seoske djece, nisu imali nikakve lijekove pa svi živi i zdravi, spontano to ode. Jedi puno češnjaka i usitnjenih odnosno smrljvenih bučinih sjemenki, izbjegavaj slatku hranu. Ja isto radim u vrtiću, pa nažalost znam dosta o njima 😆 Gadne su za vidjeti, ali ne bi se trebala brinuti da će naškoditi bebi. Kad ih se riješiš, svakako provjeri željezo da vidiš hoće li ti trebati neki dodaci za to.
Ovo nisam znala. Sad mi je lakše, jer se parazita baš bojim! Kad vidim svoju malu u pijesku, poludim. Zato mi je kuća puna kinetičkog pijeska,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
MarijanaMartin davno je to bilo, ali imam jos pelenice od prvog sina. Tada je bilo nekoliko sivalica i tek je krenuo AIO. Naricivali smo od sivalice iz cijele regije (Flafi, Coki loki.. vose se niti ne sjecam) + online AIO. Dosta veliki dio kolekcije sam kupila rabljeno, kroz grupu Moderne platnene pelene na FB i putem njuskala nesto. U FB grupi vidim sada da cure kupiju i kineze, neki cak imaju i dobre preporuke...
Mi sko odmah krenuli, pupak jednostavno nismo zamatali.. I cak sam morala kupiti bodice 56 kad se beba rodiila jer toh bas nisam imala.. Budes vidila kolika ce biti beba ❤
MarijanaMartin davno je to bilo, ali imam jos pelenice od prvog sina. Tada je bilo nekoliko sivalica i tek je krenuo AIO. Naricivali smo od sivalice iz cijele regije (Flafi, Coki loki.. vose se niti ne sjecam) + online AIO. Dosta veliki dio kolekcije sam kupila rabljeno, kroz grupu Moderne platnene pelene na FB i putem njuskala nesto. U FB grupi vidim sada da cure kupiju i kineze, neki cak imaju i dobre preporuke…
Mi sko odmah krenuli, pupak jednostavno nismo zamatali.. I cak sam morala kupiti bodice 56 kad se beba rodiila jer toh bas nisam imala.. Budes vidila kolika ce biti beba ❤
Ja sam isto sve tako, samo nisam na Facebooku, pa nemogu do tih informacija. I ja imam sve rabljene, a kao nove. Dosta se cura zaleti, pa prodaju jeftino. Mene muči gdje sada nabaviti prefold. Nema dostave u hrv ili je toliko paprena da se ne isplati. Za Kineze nisam, ja volim "certificirano",haha Pitala si za wetbag. Imam ga ali ga nikad nisam koristila. Plastična vrećica mi je bila jednostavnija za uporabu. Stavim prljavu pelenu, izbacim zrak i zarolam u kuglu, kad dođem doma stavim pelenu u košaru a vrećicu bacim! Dobro si me sjetila da moram napraviti zalihe plastičnih vrećica, jer ih zabranjuju,haha
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Hvala cure na komentarima za spavanje.. očito se i te preporuke mijenjaju svako malo🙄. A budemo još vidjeli.. stignem uvijek taj jastuk kupiti, a nekako sam radije pobornik minimalizma nego da poslije nešto skuplja prašinu i da bacam novce bzvz..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji