Proljetne bebe 2022.🌹🌺☀️♥️ 🌄🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriss
    10. Siječanj 2022. 12:25

Dubrovčanka tako je i kod nas što se tiče pokreta. Par dana (3-4 dana) totalni šou turbo i onda malo smirenja, javi se tu i tamo da znamo da je dobro ❤️ i tako u krug.
    Pelene ja sam uzela Babylove iz DM-a, za njih sam od frendica čula najbolje preporuke, ako ne bude dobro probat ćemo Lupilu iz Lidla (te kuma koristi i kaže da je isto prezadovoljna). Vidjet ćemo koje će odgovarati, ako ne, mijenjamo dok ne nađemo prave.
    Curkama sretno na pregledima i puno strpljenja za čekanje. 😘
    Curke s koronom, držite se i ozdravite brzo ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2022. 12:27

Demi e na te sam mislila pelene isto sam cula of frendica da su super. A nije losa ta dostava na vrata samo treba na vrijeme naruciti hehe😊
    Tejuska tko zna kakve zahtjevne guze cemo mi imati 😉
    Katja  drzim ti fige da sto prije prode 🍀🤞

Maya34
    10. Siječanj 2022. 12:35

Katja baš te uhvatilo 😔 nadam se da ćeš što prije ozdraviti 🤗
    Elle ajde super što si ti sa blagim simptomima 😊
    Nooha nadam se da si sada već obavila 😒
    -
    Što se pelena tiče mi smo uzeli 1# Pampers.. za dalje ćemo vidjeti
    -
    Nakon toooliko muke oko traženja komode (cca 800kn) moj dragi je došao do zaključka da nam je bolje kupiti trokrilni ormar za bebinu sobu (1600kn)😁 vjerojatno kada je vidio koliko toga već sada ima spremno za malca 🙈🤣🤣 
    Što se previjanja tiče, podlogu imamo pa ću ga presvlačiti gdje mi bude lakše, a i u kupaonici imamo komodu pa mogu i tamo s obzirom da je prostrana 🤷🏻‍♀️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

Tejuska♡
    10. Siječanj 2022. 12:40

elle 🙋‍♀️

Tejuska♡

Nooha sretnooo,nadam se da budes brzo🙏
    Sto se tice pelena,meni je J razvio alergiju na Violetine a N na Babylove iz DM… Ostali smo Pampersu i Puffies nekako vjerni 🤔 Sve je to od guze do guze 🥰🤭
    Marijana hvala ti ♥️

Sve je to od guze do guze 🤣🤣🤣 ajme preslatko, baš si me nasmijala. Ali i istina jer meni frendica veli da je njoj mala dobila od pampersa tak da stvarno nema pravila.🤷‍♀️

Pa daa 🤭 Istina,nema pravila,svaka je beba drugacija ♥️

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tejuska♡
    10. Siječanj 2022. 12:43

Posvudusa blago vama 🤣🤣🤣 onda vam zelim puno srece i da pasu Pampersice 🤞🤞
    Anchy pa da 😘
    Maya u pravu je 🤣🤭 ja nisam 6mj komodu koristila,ubrzo mi nista vise nije stalo 🤔😅 eno stoji na tavanu vec 6,5godina🥱

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Nooha
    10. Siječanj 2022. 13:09

Cure, došlo je do onoga čega sam se bojala, tj. Zapravo s obzirom na iskustvo iz prve trudnoće čekala.
    Otvorena prst do glavice - strogo mirovanje.
    Pitala me profa nek se odmah odlučim bolnica ili strogo mirovanje doma...
    Minimalno mjesec dana treba izdrzati...

Demi30
    10. Siječanj 2022. 13:20

Nooha drzi se 🙏❤️ Bit će sve dobro 

29👩‍❤️‍👨33
    stiže nam 🎀💗

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Siječanj 2022. 13:24

Nooha drzi nam se, samo miruj i biti ce sve ok 🤞🍀

Maya34
    10. Siječanj 2022. 14:09

Tejuska i Sunašce eto onda ću morati danas mužu reći da idemo vidjeti ormar 😁 ali to će biti nešto u tipu "ajde neka bude po tvom" jer ne mogu mu tek tako reći da je u pravu 🤭🤭 a i tako da imam lufta kada ja za nešto zapnem 🙈🤣🤣
    -
    Nooha sada si već u lijepom tjednu i uvjerena sam da će bebica biti dobro, a ti ćeš izdržati što se mirovanja tiče ❤️
    -
    Magy iskreno ne znam što da ti kažem..čitam i osjećam tvoju ljutnju, ali još više tugu i jad
    Sada se pokušaj što više smiriti i izdrži nekako do petka kada ćeš vidjeti bebu i čuti mišljenje ginekologa ❤️

2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
    + 17.7.
    6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
    31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
    18.3. Marino 💙
    2880g, 49cm 💙❤️🙏

• katsy
    10. Siječanj 2022. 14:10

Kada otvaramo porodiljni- 28 ili 45 dana prije? O cemu to ovisi?
    Ako otvorim 45 dana prije termina npr.07.02.2022. je li to znaci da mi porodiljni traje do 07.02.2023. ILI se računa od dana kada rodim godina dana porodiljnog?  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.