Katja želim ti što brže ozdravljenje ☺️
Nooha sve će biti dobro. Miruj sada i upregni sve oko sebe za pomoć 🤞❤️
Magy žao mi je na kakvu si dr naletila, ali ne daj da te izbaci iz takta. Sve će biti dobro 😍
Dubrovčanka super za urinokulturu🤩
31👩❤️💋👨38
Kada otvaramo porodiljni- 28 ili 45 dana prije? O cemu to ovisi?
Ako otvorim 45 dana prije termina npr.07.02.2022. je li to znaci da mi porodiljni traje do 07.02.2023. ILI se računa od dana kada rodim godina dana porodiljnog?
Racuna se od dana poroda, i zavrsava 3, 4 dana prije bebinog prvog rodendana.
Dubrovcanka ja sam se jucer otpremala na hitnu. Na pregledu u 12 mjesecu je bila na zadak, onda se okrenula glavicom dolje.
I sad prije cca 5 dana se opet okrenula na zadak, nije me pekla zgaravica, trbuh mi se ispuhao, onako gore mekano, jer je samo glavica, a mustra dolje sjedi i lupa nogama nisko, a do sad je noge izbacivala gore pod rebra.
Da dovrsim, toliko se umirila cijeli dan, sve nesto iz dubine osluskivala i nista. Muz pipkao, lupkali trbuh, i dalje nista. Dignem se ja, razmutim si vodu i secer. I evo nje za cca 15 min dobila energije. I cijelu noc se vrpoljila, rastezala mi trbuh. Nista nisam spavala. I sad opet mir. Bas mi pila zivce🤣
Pelene, mi smo vjerni baby love.
U prvoj sam uzimala pampers, no nista spesl, cak su mi baby love mrvu deblje.
Nooha samo miruj i čuvaj se 💕 bit će sve dobro 🤞
Magy oni stvarno nisu normalni sa tim šečerom, kako sad ni 6,7 više nije dobar? Baš mi je žao što te tak zafrkavaju s tim.
Evo i ja sam se naživcirala,mogu misliti kak je tek tebi bilo.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Ja se danas borim sa snijegom. Dovukli djecu u školu skijanja.https://ibb.co/VS5Ys1J stigao mi je kući paket iz manga, baš ću vam uslikati šta sam ulovila
Prelijep prizor! 😍
Sunašce baš mi je žao šta te snašlo. 🤪
Nadam se da će uskoro za vas krenuti ljepši period ❤️
Hvala ti šta me tješiš
Magy pa ta nije normalna. Ona tebi kao da su retava,a oni te zbunjuju. Pa ljudi kreteni. Ja bih ja mislim iz vlastite kože iskočila u tom momentu.
Katsy koliko sam shvatila na porod se mora 45 dana prije. Ne znam jesam falila.
Potrudila sam se iz petnih žila biti pribrana i kulturna. Ne bih postigla ništa da sam drugačije odreagirala. Ali zato sam se mužu na telefon isplakala dok još nisam ni napustila krug bolnice.
Baš mi je jako žao što moraš takvo nešto prolaziti. Doktori umjesto da nam pomognu oni nas unište, ali sve iz vlastite frustracije!!! Nemogu niti zamisliti da si se morala opravdavati zašto ti je šećer viši za 01.01 od dana ranije. Ta je stvarno udarena u glavu. Užas!!! Glavno da ti je šećer dobar, a nju pusti!!!
👸 36
🤵48
👶- 2016
💉 2. Pfeizer- 07.05.2021
+ 05.06
Dolazi nam dečko Martin👣
Termin poroda 25.02.-06.03.2022
Nooha jako mi je zao 😪😪 biti ce to sve u redu,samo miruj i miruj 🙏🙏 Da li bebica lijepo napreduje barem?
Magy stvarno ne znam sta bi ti rekla 🙄 mislim 10 dana ako je bebica manja je dosta opet,pogotovo ako bi ranije rodila. Sto se tice inzulina sigurno ces ga na porodu dobiti zbog samog djeteta. A sad pa vrjednost je u normali opet,ne kuzim kaj sere sada,ali fakat na dijeti si od samog pocetka doslovce 🙄🙄
Sunašce dodam♥️
Dubrovčanka bravo za nalaz 🙏
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Magy bas mi je zao sto te zezaju za taj secer. Zasto nisu dosljedni samo te zezaju i na kraju nitko ne zna sto je normalno. Trebala bi najbolje po trece misljenje
Dubrovcanka super za dobar nalaz!
Evo ja sam se u petak prijavila na online trudnički tečaj da iskoristim priliku dok je muž još u izolaciji. I danas sam dobila potvrdu da smo prijavljeni i sutra i prekosutra onda pratimo tečaj 🤗 Frendica mi je preporučila ovaj koji organizira grad Zagreb, ostavljam link ako nekoga zanima.
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Magy, katastrofa. To uopce nije visoka vrijednost nakon obroka. Jesu to oni guk profili koje si doma sama vadis? Imam u obitelji dijabetes tip 1 i tip 2, a i moja glukoza na taste je bila 5.3. Sve se bojim tog ogtt-a.
Sortiraj odgovore
Najstariji