Dubrovčanka tako je i kod nas što se tiče pokreta. Par dana (3-4 dana) totalni šou turbo i onda malo smirenja, javi se tu i tamo da znamo da je dobro ❤️ i tako u krug.
Pelene ja sam uzela Babylove iz DM-a, za njih sam od frendica čula najbolje preporuke, ako ne bude dobro probat ćemo Lupilu iz Lidla (te kuma koristi i kaže da je isto prezadovoljna). Vidjet ćemo koje će odgovarati, ako ne, mijenjamo dok ne nađemo prave.
Curkama sretno na pregledima i puno strpljenja za čekanje. 😘
Curke s koronom, držite se i ozdravite brzo ❤️
Demi e na te sam mislila pelene isto sam cula of frendica da su super. A nije losa ta dostava na vrata samo treba na vrijeme naruciti hehe😊
Tejuska tko zna kakve zahtjevne guze cemo mi imati 😉
Katja drzim ti fige da sto prije prode 🍀🤞
Katja baš te uhvatilo 😔 nadam se da ćeš što prije ozdraviti 🤗
Elle ajde super što si ti sa blagim simptomima 😊
Nooha nadam se da si sada već obavila 😒
-
Što se pelena tiče mi smo uzeli 1# Pampers.. za dalje ćemo vidjeti
-
Nakon toooliko muke oko traženja komode (cca 800kn) moj dragi je došao do zaključka da nam je bolje kupiti trokrilni ormar za bebinu sobu (1600kn)😁 vjerojatno kada je vidio koliko toga već sada ima spremno za malca 🙈🤣🤣
Što se previjanja tiče, podlogu imamo pa ću ga presvlačiti gdje mi bude lakše, a i u kupaonici imamo komodu pa mogu i tamo s obzirom da je prostrana 🤷🏻♀️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Nooha sretnooo,nadam se da budes brzo🙏
Sto se tice pelena,meni je J razvio alergiju na Violetine a N na Babylove iz DM… Ostali smo Pampersu i Puffies nekako vjerni 🤔 Sve je to od guze do guze 🥰🤭
Marijana hvala ti ♥️
Sve je to od guze do guze 🤣🤣🤣 ajme preslatko, baš si me nasmijala. Ali i istina jer meni frendica veli da je njoj mala dobila od pampersa tak da stvarno nema pravila.🤷♀️
Pa daa 🤭 Istina,nema pravila,svaka je beba drugacija ♥️
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Posvudusa blago vama 🤣🤣🤣 onda vam zelim puno srece i da pasu Pampersice 🤞🤞
Anchy pa da 😘
Maya u pravu je 🤣🤭 ja nisam 6mj komodu koristila,ubrzo mi nista vise nije stalo 🤔😅 eno stoji na tavanu vec 6,5godina🥱
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Cure, došlo je do onoga čega sam se bojala, tj. Zapravo s obzirom na iskustvo iz prve trudnoće čekala.
Otvorena prst do glavice - strogo mirovanje.
Pitala me profa nek se odmah odlučim bolnica ili strogo mirovanje doma...
Minimalno mjesec dana treba izdrzati...
Tejuska i Sunašce eto onda ću morati danas mužu reći da idemo vidjeti ormar 😁 ali to će biti nešto u tipu "ajde neka bude po tvom" jer ne mogu mu tek tako reći da je u pravu 🤭🤭 a i tako da imam lufta kada ja za nešto zapnem 🙈🤣🤣
-
Nooha sada si već u lijepom tjednu i uvjerena sam da će bebica biti dobro, a ti ćeš izdržati što se mirovanja tiče ❤️
-
Magy iskreno ne znam što da ti kažem..čitam i osjećam tvoju ljutnju, ali još više tugu i jad
Sada se pokušaj što više smiriti i izdrži nekako do petka kada ćeš vidjeti bebu i čuti mišljenje ginekologa ❤️
2019. hipotireoza hashimoto.. Euthyrox svaki dan 75
+ 17.7.
6.8. 7+4 🤰i ❤️ kuca 😊
31.8. 47.47mm.. 😊 obavljen kombinirani probir, uredan
18.3. Marino 💙
2880g, 49cm 💙❤️🙏
Kada otvaramo porodiljni- 28 ili 45 dana prije? O cemu to ovisi?
Ako otvorim 45 dana prije termina npr.07.02.2022. je li to znaci da mi porodiljni traje do 07.02.2023. ILI se računa od dana kada rodim godina dana porodiljnog?
Sortiraj odgovore
Najstariji